Što je postavio link od apple stora ej ![]()
![]()
Još gledam gde je download dugme da vidim ima li Hot Wheels ![]()
Gde si našo ovo
Na Aliju traži Nintendo Switch, izaći će ti nekoliko prodavaca koji povremeno daju popuste. Npr. The Legend of Zelda Skyward Sword je jako snižena. Kertridži su za kinesko tržište, rade na engleskom jeziku, omot je na kineskom. Ako ima neki DLC on neće raditi na nekom drugom store osim kineskog, pa ako kupuješ od njih gledaj igre koje nemaju DLC.
aliexpress?
Ali Dača koji nam je prećutao ovu foru na aliju da ućarimo…
Koliko sam skontao ovde skoro niko ne igra a kamoli kupuje Nintendo igre. Ljudi me sprdaju za Marija a sada kao “gde si kupio” ![]()
Mozda ne igramo, ali volimo da kupimo ispod cene ![]()
Eh propustio sam direct, odgledacu sada.
Jel su ovi više najavili taj novi Switch…? Dok se smiluju da ga izbace koliko im hardverski beži konkurencija, izaćiće sa specifikacijama kao nokia 3310 otprilike samo što će moći da se polomi. ![]()
Sledece godine tek izlazi.
Bas su se nesto nasikirali. Cus konkurencija, N da izda čekić koji svira ima da se proda 5x vise nego steamdeck, Ally i ostala sokoćala
Imam osecaj da Switch predugo vec traje, ne znam koliko je normalno za handheld, od 2017 godine.
To znaci da ce naslednik sledece godine da bude aktuelan do 2032 ![]()
Ako mene neko pita, tako i treba. Pa zato se konzola i razlikovala od PCa pre svega majku mu.
Ako moze i telefon jednom godisnje da se menja, moze i konzola
Ne bih baš da menjam konzolu svake godine da budem iskren. A i htedoh da uskočim u Nintendo vode ali pošto ovom Switch-u dolazi kraj, sve čekam da najave više taj novi pa da vidim kakva je situacija.
Ne moras da menjas. Kad osetis da je dovoljno veliki upgrade, onda menjaj. Isto kao i za telefon, isto kao i za PC