Baš sam malo igrao ove godine
@Wahad ako si jos zainteresovan za Online + Expension pack javi sto pre. Danas uplacujemo family membership
Uzeo sam vec, ali hvala
Ako neko hoce ima jedno mesto slobodno
Koliko je ulaznica ?
1050din
Je li ovo samo online ili je i ona preplata sa GC igrama?
Ne postoji preplata sa GC igrama. Bar jos uvek ne, na zalost. Ovo je najjaci sub Nintenda koji ukljucuje selektivnu biblioteku NES, Mega Drive, SNES i N64 igara.
Ma da bre, znam da je neka najmanje bezvezna od njihovih bezveznih pretplata. Je li ovo izadje mjesecno ili? I ima li nekih ogranicenja u koristenju ovih starih igara?
Ne brate. Skupili se nas osmorica dali po 1050 dinara i uzeli godisnu family preplatu. U pitanju je Nintendo online+ expansion pack. To je njihova najbolja preplata. Nema ogranicenja. Mozes da igras sve sto je ponudjeno. Meni ne igra nikakvu ulogu, najvise sam uzeo zbog DLC Mario Cart 8.
A kul opcija. Ako budete opet pravili javite
Boze zdravlja dogodine u ovo vreme Kapiram da cemo tada svi biti na Swtch 2 pa nadam se da ce biti bolja preplata.
Ima jos jedno mesto slobodno
Srecna nova sve najlepse
Ako ima slobodno uletio bi ja, samo javite moze li uplata preko pp
Primljen si. Posalji mi mejl svog nintedno naloga na pm kako bi te ubacili u familiju.
Lepa konzola, ali dosadna crna boja, nadam se da ce biti ili beli ili neki u boji
I nadam se uskoro revealu da vidimo jel stvarno u martu izlazi