Obzirom da smo iz nekoliko izvora culi da ce novi Switch biti jacine poput ps4 pro, da ce koristiti kertridze i biti kompaktibilan sa prethodnim Switchem, mene zanima da li je inzenjerski moguce da igre poput Uncharted 4 i RDR2 se pakuju na kertridzima?
Na ketridžu od 128gb može biti dovljno prostora
Mislim da ce tu kljucnu ulogu odigrati dlss
Proizvođač dodatne opreme za konzole otkrio je kad stiže Nintendo Switch 2
……proizvođač dodatne opreme, Genki, tvrdi kako zna kad nova konzola izlazi. Prema njihovim saznanjima, to će se dogoditi u četvrtom mjesecu 2025. godine.
Ono što mene zanima je prenos digitalnih kupovina na Switch 2 konzolu. Kupio sam bruku igara za Switch, uzeo bi još igara do izlaska, ali nekako mi se čini da bi to bilo bacanje para, naročito zato što imam i čipovanu konzolu.
Što se tiče izgleda konzole, sve isto kao i prije, mješavina Switch i lite konzole, samo je pitanje kakav će biti upgrade u smislu snage konzole.
Prenosiće se digitalne igre. Jer switch je nintendo konzola gde se kupovine vezuju za nalog a ne konzolu.
Znaci licence nam oataju, valjda
Ima li kakava lista specifikacija?
Ja imam dva naloga (US i EU) na kojima sam kupovao sijaset igara. Znaci na novoj konzoli cu morati da se prijavim na oba naloga kako bih povukao sve te igre.
Do sada se nisu prenosile ehop kupovine, koliko znam na wiiU igre nisu bile vezane za konzolu.
Ninty je to, pretpostavljaj nagore
pa sto nisi samo menjao region na nalogu? to na nintendu da radis do mile volje.
@iKaran iako znam da je to nintendo, na kraju dana je 2025. mislim da su cak i oni svesni na kakav bi backlash naišli da to urade…
https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch2/s/TUin4BGqTD
Nintendo ima šansu da napravi najjači reveal ikada, da sami sebe zajebavaju i ismevaju, i da izbace već više konzolu.
Cek 400 kanadskih dolara? Pa to je poprilicno jeftino za poverovati .
Mislim da će to biti skuplje na našim prostorima
Možda je to cijena bez docka pa će nam ga zasebno prodavati.
Naravno da će biti skuplje kao npr pleyka pro 700$ a kod nas 800e
Pa sta znam ja ne uzimam u nasim prodavnicama, uvek na KP kada su ovakve stvari u pitanju pa se kolko tolko priblizim cenovnom rangu sveta. A kod nas sve zivo mora da bude preskupo to je valjda normalna stvar .