Nintendo Switch 2

Ja ovde nigde ne vidim sve lepljeno lepkom?

Ne znam zasto bi bio horor meni deluje da i malo dete moze da vrsi popravke.

Inace dzoj je top bolji za nijansu od konkurencije.

1 Like

“Not so pro”

Ko zamena flat kablića na joycon-u, piece of cake :ok_hand:

1 Like

Pa bukvalno na 30sec prska razređivač da bi mogao da odlepi faceplate LOL

1 Like

Pro2 kontroler je odličan, koliko će da traje to već ne bih znao da kažem…

Ima GR i GL dugmiće na donjoj strani ako je to nekome bitno.

Meni je svaki bolji u odnosu na one joycone, ono je blagi užas za igranje :grinning_face:

2 Likes

Evo mali report šta je sve prikazano na Nintendo Partner Direct

Jel neko preorder Switch 2 Mario Tennis Fever? Jel ima negde povoljnije il moram dati 11k u gamesu?

Još nekih 7 evra poštarina.

Ne mogu da garantujem da te neće udariti carina, ja sam naručio mario galaxy 1+2 kad je izašao, prošao i bez carine i bez pdva, doduše ukupna cena je bila oko 52 evra sa poštarinom pa su možda zato pustili.

Pa i da zveknu postarinu, opet jeftinije.
Ne znam gde kupovati igre u fizickom izdanju a da me ne oderu ko malog majmuna. Ovo je jedina konzola na kojoj zelim da imam fizicke kopije

1 Like

To se slažem, uzimam fizičke igre za switch što više mogu.

Možeš posle izlaska igre da baciš pogled na kp, do sad je imalo za nekih 8000-9000 za novi release. Možda možeš da vidiš i Ištvana da pitaš, vidjao sam i on da drži switch igre, ubedljivo najjeftinije za nove ali ne drži ih često https://www.kupujemprodajem.com/konzole-i-igrice/nintendo-igrice/nintendo-switch-switch-2-nove-igre/oglas/184374356?filterId=8263059424

1 Like

Baci pogled na sajt Virtual Shop prodavnice iz Bga. Znaju da imaju jako povoljne dealse. Nekoliko puta sam kod njih kupovao Switch igre.

Ko ovo do sada nije igrao, nema izgovora da ne odigra sada

1 Like

Ne pratim uopšte nešto Nintendo, ne znam ima li uopšte negodovanja na ovakve stvari.
Ovako na neviđeno sumnjam, Pokemon fan je most mindless verzija Nintendo fana. :slightly_smiling_face:

Jes, kako da ne :rofl:

2 Likes

Propuštaš sjaaaaaajnu igru :smiley: bez zezanja

https://www.mixvale.com.br/2026/03/01/nintendo-authorizes-refunds-for-xenoblade-x-visual-update-after-reports-of-graphical-glitches-en/amp/