Nintendo Switch 2

Ja ovde nigde ne vidim sve lepljeno lepkom?

Ne znam zasto bi bio horor meni deluje da i malo dete moze da vrsi popravke.

Inace dzoj je top bolji za nijansu od konkurencije.

1 Like

ā€œNot so proā€

Ko zamena flat kablića na joycon-u, piece of cake :ok_hand:

1 Like

Pa bukvalno na 30sec prska razređivač da bi mogao da odlepi faceplate LOL

1 Like

Pro2 kontroler je odličan, koliko će da traje to već ne bih znao da kažem…

Ima GR i GL dugmiće na donjoj strani ako je to nekome bitno.

Meni je svaki bolji u odnosu na one joycone, ono je blagi užas za igranje :grinning_face:

2 Likes

Evo mali report Ŕta je sve prikazano na Nintendo Partner Direct

Jel neko preorder Switch 2 Mario Tennis Fever? Jel ima negde povoljnije il moram dati 11k u gamesu?

JoŔ nekih 7 evra poŔtarina.

Ne mogu da garantujem da te neće udariti carina, ja sam naručio mario galaxy 1+2 kad je izaÅ”ao, proÅ”ao i bez carine i bez pdva, doduÅ”e ukupna cena je bila oko 52 evra sa poÅ”tarinom pa su možda zato pustili.

Pa i da zveknu postarinu, opet jeftinije.
Ne znam gde kupovati igre u fizickom izdanju a da me ne oderu ko malog majmuna. Ovo je jedina konzola na kojoj zelim da imam fizicke kopije

1 Like

To se slažem, uzimam fizičke igre za switch Ŕto viŔe mogu.

MožeŔ posle izlaska igre da baciŔ pogled na kp, do sad je imalo za nekih 8000-9000 za novi release. Možda možeŔ da vidiŔ i IŔtvana da pitaŔ, vidjao sam i on da drži switch igre, ubedljivo najjeftinije za nove ali ne drži ih često https://www.kupujemprodajem.com/konzole-i-igrice/nintendo-igrice/nintendo-switch-switch-2-nove-igre/oglas/184374356?filterId=8263059424

1 Like

Baci pogled na sajt Virtual Shop prodavnice iz Bga. Znaju da imaju jako povoljne dealse. Nekoliko puta sam kod njih kupovao Switch igre.