kima81
January 2, 2023, 1:54pm
6
Tako je, za sada bez ikakvih problema kupujemo na glavni nalog…
Trenutno ti je najbolja kombinacija za kupovinu Argentinski store i VISA platna kartica(pod uslovom da si iz Srbije).
Evo imas ovde, procitaj par poslednjih strana:
[arg-store]
Video sam da dosta članova ima nedoumice sa ovime i da su želeli zasebnu temu iako je već rečeno dosta puta ali evo imam malo vremena pa da podelim proces svega kako sam ja to uradio i kako i dalje radim. Za sada nisam imao nikakvih problema.
*UPDATE januar 2023.: Opcija za Gift trenutno ne postoji za Argentinu i Tursku (za ostale regije funkcioniše sve normalno) zbog zloupotrebe pa je trenutno opcija za gift ugašena od strane Microsoft-a. Tako da sav deo texta sa slanjem gift-a sa jednog na drugi nalog ne važi trenutno dok ostatak teksta vezan za pravljenje naloga, unos načina plaćanja itd. važi kao i do sada.
Ali nova stvar je da sada prolazi direktna kupovina sa vašeg naloga tako da nema potrebe za gift opcijom dokle god koristite srpske kartice za plaćanje (ljudima koji su “preko” nažalost kartice ne prolaze jer oni imaju oficijalnu postojeću regiju na konzoli za zemlju u kojoj trenutno žive tako da ka…
1 Like