Nintendo Switch 2

Pa nekako je i logicno, malo je visi standard zivota na ovim prostorima :slight_smile:

9 Likes

Navikli smo da nas jašu sa cenama, ovo je sve standard za nas :rofl:

Vidim da su u japanu igre baš jeftine zbog jena, pašće neki jp account pa da uzimamo digitalce za 50 dolara.

pa sta je mnogo vece? Switch je bio 400 kad je izasao a ovaj je 450. Na ovu nenormalnu inflaciju, dobro je da nije i 500 a bilo je prostora realno :confused:

1 Like

Switch je bio $300 na izlasku, ja sam beše platio €370 bundle sa BotW igrom.

1 Like

Samo japanski jezik na tim igrama

1 Like

Nekima je sve to isto bilo dojč,kineski japanski persiski

Misliš da ćeš kod nas da platiš 450…? Eeee japac :joy:

1 Like

Potvrđeno ili nije još uvek? Pošto su za switch 1 skoro sve bile multilang

Kolika ce biti cena kod nas zivo me zanima. Ovaj bundle model pre svega

Neće znati ni oni da ti kažu ako ih budeš pozvao. Biće samo radimo rezervacije, pa ćemo javiti kad bude dostupno :smiley:

Zvao sam ih i pitao, kazu ne znaju, da sacekamo sta ce im reci dobavljac

1 Like

Biće neka ludačka, tipa 80 000 dinara.

Pa pazi, ja sam spreman 600 eura da izdvojim za ovaj bundle model koji u evropi kosta 500. Preko toga stvarno tesko cu dati.

Potvrđeno, a ako hoćeš da otključaš druge jezike + 20eura

Da potvrde sa “dobavljačem”, a dobavljač Mile sa kupujem prodajem koji uvozi iz Mađarske ili Austrije za sebe pa da se ogradi prvo on, pa onda da vide koliko mogu oni da se ograde i dobijemo konačnu cenu :joy:

2 Likes

Ekskluzivni dobavljač je @Scalper :grin: Ne bi mu bilo prvi put da valja konzole domaćim trgovcima :grin:

1 Like

Svako se snalazi kako zna :wink:

1 Like

Naravno. Nemam ništa protiv toga !

Mislim da je ovo trajanje baterije od v2 verzije dok je prva verzija imala znatno losiju bateriju.