Nintendo Switch 2

Možda nisam ispravno napisao rečenicu, pa da preformulišem: “NJIHOVE konzole se prodaju bez gubljenja na hardveru, što je uobičajna praksa u konzolnom svjetu”

Sve konzole koje su dosada prodavali, prodavali su bez gubitaka na hardveru.

1 Like

Na kojim drogama su ovi , 90 dolara za The Legend of Zelda: Breath of the Wild, dal su normalni, ahahaha.

Na kojim god da su, ima da ide kao alva

1 Like

Sjajno :rofl: Ti ljudi koji ove bezobrazne Nintendove poteze aminuju i kupuju su veliki deo problema. Konzola (cena) je najmanji problem.

1 Like

Dacho Expo i Oblakoder zvani malo branim malo kritikujem Nintendo kupuju i da je 900e. Takav su sklop licnosti :rofl:

Kupujem ono sto smatram da vredi te novce i sto ce mi doneti mnogo sati kvalitetnog gaminga, ne znam cemu ljubomorisanje ako ne mozete sebi da priustite Switch 2. Sama cena konzole je vise nego velikodusna dok ce cena igara varirirati od igre do igre, nece sve biti 80 eura. Jbg sve je poskupelo ali su i plate porasle, recimo meni je naspram plate daleko povoljnije Switch 2 nego kada sam kupovao Switch i radio za 350 eura. Neumesno je pricati o plati ali recimo da mi 3x lakse kupiti ovaj Switch nego 2017 ali ljudi to ignorisu, zaboravljaju da je i Sony podigao cenu igara i konzola i da im igre sada mnogo duze drze cenu.
Sve sam ovo ocekivao i smatram da je Nintendo postupio veoma korektne i kod cene igara i konzole pogotovo kad se sve uzme u obzir.

4 Likes

Mislim da nikome ovde nije problem platiti trazenu cjenu konzole ili igre, stvar je principa.

2 Likes

Skocile plate, sreca pa su namirnice i gorivo najpovoljnije , tacno da nam svi pozavide u evropi.

10 Likes

Upravo.

A Playstation 5 Pro day one 800e, no problem. :laughing: Neka kupuje ko sta hoce kako hoce, a trziste ce govoriti za sebe.

Jeste sve preskupo ali deluje kao neizbezno. Videcemo narednih godina da li ce im se obiti o glavu ili ne. :man_shrugging:

Ma naravno ne ulazim uopste u to da li zivimo bolje ili ne ali ako pravimo poredjenje samo za gaming mislim da ovo izgleda dosta povoljnije nego kupovina Switch 2017 godine.

1 Like

Meni nije problem ni cijena konzole ni igre od 80€ što su. Nije da imam para nego nije to ništa puno drugačije od ostalih platformi.

Držanje cijena godinama kasnije i odbijanje da stave te igre na značajan popust je jedini razlog zašto nemam Nintendo. Ne dam da me iko cijedi kad postoje bolje opcije.

Zeldu BotW sam odigrao preko emulatora iz čiste radoznalosti jer su je hajpali kao naibolju igru svih vremena. Ovaj TotK nisam htio čak ni na emulatoru da odigram, totalno mogu bez njih. Sad sam lagano u fazonu, neka se nose, ne zanimaju me dok ne promjene politiku.

1 Like

Sasvim legitimno i za mene takvo razmisljanje nikad nece biti deo problema, svako odlucuje za sebe.
Tebi je bitno samo da se igras i onda mozes da biras najbolju opciju dok ako hoces da igras Smas Ultimate mp zapravo i ne postoji druga opcija nego samo na Nintendu itd itd.
To sto igre drze cenu meni je samo plus jer nema zurbe sa degustacijom, a prodas po ekstra ceni.

1 Like

Ja sam nakupovao igara tipa za 30ak eura prosecno. Ekskluzive. Sacekam da se pojavi povoljno i kupim. Nije skupo kao sto izgleda. :man_shrugging:

2 Likes

Slazem se, stvar je principa i ne treba kupovati.

Naravno, ja cu kupiti day one jer sam fanboy, da nema ovakvih debila poput mene nikad ne bi mogli da nam prodaju za te pare :smiley:

Zato sam i napisao gore da kosta 90e, sto je stvarno potpuno neverovatno.

Bez dlca, sa dlcom,90e

1 Like

A ja nisam fanboy. Znaci ja sam samo debil. :grin: Dupli, jer kupujem dva komada.

Posalji im cene kod tebe @xX8Lampard8Xx ti nemas sta da strajkujes sa tim cenama realno.

3 Likes