Nintendo Switch 2

Igre su 80/90$???

mhm mhm…

Ima BC ali ako se doplati.

1 Like

Ne ne, možeš da igraš igre te normalno, ali ako hoćeš nadogradnje, onda moraš da platiš

2 Likes

Ima BC regardless. Doplacuje se za upgrade.

1 Like

Ok, Elden Ring na Switch 2, znači sad krene portovanje svega i svačega.

Imam 2 kineska Pro kontrolera. Sta milsis da li ce oni raditi na Switch 2 ili cu ipak morati da kupim Pro 2?

Čeka se pre order i da vidimo koliko će domaći da otkinu cene. Uzimam svakako odmah ovde čim može pre order, ne rizikuje mi se da li će biti na stanju od mađara.

4 Likes

Bogami uzeleo sam se Zelde TotK. Nakon rekordnih 320 sati u 2023.godine spreman sam da nastavim (save data transfer) ovu Switch 2 ediciju. :smile:
Meni kao Switch online + expension pack memberu ovaj add on ce biti besplatan. :smile:

1 Like

Koje specifikacije ima ovaj tetris?

Izvoli

Wow baš fin upgrade :heart_eyes: bukvalno su odradili sve sto je nedostajalo na original sviču.

2 Likes

Za neke igre će raditi kontroleri sa Switch 1, mada mislim da će biti kao za PS5. Za Switch 1 igre će raditi Switch 1 kontroleri, za Switch 2 ne.

1 Like

A jel se igde pominjao ovaj novi Souls :thinking:

Edit:

Nigdje ne pise koliko ima rama.
Siguran sam da ce maximalno 10posto igara da im radi na 120fps.

samo da ne bude open world i bice sjajan

3 Likes

Molim te, reci mi da gresim. Ti si u tekstu naveo da je grip sastavni deo dodatne opreme kao sto je bio i za prvi Switch

Vidi sta sve dolazi. Grip ide u pakovanju, charging grip ne

2 Likes

Nisam ljubitelj switcha niti me nešto posebno zanima ta tema, ali sam čisto bacio pogled onako informativno i jedna mi stvar zapala za oko, znači gde god sam pročitao komentare na ovu temu (uglavnom stranci) svi se žale kako je cena previsoka i tako to, i eto ulazim ovde na forumu kad ono već par vas u fazonu vau idemo, kupuje se odmah, ludilo. Hhmmm… :face_with_raised_eyebrow::sweat_smile:

1 Like