Nintendo Switch 2

Nema problema za EU, pre-orderi krenuli i može se na više mesta već naručiti. To je Magaland problem. :heart_eyes: :grin:

Hoces da mi kazes da ce Switch 2 biti za 250 evra skuplji u Srbiji nego na zapadu? Pa to bi bio presedan epskih razmera

Brazil i PS2.

Ne kontam

85k za Switch 2? Dzabe…

1 Like

https://store-jp.nintendo.com/item/software/D70010000092842

Dobri smo na japanskom storeu, lock je samo na japan only switchu. Digitalna verzija izađe na nekih 55 evra pošto je jen propao.

Gledam posle i kakvi su drugi eshopovi kad se pojavi.

U ovom slucaju trenutno, steam deck jedino dolazi u obzir :grinning: 550€ oled 512gb, sasvim dovoljno :smiley:

2 Likes

1 Like

@ph1beropt ajde nemoj da si štekara kupuj :joy:

2 Likes

Blago vama u inostranstvu, ja cu ovo morati da platim 570-580 u najboljem slucaju i to preko kp gde nemas garanciju.

2 Likes

Da je OLED ekran i malo bolja baterija pa ajd.
Ovako ce vrv za 2god izbaciti OLED, wau vidi cuda.

1 Like

Brate hteo sam ali MM odmah skine pare a nisu mi baš 100% sigurni. Bar su meni takva iskustva. Ne volim da dajem pare toliko unapred. Volim kad platim da ili odmah ili dan dva dobijem robu. :smiley: Sačekaću Amazon.

2 Likes

Skinu ali uvek bude taj datum bar kod mene,desi se i dan ranije da dobijem kod za preuzimanje.

1 Like

Ti si im VIP korisnik :joy:

2 Likes

Koliko im para ostavim ispada tako :smile:

2 Likes

Mozda budes imao garanciju i preko kp.

1 Like

Pa ne znam ko na kp daje garanciju…inace da li ce Istvan donositi, zna li se šta? @euphrates

Masa ljudi daje citaj opis. Meni je licno driftovao pro kontroler prodavac mi dao novi.

Pojma nemam, verovatno hoće (pretpostavljam) ali kada i po kojoj ceni, ko zna.

Ako podrzava studente, nece uspeti da donese :joy:

1 Like