Nintendo Switch 2

A sta su se ljudi sad digli na switch 2 cene evo uopste mi nije jasno. Kada je Sony izbacio pro i ludacku cenu, pun internet ljudi koji pravdaju sony i cenu. Znaci ili pljujemo po svemu sto je overpriced ili kupujemo i cutimo. :expressionless:

2 Likes

Realno pro je takav fail iskreno da sam ja prvi popusio foru, kad zelis nesto po izlasku da uzmes u nadi da ces dobiti 30-40% bolji performans al dobijes q lepo upakovan sa vecom memorijom :grinning:

5 Likes

Kako stvari stoje sa piraterijom, koja je sansa da ga brzo hakuju?

Ipak smo mi ekonomski tigar, ahahah
Eno ona krezuba raja kod skupstine nema problem sa cenom switcha2 i igara :slight_smile:

Brzo? Skoro pa nikakve

Nesto se ne secam da im je trebalo puno vremena prvi da hakuju, mozda mesec dva od izlaska.

1 Like

Na moje veliko zadovoljstvo moraces da iskesiras 80 evra za zeljenu igru.

1 Like

Na moje jos vece zadovoljstvo, sacekacu par meseci da ga razbiju, a do tada imam backlog od 360 switch 1 i drugih igara :smiley:

Mada nije frka ni tih 80e stvarno, kupis odigras i prodas, kake veze ima. Ne znam kakav je launch lineup najavljen?

1 Like

Mmm nagadja se da emulacija ni ovog put nece biti veliki problem, veci problem pravi Nintedno koji emulatore ne dozvoljava.

Prisetimo se Tears of the Kingdom koji je izasao nedelju dana pre zvanicnog izlaska Zelde kao torrent :smiling_face_with_tear:

Kod mene su
70 nove :smiley:

Switch 1 sve su izmedju 45 i 52 EUR i na launchu i uvek.
Primer:

Ne znam sto se bunite :smiley:

1 Like

Bravo za tebe, ovde world 100e :grinning:

Switch 2 je vrh masina za one koji hoce da bojkotuju skupe igre, a do sada nisu imali Switch 1 pa taman da igraju njegove igre kako dolikuje. Realno cena konzele je smesna kada se poredi sa handheld konkurencijom.

7 Likes

Legion go je bolja opcija za te pare u tom segmentu

Legion go kosta 700 eura tako da nije isti cenovni rang

Inace neko ovde kritikuje Nintendo kako nisu ubacili oled koji je kao standard na ovakvim uredjajima, a zapravo nije jer ni Legion Go, Legion Go S, Steam Deck prve verzije nemaju oled displeje. Sad gledam za Rog Ally isto samo ips, a daleko skuplja rucna pc konzola. Imam utisak da neki toliko mrze Nintendo da su potpuno oduzeti od realnosti u hejtovanju i kritici…

1 Like

Sam si potegnuo tu raspravu,ovo je best value for money jer imaÅ” opcije bez skupih igara plus backlog do ms dos

Ako je to toliko dobra ponuda kako objasnjavas da se jedan Nintendo Switch proda u 150 miliona, a ove konzole sve zajedno dal su dobacile do 5 miliona?

2 Likes

Sve top,ovo je sve smeće preskupo samo je switch 2 dobar proizvod u handheld segmentu.Kupiću i switch sigurno ali da vrijedi taj novac nebi rekao

1 Like

Mada nije frka ni tih 80e stvarno, kupis odigras i prodas, kake veze ima.

Ko kaže da ćeÅ” kertridže prodati i po kojoj ceni? Iz iskustva prodajem 7 kertridža već 7 meseci, 3 sam prodao odmah, 4 niko neće. Ta priča o lakoj zameni igara ne pije vodu u stvarnosti

2 Likes

Koje si cene stavio i sta prodajes?

19,99€ EKÅ N

2 Likes