Nintendo Switch 2

Ima redmagic ko voli gaming telefon

Koji košta fazon 1000 eura u nas

Kako god samo sam ponudio rešenje kolegi zašto odma drvlje i kamenje

19 Likes

Radno uputstvo? :thinking:

Prelomio sam i ja, ovih dana uzimam Switch 2, pa nek ide život :grin:

7 Likes

Zaljubljenici u pirateriju nemoj da ocekuju skorije tu mogucnost. Ovog puta je big N unapredio zastitu tako da zao mi je :grinning_face:

3 Likes

Gde si odlucio da uzmes? Najverovatnije cu i ja povuci obarac :grinning_face: razmisljao sam se izmedju njega i portala al ovo je ipak konzolica i daleko kvalitetnija. Sad jedino je mana cena igara.

1 Like

Najverovatnije na KP, 460€ je klot konzola, a 500€ bundle sa Kartom, mada ne znam da li da uzimam taj bundle, jer iskreno nemam sa kim da igram Kart.

Opcija dva mi je bila da uzmem u Mediamarkt u DE, ali ko će čekati da mi stigne iz DE, preko posrednika:

Ovaj bundle je tamo:

2 Likes

Jel nisi cimao Istvana? Uvek je imao najbolje cene, trenutno nema u ponudi na kp ali ako neko trazi donese.

Nisam, gledao sam kod nekoga u Beogradu, pošto bih lično preuzeo, jer ovi kuriri su postali nemogući.

Jel znaš koliko je kod njega?

520 bundle sa Mario world

2 Likes

18e

I skinete besplatan upgrade za SW 2 :heart:

3 Likes

Sad se čeka gta IV za switch 2 :wink:

2 Likes

Čeka se igra iz 2008. na konzoli od 500 evra. Kako to zvuči, ufff, pa prosto fenomenalno :rofl:

1 Like

Pa ono i rdr je star kad već idemo retro

Glavne teme koliko skontah rd iz 2008 i gramofon za ploče :grinning_face_with_smiling_eyes:

5 Likes

Pa jeste star, ali može da mi bude nešto usputno što ću odigrati, a ne da sad eto iščekujem igre iz srednje škole za konzole novih generacija. Crazy time we live in.

1 Like

Pa limiti konzole ne mogu očekivati gta 6 ili 5

:smiling_face_with_tear: