Instaliraš PS Plus App na kompu. Sa tom aplikacijom možeš da cloud gaminguješ i sve. Onda prebaciš instalaciju na Retroid Flip 2, importuješ .exe kao igru i voila
Ja bih probao, ali nemam PC ispred sebe, a Crossover na Macu mi ne radi jer su mi svi bottles na externom nvmeu, a enclosure mi crko…
Kupi, ne razmisljaj mnogo. U kuci ti je, ili na nekoj udaljenoj lokaciji sa dobrim internetom, osim Nintendo ekskluziva, mnogo bolji izbor Portal, ako imas vec Playstation i subscription, grafika je 8x bolja nego na Switchu 2, kao i kontrole. Za transport je S2 naravno super, ali kabast. Ipak, bolji je od Ally-a zbog toga sto je tisi i donekle kompaktniji.
Ako se ne snadjes mozes i sa mnom da delis, ali nemam puno Switch 2 igara, samo Bananzu koju sam iskesirao 60e, Mario + Rabbids igre, i par nekih sitnih. Planiram da uzmem jos, al’ sve nesto cekam da ga krekuju, sto se iz nekog razloga jos ne desava. Switch 1 sam imao, i imam jos, ali fora je u tome sto su za Switch 2 igre poboljsane (rezolucija, fps…), osim pojedinih koje nisu (Sparks of Hope, u tebe gledam!) i neke gde to i nije bitno (Mario Wonder npr vec savrseno radi na Switchu, iako su najavili Switch 2 update, dok je npr Odyssey vec dosta poboljsan).
E sad mozes i kao Daca da kupujes fizicka izdanja, pa ako hoces, prodas ih posle… da smanjis trosak.
Neke must igre, koje ces verovatno igrati naredni godinu dana, su Zelde i Mario igre, ali su one i najskuplje.
Citao sam malo “scenu”, vele celnici cracka prvog, ne ocekujte barem par godina, nintendo je ovaj put bas bas zavrnuo sve slavine, i ne samo to, nego svaki pokusaj “petljanja” po hardveru (dodavanje cipa, dizanje voltaze i sl.) brickuje konzolu i zavrsi u endless bootloopingu, namerno od strane nintenda. Pa ti vidi dal ces za svaki put kad ti nesto padne na pamet kupovati switch 2. Videcemo svakako.
According to the post, hackers have been immediately locked out of the Switch 2 by using MIG Switch, turning it into a brick that keeps on “bootlooping”, essentially making it unplayable.
Another hacker allegedly tried “prodding the flash storage of the ROM chip” and once again turned their Switch 2 into a brick. The post theorises that the Switch 2 is somehow able to detect voltage changes even when they’re “minor”, which will make cracking it a tall task by the sounds of it - just like Nintendo previously promised
Ma znam za portal, ali uzeo bih Switch samo zbog Nintendo igara, svakako za multiplatform imam i PS5 i Xbox.
I da, definitivno mi je ideja da krenem sa Zeldama i Mariom, pa posle gde stignem Što je najgore, konzola je sasvim pristupačna po ceni, ima je za ~450€ na KP, ali brate, stvarno su ga odvrnuli sa cenama igara
Bukvalno jedini razlog zašto nemam Switch. Imam nostalgiju prema Nintendu zbog SNES-a, definitivno bih trebao da ga imam ali ne pristajem da mi neko prodaje 8 godina stare igra sa maksimalno 30% popusta.
Uzmes za 350€ chipovani polovni oled switch, odigras sve zivo i prodas za 320€. Switch 2 ima samo handful igara, jes da ce igre sa keca raditi bolje ali nije ko da se raspadaju na switch 1. Pricam o 1st party igrama
Ili neka uzme za 200 eura neku retro handheld konzolu ko Karan i ja, em što može da igra Switch igre u 60 frejmova, em što je android i može sve ostalo. Plus PC
Koji handheld imaš? Jednom prilikom sam pokušao pokrenuti neku switch igru na mobitelu, ali nakon cca 20-30min je throttling toliki da postane potpuno neigrivo. Imaju li ti retro handheldi adekvatno hlađenje?
Zbog toga i treba da ga kupiš jer to zeliš ti a ne šta je dobro drugima podrzavam sve predloge ali uvek kupi ono što ti želiš.
Igre jesu skuplje ali klik i igraš,nema emulatora i brige o stalnoj internet vezi.Konzolica je ispravila sve nedostatke SW1 i sada je super mašina upakovana u malo pakovanje.
Retroid Pocket G2 za sada. Astral Chain radi u 60fps-a, 3D Mario Land & Bowser’s Fury isto 60, Dark Souls 60fpsa, TOTK u 30 zakucano, nisam probao 60, čak i late game. FF The Ivalice Chronicles locked 60 itd itd.
Kakav trottling, ovo ima aktivno hlađenje ovo je pravljeno za igre, a košta 200 eura. Manje od Switcha, bolje performanse. Sve N ekskluzive rade savršeno, ok Pokemon radi u 30fpsa, ali kontam da će se ispeglati sa novom verzijom. Neke third party igre ne rade, kao recimo DQ 1+2 HD-2D Remake
Da ne pominjem što igram PC igre koje još više muče Chip, DX Human Revolution u 60fps sve na max, Mankind Divided u 60, ali ne sve na max. Metal Gear Solid The Phantom Pain Med-High 55-60 i tako dalje. Ja kukao što imam Ninja Gaiden Ragebound za PC, evo sada uživam u njemu na OLED Handheldu, radi u 100 frejmova. Hades 2 radi u 80