Nisam rekao realna nego da sam ja kupio za taj iznos
ovi su prvi izašli
Uf da ali to je oglas u Bosni i tamo su zaista povoljnije cene… ja gledam na srpskom KP i nemas ni Lite za 100e a kamoli V2… 200km je 100e, jel da?
Jbg ja tamo živim pa tu gledam,vidiš i sam da nisu znali ni nintendo da napišu svi i to ti je dokaz koliko je tražena roba,samo sony 4 5 ostalo je ispod radara
Super Mario Odysey za 29.99$? Je li ovo najniza cjena ikada za Nintendo ekskluzivu, koliko znam nikada nisu isli ispod 30$.
Nadam se da ce ovo pogurati prodaju konzole tako da skupe jos ovih 8-9 miliona koji im fale da Switch postane najprodavanija konzola svih vremena. Ja sam im dao makismalnu podrsku
Time što si hakovao svaku Nintendo konzolu
Ne bre, nego sam ih provukao bar 30 kroz ruke. Trenutno imam dve cipovane V1, jednu legalnu V2, i tri Lite konzole, legalne ofc.
Jedna cipovana ide bratu od djevojke, a ja ovu drugu cipovanu palim samo da provjerim koliko je ostalo baterije.
Fino je zaradio Nintendo od mene, preko eShopa imam kupljenih bar 100 igara, a za konzole vec napisah.
Ali da, drze mi od Nintenda cipovati konzolu nego se leba najesti
LCD u 2025. Prate brata iz Sonija
Eh da je bar micro-LED. Ali niko nece da “ne kupi” zbog toga. Switch publika je prilicno religiozna.
Jos samo cenu da cujem, ako budu naplacivali pakleno za LCD , mozemo se odmah pozdraviti.
Izaćiće oled verzija dve, tri godine nakon ovog i malo bolja baterija sigurno. Mada kažu da onaj PS Remote ima odličnu sliku.
Nekako najlogicnije da slede put uspeha Switcha da prvo budu jeftinija verzija sa lcd pa kasnije oled i lite verzije.
Mislim da će OLED verzija doći kasnije
LCD u 2025-toj, mila majko.
Nadam se da će izbaciti odmah i OLED verziju.
Svejedno, prodat ću svoj Switch OLED i kupit 2-ku