A inace iz godine u godine imamo veliki upgrade kod telefona
Ne kazem da jeste, kazem kad je tebi dovoljno velik upgrade, onda menjaj
jel ti bese imas Switch? Da li bi mi preporucio Lite verziju? Koristio bih je samo u pokretu tj kao handheld. Od igara sta znam, peglao bi platformere, Zeldu i mozda D3?!?!
Bolje obični ili oled,previše kompromisa na lite.Imao sam v1,lite sada opet ali v2.Koristim one hori zamjenske joy con sličniji je osjećaj sa njima xbox kontroleru od onih nintendovih
Ali nema ziroskop hori, jel tako?
Nema žiroskop i vibracije
a sta kazes za polovne Switcheve? Kakvi su im Joyconi?
Ma to je jeftin popravak,nego sama ergonomija mi nije ok sve je umanjeno i mali hod analoga.Šta znam do 100e gledaj obični a oled je 150 200 polovan
Gde ima za ate pare, daj neki oglas, mislim na oled, a mislim da ni lite ne moze da se nadje za te pare.
ja sam platio 100e v2
Svaka tebi cast, al nema sanse ispod 250e v2 da nadje. Oled 300
Stalno pratim oglase nema stalno ali se nađe kao i za pleyku juče
Ne znam sta za plejku? Onu od 300e?
ma za oled polovno sam i pitao, njima se oni joyconi skidaju. Kako ide popravka/zamena njih… Switch V2 ima nov za 300e al ne znam dal je pametno uzimati nov sada kada novi Switch treba da izadje. Sa druge strane, nikad nisam imao nintendo konzolu i ceka me gomila njihovih ekskluziva, za koje verujem da ce ici brze prelazak zbog te portabilnosti. Nesto razmisljam, mozda se nabode nekad i na TV ali 90% slucajeva ce biti u hodu.
Analozi su par eura na aliju mjenjao sam zbog apex-a jednom ostalo nema problema.
Da juče uzeo slim disk za 350e
@MikiBanter Ako si u prilici obavezno kupi Switch. Imas dvadesetak vrhunskih (top class) igara koje mogu te drze dve godine. Veruj mi Nintendo je gazda. 40 godina su na sceni i rade vrhunski posao.
prijvataju li nase kartice na njihovom store ili moraju gift kartice kao za Sony?
prihvataju nase kartice.