Nov telefon do 220-230 evra

To jeste,ali zato je jeftinija cijena

Samo nexus ili pixel od androida.Možda motorola zbog ažuriranja a ostalo je ðene ðene ako planiraš da koristiš duže vremena

Ja bih možda i ubacio moj lg g3. telefon je i dan danas kao munja, a imam ga 2 godine.

Koje su životinje ovi Šomiji, baš su me zainteresovali :smiley: Najbolje mi deluje Mi 5, samo ne znam koliko bi mi se uklopio u budžet. 4c takodje nenormalno izgleda a samo je 130 evra za 2GB ram verziju. Bacili me sad u razmišljanje :smiley:

Ma ne uzimaj to u obzir na duže staze,puno je kinoskog smeća u androidu,podrška nikakva

Pa vidim sad da svi redom xiaomi dobijaju Android 7.0.

Nexus mi jednostavno ne ide u budžet, 5X od 16GB ne postoji da bih njega uzeo. O pixelu neću.ni ds pričam.

32 je jedva taman a 16 premalo.Onda si već odlučio :wink:

Pa majku mu nije ovo iPhone da nema microSD. Inace imam gomilu muzike na telefonu i nisam popunio memoriju (LG G3 16GB)

Meni je isto 16GB taman.

Nije iphone ali nexusi uglavnom nemaju sd card slot imam pa znam :wink:

Od toliko androida na trzistu, ako mu je od presudnog znacaja memorija…nece uzimati nexus :smiley:

16GB mi je i više nego dovoljno, imam na ovom telefonu 16GB memorije i posle 4 godine nisam preko 8 popunio.

Ja samo ovoliko

Da se ja pitam ja bi uzeo Huawei P9 Lite ili Alcatel Idol 4 koji licno koristim. :smiley: Takodje Saomi je odlican.

Android je sve veći a aplikacije takoðe prate rast tako da ja nebi uzimao 16gb u obzir ali to je samo moje mišljenje.Snimao sam 3 minuta video u 4k i uzelo je preko 1gb prostora tako da

@nikola

Uskoro izlazi, ako ti nije hitno…iskreno mislim da ce ovo biti odlican telefon. Alu body, 4gb ram, dobar procesor…i ave to za 245$

Ali samo u Kini :confused: Video sam jutros. Ako dovezu ovde likovi sa kp biće najmanje 300 evra bez ikakve garancije.

Au, vidim i ja sad :confused:, ali nije iskljuceno ni to da ce biti i na globalnom novou. Niata nije sigurno za sad. Ovaj telefon ako se nadje i kod nas ce biti best-buy.

Juce vidim jedno otkrovenje… xperija xz. Po specifikacijama kao Z5 (za nijansu i bolji), a cena DUPLO MANJA!
Svi se pitaju kako su uspeli to da postignu. Cak se i spominje da je najprodavaniji fon na globalnom nivou u 4. kvartalu 2016, sto je za sony, u posl 5 godina neverovatan uspeh…
Mislim da ga ima i Ninja. Pogledajte malo fon, zverina za male pare.

Ja jedino vidim po oglasima najjeftiniji od 400 evra, dok je zvanična cena preko 500.
Da nisi mislio na neki drugi?