Je li ovo istina? Da kad kupiš Switch 2 u bandlu sa digitalnom igrom, ne vežeš tu igru za svoj nalog nego je vezana za konzolu i gubiš je ako zamjeniš konzolu?
“No i have no other questions. An will be informing the public of this”
Nintendo:

Naravno da nije istina
Nope, veže ti se za nalog, ne za konzolu.
3DS igre su se vezale za konzolu, ne za nalog.
Mislim da neko namerno pravi frku na osnovu chata za 3DS igre.
I u tom slučaju, nije kupio igru zasebno, nego je kupio konzolu sa igrom koja dolazi uz konzolu.
Zadnjih 10 godina i ne znam koliko generacija konzola na svim popularnim konzolama igre se vezuju za naloge, diskusija je za IQ<80.
I u kom veku zivite? Imate GPT.
Ok godpodine IQ preko 80 ![]()
Inače pitao sam AI, prvo je rekao ovo što je Wahad rekao, da je Nintendo koristio prije taj sistem a kad sam mu poslao zapravo screenshot onda je promjenio priču i rekao da je ovo istinito za određene izuzetke poput bandlova.
U prevodu, AI kenja i nema pojma o čemu priča, uhvatio sam ga milion puta da nema pojma i dokažem mu da je suprotno od onog što on tvrdi.
Trebalo bi da bude tako, ali nije.
Sem ako već nisi naišao na ove artikle i misliš da je spinovano, mada ostavio mi je i par reddit postova (odakle je i screenshot).
Reasoning je “problem”… nevezano za ovo, ali kad se to desi pitaj ga da ti pronadje izvor. ChatGPT je izgledao odreagovao na ovo kao na istinu.
Imao sam 2ds mario kart bundle i igra je vezana za hardver bila za switch nisam siguran nisam kupovao budle verziju
Ma ispitujem uvijek, provjeravam linove isto što on navodi kao izvore. Najjače mi je kad mi kaže nešto i onda ja odem na link koji je dao i to što je on rekao nigdje ne piše tamo. ![]()
Svaki AI je napravljen tako kao neki vrhunski bullshitter, sve što kaže govori sa 100% uvjerenjem da je to tako. Meni dobro dođe jedino kad znam da se nešto 100% desilo, ali ne znam baš u detalj, npr. kad hoću da pronađem neku statistiku ili neki citat i slično.
Naiviše nema pojma oko ovih stvari koje su svježe pa nema puno na netu oko toga. Sinoć mi npr. tvrdi da se u Outer Worlds 2 ne može nešto uraditi što sam ja uradio. Onako malo je specifična situacija ja htio da čujem jer se tiče questa koji sam već prije završio. On tvrdi da se to ne može uraditi a ja uradio. Na kraju mu je zaključak bio da je to zabagovano.
Isto tako u Rogue Prince of Persia mi je tvrdio da je zabagovano dok ja nisam kasnije sam provalio šta je u pitanju.
U stvari je preko 140 ali hvala ti na ovom gospodine ![]()
Inace da, slazem se da daje neke bullshit informacije ponekad i mora se proveravati, jbg.
Za bundle igre nemam pojma iskreno nikada nisam posedovao nintendo bundle a onda menjao konzolu, ali svakako nije nista zbog cega s hitno “mora obavestiti javnost” lol.
Nope,
Mario Kart World može da se skine i igra na bilo kojoj konzoli, tako je sa ostalim igrama koje su bundleovane u Switchu. Source: probao sam ![]()
Igre više nisu preinstalled.
Ovo je senzaciolizam u odnosu na to šta je neko napisao i postovao na redditu. Clickbait članak.
Da je to problem, pisali bi veliki mediji.
Uzeo sam Switch Oled cipovan, imate li preporuku sta da igram? Do sad sam igrao igre na soniju i racunaru.
Hvala na predlozima ![]()
Svi na switchu furaju Zeldu ![]()
Čak ni to nije merodavno jer smo više puta ima slučaj fejk novosti tih većih medija npr u vezi Xbox-a.
Jbg, nije perfektan, ali poprilično uznapredovao.
Pre samo godinu/dve neki su ovde pisali da ne bi znali za šta da ga koriste, a sad ga i moja baka koristi za neke trivijalne stvari.
Fellow neurodivergent
139
Mario odissey
Switch 2 nekako “bez igara” uspeva na trzistu, a mora se priznati da je i windows handheld segment kome su predvidjali da “pregazi switch” takodje malo posustao pa je i olaksao Switchu 2 proboj - novi Legion i novi Ally nisu bas ispunili ocekivanja.
Pa nije prva konzola bez igara koja se dobro prodaje ali da je odvalila i pleyku iako znamo kakvi su bili tržišni uslovi tad
Ko bre da pregazi Switch? Pa svi ti PC hendheldi zajedno nece se prodati ni 10% od ukupne prodaje Switch 2. A i to je mnogo.