Mozda ipak xa. Izvinjavam se , malo me ponele emocije. Svejedno i XA treba pogledati, dosta je dobar.
Ja bih licno cekao (a i cekam) neki nokiin telefon. Vracaju se na trziste treba im nekim WOW telefon (budzet cena, premium preformanse)
Nije mi jasno koliko su ljudi ostali zagriženi sa nokiom pa to nije više ona firma od prije 12 13 godina kad je diktirala tržište nego je fosil koji će praviti jeftine ureðaje za kinu.
Slobex, nemoj da pricamo unapred. Daj da sacekamo da izbace neki android pa da sudimo.
Nostalgija je cudo
Ali realno ljudima je dosta kineskih plastikanera. Nokia je ostala sinonim za kvalitet i dobre kamere, ali su Elop i MS uspeli sve da upropaste.
MS upropastio softverom, hardverski su to bili odlicni telefoni. Ne znam da li se sada nokia vraca kao ‘‘nokia’’ ili je i dalje u vlasnistvu microsofta… Kada govorimo o nostalgiji… ae nek mi neko sad kaze da ne prizeljkuje Half Life 3 ?
HMD proizvodi telefone a Nokia ih brendira
Ja ne prizeljkujem Half Life 3. Nisam ni jedan igrao, niti cu
Znači samo ime nokia
Mislis da bi nokia svima dala svoje ime? Eh…
Ja sam pre neki dan uzeo coolpad torino o super je za sad,baci pogled,ja sam uzeo od 5.5 inca a ima i od 4.7,ono sto me odusevljava je sto pravi odlicne slike nocu,uzeo sam ga u telekomu za 27000 a imas ga i za 200 evra po radnjama.
Pošto nisam znao da sam mogao da obnovim ugovoru u vipu uzeo sam kod njih Huawei P9 lite, uz paket koji ionako plaćam, za nekih 140 evra. Mislim da nisam loše prošao, pogotovo što se dobije i 2 godine garancije.