Nintendo Switch

Nisam rekao realna nego da sam ja kupio za taj iznos

ovi su prvi izašli

Uf da ali to je oglas u Bosni i tamo su zaista povoljnije cene… ja gledam na srpskom KP i nemas ni Lite za 100e a kamoli V2… 200km je 100e, jel da?

2 Likes

Jbg ja tamo živim pa tu gledam,vidiš i sam da nisu znali ni nintendo da napišu svi i to ti je dokaz koliko je tražena roba,samo sony 4 5 ostalo je ispod radara

3 Likes

Super Mario Odysey za 29.99$? Je li ovo najniza cjena ikada za Nintendo ekskluzivu, koliko znam nikada nisu isli ispod 30$.

Nadam se da ce ovo pogurati prodaju konzole tako da skupe jos ovih 8-9 miliona koji im fale da Switch postane najprodavanija konzola svih vremena. Ja sam im dao makismalnu podrsku :joy:

2 Likes

Time što si hakovao svaku Nintendo konzolu :sunglasses:

2 Likes

Ne bre, nego sam ih provukao bar 30 kroz ruke. Trenutno imam dve cipovane V1, jednu legalnu V2, i tri Lite konzole, legalne ofc.

Jedna cipovana ide bratu od djevojke, a ja ovu drugu cipovanu palim samo da provjerim koliko je ostalo baterije.

Fino je zaradio Nintendo od mene, preko eShopa imam kupljenih bar 100 igara, a za konzole vec napisah.

Ali da, drze mi od Nintenda cipovati konzolu nego se leba najesti

4 Likes
3 Likes

LCD u 2025. Prate brata iz Sonija :roll_eyes:

3 Likes

Eh da je bar micro-LED. Ali niko nece da “ne kupi” zbog toga. Switch publika je prilicno religiozna.

1 Like

Jos samo cenu da cujem, ako budu naplacivali pakleno za LCD , mozemo se odmah pozdraviti.

Izaćiće oled verzija dve, tri godine nakon ovog i malo bolja baterija sigurno. Mada kažu da onaj PS Remote ima odličnu sliku.

:joy::joy:

3 Likes

Nekako najlogicnije da slede put uspeha Switcha da prvo budu jeftinija verzija sa lcd pa kasnije oled i lite verzije.

Mislim da će OLED verzija doći kasnije

LCD u 2025-toj, mila majko.
Nadam se da će izbaciti odmah i OLED verziju.
Svejedno, prodat ću svoj Switch OLED i kupit 2-ku :slight_smile:

Slabo se igrao Switch ove godine.

1 Like

2 Likes