Nintendo Switch

Ima neko Online + Expansion Pass slot za Switch?

Ja sam family membership i puni smo ako si na to mislio

Koji store,ja sam na uk jel može

Generalno svi regioni prihvataju nase kartice, ali ne isplati se biti na skupljem UK/EU store-u sem ako ne kupujete fizicke igre :man_shrugging:t2:

Posto GameS i ostali centri su snabdaveni (logicno) EU igrama.

Šta je jeftinija alternativa?

Nema tu jeftine varijante. Ja imam dva naloga. Jedan EU, drugi US i imam desetak digitalnih igara koje su kupovane sa oba naloga. Nekad je dobar deals na EU store a nekad na US pa koji navatam. Generalno najveci popust sto se tice Nintendo igara je 33%. Znaci najjeftinije sto mozes platiti Mario i drusvo je 40 eura/dolara, pa i one igre stare 7 godina. Uskoro ce praznicni popusti. Mislim da je ovaj novi mario & luigy brothership poslednja Nintendo igra za Switch. Jedino sto je ostalo je Metrroid Prime 4 koji ce verujem ici i na novu konzolu.

3 Likes

Ako kupuješ legalno, zabeleži 10. mart u kalendaru da kupiš igre za 40$. U suprotnom modovani switch je keva, to ti kaže neko ko nije kupio modovan uređaj pa se pokajao

2 Likes

Mario dan :wink:

1 Like

Ako neko hoće da podelimo Switch Online + Exp Pass, neka javi.

Ne verujem, posto po ovom forumu sve to moze da se nabavi bas za male pare :slight_smile:

Sve sem kada se kupuje nešto od istih članova.

Onda je sve “daj bre zašto ta cena treba ova” :smiley:

2 Likes

Ma sve preprodavci koji pricaju bajke

1 Like

Baš tako jer se znamo ide ona cijena ko za tebe

Ko je strpljiv može naći povoljnu ponudu i moraš stalno da listaš oglase jer to obično brzo se proda ako je ispod cijene

To nisu realne cene, i zamlacivanje ljudi je da se mogu uzeti konzole po toj ceni, osim ako nije cilj obaranje cene kod ljudi koji zapravo zele da prodaju konzolu. Uz duzno postovanje, tvoji postovi i postovi jos par ljudi nemaju veze sa zivotom i jasno je da ste preprodavci.

Ja bih voleo da mi nadjes switch za 100e, da odmah tri uzmem

Uz dužno poštovanje provodi svaki dan sat dva na oglasima i zaradi sebi 40 50e preprodajom kad je tako lako :wink:

Ja nisam rekao da je lako , nego da dajete nerealne informacije. Preprodavac , jel tako?
Realno, nisi ti jedini preprodavac ovde, imam utisak da su na ovom forumu jedino preprodavci i gastarbajteri i ovaj lik sto je dzedaj ucenik sto ne zna sta ce sa parama.

3 Likes

Hahhaha nerealno pa nisam kupio nov switch nego korišten i tu je cijena koliko neko hoće da plati mjerilo a ne 50% cijene novog ili koji god kriterijum.Lik stavi cijenu 100e jer hoće brzo da proda i to je to,ko ne žuri stavi 200 i nateže se sa kupcima

Ma daj brate, rekao si coveku da je realna cena 100e. Pri cemu on mora da da 300e za oled.