Nintendo Switch 2

DK je main igra na nintendo

Pa za sada prva velika igra. Ocekujem neki direct do kraja septembra. 2026. ce biti :fire:

Ako vam nedostaje ozbiljnija voznja na NS2 kupite GRID Autosport sada je na popustu.
Kada pokrenete igru ponudiće vam da skinete i bolje teksture i nakon toga prebacite igru na performans mod :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: WOW

Ja Switch 2 ne uzimam dok ne bude moguć da se hackuje, jer neću da plaćam još i na Nintendo igrama gomilu para. Ovako je bilo i ostalo sa Switch 1, tako da se držim principa. Za online imam XBOX i PS5, kao i PC.

1 Like

Soon

Je li probao neko ovaj njihov game share? Ako radi ok da se uvezemo, ja bi uzeo npr Bananzu, Cyberpunk, Chronos?

Pričali smo o tome, evo ti članak, mislim da ti tu piše sve

2 Likes

Isprobao sam sa drugarom GameChat, mogu reći da sam oduševljen. Nismo igrali nijednu igru zajedno, nego smo se povezali sa kamerama, ćaskali i podelili ekran da vidimo ko ima koje igre. Stabilna konekcija, dobar zvuk, sve prošlo kako treba. Inače on prodaje Nintendo Switch Lite i cene su toliko pale da mu daju oko 12000 dinara za njega.

1 Like

Ja kupio prije 3godine od kolege sa foruma za te novce

i to je mnogo

Imao mario kart 8 na nalogu inače bi bilo 50e jeste me kolega tad sa cijenom ispoštovao

Jesam ja taj kolega?

Ja sam kupio Donkey Kong Bananza, a na konzolu je dosao MK World i SM Odyssey, jedino sto jos nisanim da uzmem Cronos i Cyberpunk, trenutno ih nema na nekim snizenjima.

E da, uzeh i RDR sa imam za Switch, bilo bi lijepo da portuju jos GTA5 i Mass Effect na Switch i ja cu biti happy camper.

2 Likes

Jedno te iste igre vrtis od 360ice do danas na svim platformama :grinning_face_with_smiling_eyes:

Iskreno, da. Gaming je tada dostigao vrhunac, tek pokoju novu igru ubacim u rotaciju, npr Doom 2016 i Doom Eternal, dok Halo recimo imam na svakoj konzoli, cak i na Retroid Flip 2 koji ima Android

2 Likes

Napokon neki AC za S2

1 Like

14 dana trial Nintendo online. Pokrenite US VPN, registrujte se na Target, posle 5 minuta dobićete kod na email. Uradite redeem koda.

1 Like

Koji ce mi online na Nintnedu, da mi das za dzabe i narednih 5 godina.