Nintendo Switch 2

V1 je 2-3 sata, iz mog iskustva 2,5-3.
V2 je bio unapredjen, ali nista zbog cega bi pisali kuci.
OLED je opet bio napredak, ali isto kao u odnosu v1 naspram v2, samo u odnosu na v2. Znatno bolji od v1, malo bolji od v2

4 Likes

https://www.youtube.com/live/MkNm2wmpyto?si=SgnQDj-OVGkTO95U

U toku je uzivo Treehouse. Bila je prezentacija Mario Cart World-a. Kasnije u nastavku programa sledi.

Jaka baza igara u startu

Nekako mi je bio bolji ekran na v1 nego sad na v2

Meteoid Prime 4 izuva!
4k 60 :heart_eyes:

2 Likes

3 Likes

Meni najjace sto se i demo placa, tj kao turisticka tura po novim funkcijama, kao na ps5 da su stavili astros playroom da se placa.
I zanimljiv je nedostatak tehnickih detalja, apskejling, tehnologije koje koriste, in depth specs, al kapiram da njihovu publiku to ne interesuje. Al odusevljenje ekranom, ej lcd sa 120hza i hdrom :grin:, pa svaki fon to ima u 2025., 256gb memeorije :grinning:. Sta reci. Ne sumnjam da ce se dobro prodavati.

Već mi je mehh samo 40fps i na dock-u

Sta ste vi ocekivali, i dalje je ovo preslabo. Fanovi ovo guraju i zavaravaju se i to je to.
Siguran sam da i 40FPS nece biti stabilno. I siguran sam da ce uzasno izgledati.
Kong izgleda isto uzasno, Prime djeluje kao iz x360 ere, sa 4k i to je to.
Reklamiraju Zeldu a izgleda skroz isto, sa boljim frame om i sjenkama. A i tad je izasla izgledala je ocajno.

1 Like

Ovo je rang ps4 i xbox one a ne trenutnih konzola koje koštaju čak i manje

Ne sumnjam da će se ipak dobro prodavati bez obzira na određeni bachlash na internetu.

5 Likes

Meni je ovo totalni idiotluk i cash grab, kakav cyberpunk na switchu, nema sanse. Ta konzola i ne treba da gura takve igre, ne znam sto se forsiraju.

1 Like
2 Likes

Zbog fanova koji ce slijepo kupovat i govori wau kako je dobro i slicno.
To je kao kad neko ozeni nemoralnu zenu i laze sebe i ostale da je dobra za kucu, a u sebi zna da laze.
Veliki sam fan Pokemona i Nintenda ali ovo je slabo.

1 Like

Cisto sumnjam da Nintendo publiku i fanove interesuje cyberpunk i vecina third party igara.

1 Like

Ljudi kako ne kapirate da je Nintendo konzola koja se prvenstveno kupuje zbog Nintendo ekskluziva sve ostalo je tu cisto radi reda. Koga briga sta je ispod haube pa nije to pc steam deck ili PS/Xbox koji nemaju ekskluzive pa je bitna snaga. Switch 2 je ultimativna Nintendo masina koja pokriva Switch, sve najbolje Wii U igre kroz Switch, NES, SNES, N64 i Game Cube, ostaje samo Wii ali ce i to uskoro. Plus sve to omogucili prakticno za dz kroz mizernu cenu online pretplate.

3 Likes

Pa koja budala kupuje Switch 2 da bi igrao SP2077 i slične skarabudzevine?

2 Likes

Nije lose da bude i takvih igara eventualno ko putuje da moze da ih igra bilo gde ali igrati ih kuci na Swithu nema nekog smisla. Prosto ovakav tip konzola ne moze da parira ps5/series x, a da ne kosta 1000+ eura ako i tada moze.

1 Like

U pravu si, da mu traje baterija jedno 15 minuta. Top za putovanje :joy:

1 Like