DK je main igra na nintendo
Pa za sada prva velika igra. Ocekujem neki direct do kraja septembra. 2026. ce biti ![]()
Ako vam nedostaje ozbiljnija voznja na NS2 kupite GRID Autosport sada je na popustu.
Kada pokrenete igru ponudiće vam da skinete i bolje teksture i nakon toga prebacite igru na performans mod ![]()
![]()
WOW
Ja Switch 2 ne uzimam dok ne bude moguć da se hackuje, jer neću da plaćam još i na Nintendo igrama gomilu para. Ovako je bilo i ostalo sa Switch 1, tako da se držim principa. Za online imam XBOX i PS5, kao i PC.
Je li probao neko ovaj njihov game share? Ako radi ok da se uvezemo, ja bi uzeo npr Bananzu, Cyberpunk, Chronos?
Pričali smo o tome, evo ti članak, mislim da ti tu piše sve
Isprobao sam sa drugarom GameChat, mogu reći da sam oduševljen. Nismo igrali nijednu igru zajedno, nego smo se povezali sa kamerama, ćaskali i podelili ekran da vidimo ko ima koje igre. Stabilna konekcija, dobar zvuk, sve prošlo kako treba. Inače on prodaje Nintendo Switch Lite i cene su toliko pale da mu daju oko 12000 dinara za njega.
Ja kupio prije 3godine od kolege sa foruma za te novce
i to je mnogo
Imao mario kart 8 na nalogu inače bi bilo 50e jeste me kolega tad sa cijenom ispoštovao
Jesam ja taj kolega?
Ja sam kupio Donkey Kong Bananza, a na konzolu je dosao MK World i SM Odyssey, jedino sto jos nisanim da uzmem Cronos i Cyberpunk, trenutno ih nema na nekim snizenjima.
E da, uzeh i RDR sa imam za Switch, bilo bi lijepo da portuju jos GTA5 i Mass Effect na Switch i ja cu biti happy camper.
Jedno te iste igre vrtis od 360ice do danas na svim platformama ![]()
Iskreno, da. Gaming je tada dostigao vrhunac, tek pokoju novu igru ubacim u rotaciju, npr Doom 2016 i Doom Eternal, dok Halo recimo imam na svakoj konzoli, cak i na Retroid Flip 2 koji ima Android
14 dana trial Nintendo online. Pokrenite US VPN, registrujte se na Target, posle 5 minuta dobićete kod na email. Uradite redeem koda.
Koji ce mi online na Nintnedu, da mi das za dzabe i narednih 5 godina.