Šta kažete, šta je najbolja opcija za tu cenu?
Skroz sam ispao iz priče oko telefona, ali vidim da za neku tu cenu najbolji P9 Lite 3GB RAM verzija ili Nexus 5X, ako uspem da iskopam negde nov od 16GB, pošto su nešto utanjili sa njima po oglasima. A pre par meseci bili za 220 i ispod :S
Da li možda izlazi i neki nov budget telefon kroz par meseci? Nije mi previše hitno, preživeću i sa starim telefonom
Ako ne patis od odbojnosti prema kinezima (mada su svi u principu kinezi. Jos malo pa ce i decu da nam prave)… onda svakako xiaomi. Ima neki index, odnos cena proizvodnje-konacna cena. Po tom indexu xiaomi ubedljivo najmanje zaradi u smislu ulozeno-cena telefona. Prvi je naravno jabuka,drugi samsung,etc… xiaomi treba da proda 90 telefona da bi ostvario profit koji jabuka ostvari prodajom jednog uredjaja.
Zato budi patriota,kupuj domace i xiaomi,nema greske
Ozbiljan sam.
Nisam uopšte gadljiv, svejedno mi je ko pravi telefon, samo da je kvalitetan
Bitno mi je i da traje dugo telefon, evo ovaj imam već skoro 4 godine, ali ga menjam zato što se istrošili kontakti i oslabila baterija.
Pogledaj onda xiaomi,imas i po forumima komentare,svi su odusevljeni. Za 200€ dobijas ekvivalent samsungu koji kosta 600. Al bukvalno. Jedino sto cice nece bas pasti na dupe kad ga izvadis u kaficu
Ne znam dal Nesa radi xiaomi,al ubedljivo je best buy trenutno.
Ako ti nije hitno, sacekaj mozda Nokia D1C. Izlazi u februaru. Ja licno cekam ovaj jeftiniji model. Odlicne specifikacije a i Nokia je u pitanju. Da se ne lazemo, windows telefoni su bili odlicni…jedino ih softver ubi. Ovo ce biti Nokia na Androidu…ja kupujem day one (ako se otarasim starog )
Ima ogromne razlike. Eto moj G3 poceo da zapucava kako je izasao novi android a ja nemam update na njega. Doduse imam instaliram CM 14.1, ali ipak radi sporo. Nekad toliko zapuca da ne moze da otvori aplikaciju za pozive i poruke…
Kao da je neka nestašica Nexusa Sačekaću onda još koju nedelju, ili da skupim pare za 32GB ili ako se vrati u ponudu 16GB.
A možda se tada pojavi i neki interesantniji model.
Jos jedna preporuka za Xiaomi. Imas vise modela za te pare Redmi Note 4, Mi Max, ja sam koristio Redmi Note 3 Pro i bio sam prezadovoljan. Mozda ne dobijaju ceste apdejte androida ali Xiaomi izbacuje nedeljne apdejte Miui-ja.