Igre su 80/90$???
mhm mhm…
Ne ne, možeš da igraš igre te normalno, ali ako hoćeš nadogradnje, onda moraš da platiš
Ima BC regardless. Doplacuje se za upgrade.
Ok, Elden Ring na Switch 2, znači sad krene portovanje svega i svačega.
Imam 2 kineska Pro kontrolera. Sta milsis da li ce oni raditi na Switch 2 ili cu ipak morati da kupim Pro 2?
Čeka se pre order i da vidimo koliko će domaći da otkinu cene. Uzimam svakako odmah ovde čim može pre order, ne rizikuje mi se da li će biti na stanju od mađara.
Bogami uzeleo sam se Zelde TotK. Nakon rekordnih 320 sati u 2023.godine spreman sam da nastavim (save data transfer) ovu Switch 2 ediciju. ![]()
Meni kao Switch online + expension pack memberu ovaj add on ce biti besplatan. ![]()
Koje specifikacije ima ovaj tetris?
Izvoli
Wow baš fin upgrade
bukvalno su odradili sve sto je nedostajalo na original sviču.
Za neke igre će raditi kontroleri sa Switch 1, mada mislim da će biti kao za PS5. Za Switch 1 igre će raditi Switch 1 kontroleri, za Switch 2 ne.
A jel se igde pominjao ovaj novi Souls ![]()
Edit:
Nigdje ne pise koliko ima rama.
Siguran sam da ce maximalno 10posto igara da im radi na 120fps.
samo da ne bude open world i bice sjajan
Molim te, reci mi da gresim. Ti si u tekstu naveo da je grip sastavni deo dodatne opreme kao sto je bio i za prvi Switch
Vidi sta sve dolazi. Grip ide u pakovanju, charging grip ne
Nisam ljubitelj switcha niti me nešto posebno zanima ta tema, ali sam čisto bacio pogled onako informativno i jedna mi stvar zapala za oko, znači gde god sam pročitao komentare na ovu temu (uglavnom stranci) svi se žale kako je cena previsoka i tako to, i eto ulazim ovde na forumu kad ono već par vas u fazonu vau idemo, kupuje se odmah, ludilo. Hhmmm… ![]()
![]()