Klasika čim nešto krene da se prodaje oni dižu cenu
Ali ponovo je ok ako pogledas koliko je u šopu.
Može ime moje to sigurno bolje ![]()
Cdkeys ![]()

Zavrsio sam i Mario Galaxy 2 po prvi put! 102 zvezdice u prvom prelasku. Bukvalno mi ostalo 3-4 za 100% u ovih 6 wordls. Evo otvorio mi se World S u post game-u.
K I D A L I C A !
Ne piše se dobro Nintendu ako dođe do znatnog poskupljenja Nintendo Switch 2 zbog RAM-a
https://wccftech.com/nintendo-loses-14-billion-in-value-as-memory-shortage-fears-rise/amp/
Videli smo vec odavno ![]()
Mozda nisi bas morao Mario Kart al ajde, neka, da ima sta da se igra ![]()
Ja bih voleo da mogu da opravdam tu kupovinu, ali mi je idalje nekako “nesvrstana konzola” ![]()
Nadam se da će skorije izaći Lite 2 verzija jer želim unified body.
Nego je l taj stiker znači da ima radno uputstvo na srpskom kao? ![]()
Daleko se manje “klimaju” dzojkoni, jako je kompaktno, mozes da mi verujes na rec. Nikakva razlika u odnosu na uniform ![]()
Ima zaista radno uputstvo na srpskom u kutiji ![]()
Inače počeo sam da Zeldom BoTW, sunce ti kakva igretina. Vidim da ću ovo igrati satima i satima. Tek sam nekih sat vremena igri, za sada igram isključivo u handheld modu, ali moraću da isprobam i docked na OLED-u. Kapiram da će izgledati još bolje.
Uzivaj nemoj samo puno da hvalis Nintendo igre da se neko ne uvredi ![]()
Jel znas da je BoTW igra za Wii U originalno ? ![]()
I radi i izgleda jako pristojno na Wii U… Na konzoli koja ima 2gb ddr3 ram memorije ili ti u danasnjim eurima 300e ![]()
Stvarno je magicno sta su napravili pre evo jos malo 10 godina, i to na kakvom hardware.
Kakva li ce biti punokrvna next Zelda ne smem ni da zamislim.
Isprobao s drugarom deljenje igara kao family - napravili family grupu, povezali Switcheve na istu mrežu, iznajmili po jednu igru jedan drugom na 14 dana. Sve radi besprekorno!
Mali hijack ali da pitam. Posto klinac ne moze da prezali sto nema vise igara kao astrobot, kontam da mu uzmem hakovani switch(kao jelte, samo njemu
). da li se to isplati u danasnje vreme? iskreno, ne treba mi jos jedna platforma gde cu placati igre, pa ni ne razmisljam da uzimam dvojku. Vidim na KP da prodaju tipa 330 evra sa 256gb karticom punom igara, neki dual boot, moze proper, moze pirat, sa nekim appom na njemu za skidanje igara. Kontam da je to zaokruzeno resenje. I sta uzeti, oled ili obicni, posto kontam da cemo u handheldu verovatno zajedno odigrati mozda dva sata, 99% vremena ce biti docked. Tamo ima Super maria koliko oces, kontam da je astrobot tu dobrano pokrao ideja, tako da ce to biti bullseye za klinca, a caca ce imati gde da spuca 600 sati zivota u dve zelde ![]()
Uzmi v2 obavezno,memorija 256 ili 512 i da su original joycon oni tipa što ja imam rade samo kad su na konzoli.
Pisem ti kasnije, dok se smiri beba.