Nintendo Switch 2

2-3,5 sati pa nece na mesec da putuje :grin:

Radi se o tome sto i Nintendo igre ne rade dobro, Pogledaj Pokemone uzas.
Eto ajd Mario radi dobro.

Sve sto sam igrao radi barem pristojno ili odlicno, a ti Pokemoni su beda to i nije do konzole.

Postoji i postojace uvek razlika u kvalitetu izmedju Nintendo EDP, njihovog najglavnijeg first party studia koji je fokusiran na mario, zeldu i jos neke igre i npr Game Freak studia koji radi Pokemon igre :confused:

2 Likes

2 Likes

Koji ce vam klinac games :smile:

1 Like

Ovakve cene ocekujem u Games-u, ali tamo cu imati garanciju. Dakle prodaje 80 eura skuplje nego sto je proporucena cena prouzvodjaca.

1 Like

Po tekstu na slici to je mario kart bundle, on je 510 evra msrp

Mislim nije loŔa cena, ali i meni je lakŔe da uzmem sa garancijom.

Nvm naŔao sam oglas, 530 evra je klot, 570 evra je bundle.
Čekaću ja games :joy:

1 Like

Javljaju mi ljudi da u gamesu ocekujemo jos 50-70 evra skuplje :rage: pa gde mi zivimo jeboteeee…na zapadu za 600 eura kupis bundle konzolu sa pro 2 kontrolerom, a kod nas, po svemu sudeci, samo klot konzolu.

• uvoz i carina oko 10%
• PDV 20%
• marža prodavnica/distributera 10-25%

Ako sve ovo uzmes u obzir, predikcije su od 80k-85k u GameS-u.

Tugica.

1 Like

Eh sad 80…

Može da se poredi sa ps5 jer su slične cene sa digitalom, negde oko 60-65 hiljada. Osim ako ne postoji neka nintendo taksa za koju ne znam.

Ustvari moja greÅ”ka, bolje poređenje je sa ps5 disk verzijom, zaboravio sam da je digital 400 a ne 450 evra msrp. Znači negde oko 70-75 hiljada je i za games realno za switch 2.

Budi jasan, 80k mislis za bundle konzolu koja mene licno zanima?

GameS ume da odere ako zelis medju prvim turama da uzmes sistem. Nadam se da je tako kao sto kazes, ali nisam nesto optimistican.

Ako se bude ponovio scenario iz 2020. kao za PS5 (iako nije covid) i Srbiji, u prvoj turi, posalju male zalihe sistema i ako uzmes u obzir da Nintendo konzole imaju i ne-gejmeri jer je hipsterski i kul posedovati switch (iz nekog razloga)… ne pise nam se tako dobro.

Secam se svojih 105k za PS5. Idalje boli.

Upravo sam se ohladio od Switcha :joy:

85k za rucnu konzolu mi je mega debilizam.

https://x.com/tamoorh/status/1908166578170220678

Biće veselo :slight_smile:

Ovo ce mozda uticati na Latinsku Ameriku, Dubai i Izrael jer oni iz US uvoze (jedino mi zao latinske).
Mi uglavnom uvozimo iz EU (koja uvozi iz Azije), tako da ne bi trebalo biti problema kod nas :confused:

Mislim na obicnu konzolu, kakav bundle :sweat_smile:

Imam osecaj da ce GTA V izadji za Switch 2, da ce biti tipa petica za Sw2 a posle mesec dana izlazi sestica za ostale konzole.
Trilogy im je izasao za switch, znaci da im nije mrsko da objavljuju za Nintendo.