2026
Ć ta uzeti:
Super Mario Odyssey ili New Super Mario Bros U Deluxe? Obe su 40$ na popustu. Nisam igrao niti jednu Mario igru joĆĄ od klinaÄkih dana.
Ja sam odusevljen sa odisejom. Ovo drugo nisam igrao
Odiseja bez dileme! Uz Galaxy najbolji 3d platformer ikada napravljen.
Mario Bros U je generiÄki Mario, jedan od dosadnijihâŠ
Moja preporuka, ako je na popustu je 3D World, baĆĄ underrated igra
@lesa i ja smo uzeli NSO + expansion pack family, pa ako neko hoÄe da se pridruĆŸi ima joĆĄ par mesta slobodnih. ![]()
O boze ko sve danas igra Nintendo ![]()
Sta je to ![]()
Meni nekad uskoro treba da istekne, pa racunajte i na mene.
Pretplata, samo pitaj prvo DaÄu Surovog jery smeĆĄ ![]()
A ne hvala, od pretplata jedino se nisam pretplatio da mi donose wc papir meseÄno. BeĆŸâ ![]()
Narode, par pitanjca vezano za Switch 2 i druga trzistaâŠ
Za Hong Kong store, kupuju se voucheri, tako se dopunjuje i kupuje? Ili nekim cudom moze i preko kartice, mada sumnjam, ali da pitam.
Ako ima 2 ili vise naloga na konzoli, tipa za 3 store-a (USA, neki EU i Hong Kong), svaki od naloga moze (recimo glavni) da pristupi svim igrama bez nekih peripetija oko deljenja? (kao kod PS i XBOX), ili je tu Nintendo nesto pomrsio konce?
Planiram da uzmem S2 ovija dana, pa da krenem s osnovnim nekim pitanjima. Ako neko ima neki savet da mi da, shoot ![]()
Pozz i hvala.
HK mogu naĆĄe kartice (nisam kupovao ja, drug iz CG jeste).
Svi nalozi imaju pristup svim igrama, sem Nintendo Switch Online pretplate, ona nije deljiva na taj naÄin.
Odlican (5)
Hvala. To mi je trebalo! ![]()
Glavn igra Äe raditi, ali DLC kupljen za HK neÄe raditi na US i obrnuto.
MoĆŸeĆĄ da menjaĆĄ regiju na jednom nalogu koliko hoÄeĆĄ.
Poz narode. Treba mi asistencija. Stigla konzolica ali ne mogu da setapujem nintendo store, tj kad sam postavio na Hong Kong, vratio me na EU.
Na koju regiju treba da stoji nalog a na koju konzola? Jel oba treba da budu na Hong Kong? I takodje, tad je ceo store na kineskom.
Ako moze neko kratko uputstvo, bio bih jako zahvalan. TY.
Konzola ima da ti bude na regiji na kojoj ti je nalog. Nije kao na xboxu.
Dakle oba na Hong Kong ako hocu da kupujem s njihovog store-a ili da redeemujem neki kod?