Nintendo Switch 2

Mari Kart World ozbiljno dobra igra i definitivno nivo iznad Deluxe 8 u svakom smislu osim u izboru karaktera i vozila, nadam se da ce i to vremenom ispraviti. Neverovatne brojke za jednu racing igru.

1 Like

Pa mislim da je pravilo da je mario kart najprodavaniji na Nintendo handheld konzolama

Ima li mozda neko Yoshi’s Crafted World, Super Mario World + Bowsers Fury, Super Mario Bros. Deluxe fizicke verzije na prodaju?

2 Likes

Razmljisljam da uzmem Kirby Return to the Dream Land Deluxe ili Princess Peach Showtime. Ova druga radi u 30 fps jer nema Switch 2 update, pa cu verovatno uzeti prvu.

1 Like

Switch postaje moja primarna masina :heart_eyes:

5 Likes

Prije neki dan je izasao i Hitman Absolution. Uzeh i njega i Tomb Raider, cekam black friday da uzmem Cronos The New Dawn.

Ako izadje Mass Effect i Dead Space trilogija na Switchu mozemo pricati o tome da je omiljena konzola, do tada su to Steam Deck i Retroid Flip 2

1 Like

Obzirom da sve manje vremena imam za ozbiljan gaming ispred PCa ili Ps5 a igre lagano stiĆŸu na Switch 2 ouuuu da lagano ali sigurno moja omiljena konzola.

Stisnem dugme odigram sat vremena i u krevet :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Like

Ovaj momenat i mene najviĆĄe kopka, jednostavno sve manje vremena imam za klasično igranje igara, baĆĄ sam u fazonu da bi mi moĆŸda godio switch na Switch :grin:

1 Like

@Djordje1990 ako si kod kuce ili negde u dometu interneta obavezno probaj playstation portal, sa palednjim apdejtom je dobio cloud streaming.

dobra je switch spravica svakako ali bih radije igrao sa PS5 Pro grafikom AAA igre i sa dualsense dzojpedom.

U sustini sam postao portalov svedok, putujem internetom i reklamiram ga :smile:

5 Likes

Ć to god ti propagiraĆĄ, obično nema svetlu sudbinu. Iz tog razloga ću joĆĄ malo odloĆŸiti kupovinu. :smiley:

3 Likes

E brate. Veruj mi, ja sam tako odlagao, i kao ajde 150e ne znam na sta da potrosim, smesne pare realno, ispostavilo se kao zesci fail sto sam cekao toliko, najbolja kupovina u poznatom univerzumu, kvalitet gedzeta ludnica, kontrole iste kao na PS5, jos pre neki dan izasao update za cloud streaming i ne treba ti ni PS5 vise za biblioteku koja je u cloudu (na zalost, jos uvek limitirana).

Znaci ono, otprlike drugi dolazak Isusa.

3 Likes

Pa realno malo skuplje od kontrolera a brutalna igračka ako imaơ subscription

1 Like

Slobo cita i ne veruje

2 Likes

Cuti, portal moze da posluzi i kao dodatni kontroler, sad kad krene da ih skuplja
 :smiley:

1 Like

I dalje ne mogu da vidim appeal ovoga kada imaĆĄ third party aplikacije za mobilne i tablete koji pruĆŸaju apsolutno isto iskustvo.

Fuck it, i sa steam deckom i bilo kojim portable PC-om moĆŸeĆĄ isto da uradiĆĄ

1 Like

Hmmm ne znam kako u Srbiji, ali u BIH ne moze zbog regiona. Ako moze bilo bi bombona.

Na ĆĄta tačno misliĆĄ? I xCloud radi preko xBetter Cloud aplikacije a na PS5 lagano moĆŸeĆĄ da strimujeĆĄ sve igre koje ĆŸeliĆĄ. ImaĆĄ i onu aplikaciju, evo baĆĄ juče je dobila apdejt.

1 Like

Better xcloud koristim na Retroid Flip 2, ali takvu opciju za PS Now nisam nasao. PS Portal zaobilazi regionalnog ogranicenje, ali bilo koji drugi uredjaj izbacuje gresku regiona, tj da nije moguce uraditi Cloud streaming

1 Like