LOL, evo ga. Prosla kupovina. TY!
Dominacija
Брт доминација чега ? Па ова игра је одавно изашла.
Dominacija kako se prodaje na Switch 2. Inače ne volim igru kao ni bilo sta iz FF franšize
Pa mora da se prodaje kad je konačno izašlo nešto za Switch 2 a da nije Super Mario ![]()
Ozbiljno lupaš gluposti brate
Japanci vole japanštinu. In other news, water is wet.
Objasni to Chodi pro maksu
Zna se ko je glavni ![]()
Pitanje u vezi gamepada. Vredi li uzeti pro controller 2 ako imamo pro controller 1?
Ja bih pre čekao neke third party hall effect kontrolere nego kupio pro kontroler 2. Načitao sam se horor priča ljudima šta se dešavalo sve i koliko brzo su dobijali drift, a još veći horor je to što uopšte nije user friendly što se tiče popravke. Sve je lepljeno lepkom, tako da faktički ako ti se ne daj bože pokvari, otvaranje znači i totalno sjebavanje kontrolera u neku ruku.
Hvala ti. Mislim da ce posluziti ovaj koji imamo. ![]()
Na kecu, na dvojci mislim da neće raditi, sem ako nije izašao fw update za džoj.
Ma mislim da ce raditi i na 2. Ali stvarno za te pare vredi svaki dinar. Jedino vibracija smeta jer je previse jaka a na kecu nema podesavanja nego samo on/off
Snakebyte ne rade na S2, 8bitdo traže fw update, kontam da je i ovde slučaj. Ako rade za te pare su top. @lesa ima pro 2, veli da je manji od PS5 i X džojeva.
ono šta sam ja uradio je, uzeo 8bitdo Wireless Adapter 2 i koristim DualSense kada mi je povezan na TV-u. Radi i Gyro, nema input laga, sve savršeno, kao da je Switch 2 kontroler.
Uzevši u obzir kvalitet i cenu Pro 2 kontrolera, ovo je mnogo bolja opciaj, makar je provereno dobar DualSense
Imao sam taj 8bitdo 2 adapter i ps4 gamepad, ali sam iz nekog razloga prodao i uzeo pro controller. Valjda zbog nfc i neke amiibo figurice, ne secam se vec.![]()
I ja imam pro 2 kontroler. Jeste manji i odlican je. Drugi mi je sivi 8bito koji sam koristio za stari Switch i nije u pocetku radio na Switch 2 dok mi drugar ne reče da uradim update. Povezao ga kablicem na PC, otisao na njihov sajt i odradio. Nakon toga radi savrseno. Samo sa njim ne mozes da upalis konzolu kao sa Pro 2 kontrolerom. To je jedina mana.
I sa Pro 1 ne može da se upali NS2, sve ostalo normalno šljaka.