Ima neko Online + Expansion Pass slot za Switch?
Ja sam family membership i puni smo ako si na to mislio
Koji store,ja sam na uk jel može
Generalno svi regioni prihvataju nase kartice, ali ne isplati se biti na skupljem UK/EU store-u sem ako ne kupujete fizicke igre
Posto GameS i ostali centri su snabdaveni (logicno) EU igrama.
Šta je jeftinija alternativa?
Nema tu jeftine varijante. Ja imam dva naloga. Jedan EU, drugi US i imam desetak digitalnih igara koje su kupovane sa oba naloga. Nekad je dobar deals na EU store a nekad na US pa koji navatam. Generalno najveci popust sto se tice Nintendo igara je 33%. Znaci najjeftinije sto mozes platiti Mario i drusvo je 40 eura/dolara, pa i one igre stare 7 godina. Uskoro ce praznicni popusti. Mislim da je ovaj novi mario & luigy brothership poslednja Nintendo igra za Switch. Jedino sto je ostalo je Metrroid Prime 4 koji ce verujem ici i na novu konzolu.
Ako kupuješ legalno, zabeleži 10. mart u kalendaru da kupiš igre za 40$. U suprotnom modovani switch je keva, to ti kaže neko ko nije kupio modovan uređaj pa se pokajao
Mario dan
Ako neko hoće da podelimo Switch Online + Exp Pass, neka javi.
Ne verujem, posto po ovom forumu sve to moze da se nabavi bas za male pare
Sve sem kada se kupuje nešto od istih članova.
Onda je sve “daj bre zašto ta cena treba ova”
Ma sve preprodavci koji pricaju bajke
Baš tako jer se znamo ide ona cijena ko za tebe
Ko je strpljiv može naći povoljnu ponudu i moraš stalno da listaš oglase jer to obično brzo se proda ako je ispod cijene
To nisu realne cene, i zamlacivanje ljudi je da se mogu uzeti konzole po toj ceni, osim ako nije cilj obaranje cene kod ljudi koji zapravo zele da prodaju konzolu. Uz duzno postovanje, tvoji postovi i postovi jos par ljudi nemaju veze sa zivotom i jasno je da ste preprodavci.
Ja bih voleo da mi nadjes switch za 100e, da odmah tri uzmem
Uz dužno poštovanje provodi svaki dan sat dva na oglasima i zaradi sebi 40 50e preprodajom kad je tako lako
Ja nisam rekao da je lako , nego da dajete nerealne informacije. Preprodavac , jel tako?
Realno, nisi ti jedini preprodavac ovde, imam utisak da su na ovom forumu jedino preprodavci i gastarbajteri i ovaj lik sto je dzedaj ucenik sto ne zna sta ce sa parama.
Hahhaha nerealno pa nisam kupio nov switch nego korišten i tu je cijena koliko neko hoće da plati mjerilo a ne 50% cijene novog ili koji god kriterijum.Lik stavi cijenu 100e jer hoće brzo da proda i to je to,ko ne žuri stavi 200 i nateže se sa kupcima
Ma daj brate, rekao si coveku da je realna cena 100e. Pri cemu on mora da da 300e za oled.