Nintendo Switch 2

Bukvalno me to jedino interesuje.

3 Likes

Takodje.

Nemam neku ĆŸelju idalje za Switch 2, videćemo koliko brzo će izaći neki emulator :confused:

Prvi Switch je bila smejurija za “emu inĆŸinjere”.

1 Like

Koliko igara dostupnih i ima, nije tragedija ni kupiti haha

1 Like

Ja ću krajem godine uzeti nek se slegnu utisci nemam trenutno vremena i ove mi skupljaju praơinu

I ova će biti sledeća u nizu, samo se teơiơ :grinning_face:

2 Likes

LaĆŸem sebe da ću imati vremena kao i za sve hobije ĆĄto imam a ono posle posla samo odmor

3 Likes

Zamisli joơ dete na sve to. Dok se ova moja uspava, ja za crn k
 viơe nisam.

4 Likes

Ajde de, samo kukate.com :rofl:

4 Likes

Jeste, tebi nije bilo frka dok su deca bila todleri :smiley: sad porasli, tutnuo svakom po jednu konzolu i uĆŸivaĆĄ :sweat_smile:

3 Likes

1 Like

Bananza kasni kod nas naravno i stize tek sledece nedelje, sad zam zvao. Mario Kart me uopste ne zanima. Sta uopste da igram za novi switch? Nemam nista ni od kertridza za keca sve su pirati. Tako da nema ni svrhe da kupujem a danas vec spremio pare. Tezak zivot.

2 Likes

Pa kad je jedina igra za Switch 2

3 Likes

6 Likes

E zamalo danas da kupim, spremio u zamenu switch 1 ali nije hteo prodavac jer je softmode? Zasto to smanjuje vrednosti konzoli ne razumem.

Pa ako si probao u legalnim radnjama, naravno da ne smeju to da prihvate. Ipak su ovlasceni prodavci.

2 Likes

3 Likes

Uzeo sam S2. :grimacing:

Mario Fail Gif GIFs | Tenor

Izasao me 550 sa Bananzom. Izbegao sam metak sa Mario Kart Worldom posto znam da ne bih igrao. Fino lezi u ruci na prvi pogled, bolje sve prijanja nego na kecu, sve je nekako modernije, malo vece i zaobljenije. Imao sam OG verziju bez OLED-a tako da mi nije downgrade. Bateriju cu da prezivim.

Sto se tice Banaze, drskih 11k u Game-s-u nisam hteo da ispljunem iako imam neki vaucer na 8,5k da pretvorim u goodies, bas deru sa cenom a ko ce posle jos i da se drnda sa prodajom preko KP. Steta sto je cena 69 umesto regularnih 59, ali prezivecu. Jednom se zivi i jednom izlazi novi Donkey Kong.

Bedak je sto osim toga nemam sta da igram, sve mi je na piratizovanom Switchu 1 a originalne kertridze sa Zeldom BoW i Odyssey sam poklonio sestrinim klincima. Bas bih odigrao Zelde u 60 fps, cak i sa prokletih 20e koje treba doplatiti za 60fps patcheve, crkli dabogda.

Tkd ostaje mi i dalje piratski Switch 1 dok ne zavrsim Wonder, mozda jos neku Mario igru i one izometrijske Zelde. Ne znam ni kol’ko mogu da dobijem za njega.

4 Likes

Srecni Nintendo korporacija i Oblakoder. :joy:

2 Likes