To jeste,ali zato je jeftinija cijena
Samo nexus ili pixel od androida.Možda motorola zbog ažuriranja a ostalo je ðene ðene ako planiraš da koristiš duže vremena
Ja bih možda i ubacio moj lg g3. telefon je i dan danas kao munja, a imam ga 2 godine.
Koje su životinje ovi Šomiji, baš su me zainteresovali Najbolje mi deluje Mi 5, samo ne znam koliko bi mi se uklopio u budžet. 4c takodje nenormalno izgleda a samo je 130 evra za 2GB ram verziju. Bacili me sad u razmišljanje
Ma ne uzimaj to u obzir na duže staze,puno je kinoskog smeća u androidu,podrška nikakva
Pa vidim sad da svi redom xiaomi dobijaju Android 7.0.
Nexus mi jednostavno ne ide u budžet, 5X od 16GB ne postoji da bih njega uzeo. O pixelu neću.ni ds pričam.
32 je jedva taman a 16 premalo.Onda si već odlučio
Pa majku mu nije ovo iPhone da nema microSD. Inace imam gomilu muzike na telefonu i nisam popunio memoriju (LG G3 16GB)
Meni je isto 16GB taman.
Nije iphone ali nexusi uglavnom nemaju sd card slot imam pa znam
Od toliko androida na trzistu, ako mu je od presudnog znacaja memorija…nece uzimati nexus
16GB mi je i više nego dovoljno, imam na ovom telefonu 16GB memorije i posle 4 godine nisam preko 8 popunio.
Da se ja pitam ja bi uzeo Huawei P9 Lite ili Alcatel Idol 4 koji licno koristim. Takodje Saomi je odlican.
Android je sve veći a aplikacije takoðe prate rast tako da ja nebi uzimao 16gb u obzir ali to je samo moje mišljenje.Snimao sam 3 minuta video u 4k i uzelo je preko 1gb prostora tako da
Uskoro izlazi, ako ti nije hitno…iskreno mislim da ce ovo biti odlican telefon. Alu body, 4gb ram, dobar procesor…i ave to za 245$
Ali samo u Kini Video sam jutros. Ako dovezu ovde likovi sa kp biće najmanje 300 evra bez ikakve garancije.
Au, vidim i ja sad , ali nije iskljuceno ni to da ce biti i na globalnom novou. Niata nije sigurno za sad. Ovaj telefon ako se nadje i kod nas ce biti best-buy.
Juce vidim jedno otkrovenje… xperija xz. Po specifikacijama kao Z5 (za nijansu i bolji), a cena DUPLO MANJA!
Svi se pitaju kako su uspeli to da postignu. Cak se i spominje da je najprodavaniji fon na globalnom nivou u 4. kvartalu 2016, sto je za sony, u posl 5 godina neverovatan uspeh…
Mislim da ga ima i Ninja. Pogledajte malo fon, zverina za male pare.
Ja jedino vidim po oglasima najjeftiniji od 400 evra, dok je zvanična cena preko 500.
Da nisi mislio na neki drugi?