Next generation of consoles

Xbox two:

PS5:

Dakle PS5 zvanično i prve “informacije” iz “pouzdanih” izvora. Dakle, MS neće da se ponovi Xbox one sramota. Ali izgleda da će prave prve informacije da dobijemo tek na E3.

E zvanicno prikazivanje konzola i najava verovatno na E3 2020.

Ne baš. Pošto Sony ne dolazi na E3 her nema šta da prikaže. MS je već najavio “familiju” konzola prošle godine. Očekuje se ili se bar dosta ljudi nada da ove godine bude neki trailer kao što je bilo za X… Ali i možda da pokažu kako igre rade tipa halo infinite na snazi hardvera koji će biti na sledećoj generaciji… Tako da se možda iznenadimo i ove godine :+D

Mozda izadju na prolece 2020.
Ps2 i ps3 su izasli negdem pocetkom proleca

MS neće, jer do sada su sve dobre njihove igre izlazile krajem godine…

Pa Sony ne dolazi na E3 ove godine ali sledece ce doci, inace MS je sad najavio i onu “zatvorenu” stream verziju konzole bez citaca tako da sumnjam da ce i oni predstaviti nov hardver bas tako brzo.
Isto tako malo verovatno da ce na prolece 2020. s obzirom da u tom periodu odprilike treba da izadje dosta AAA igara za aktuelnu generaciju za koje oni racunaju da ce im doneti veliku lovu, tako da sve pre praznika 2020-te je bas malo verovatno a prikazivanje PS5 i X2 na E3 2020 se cini kao sasvim realna opcija.

A zasto nintendo nikako da proba da se takmici sa big dogs, da izbace neku konzolu koja ce i hardverom i exkluzivama moci da parira ps i xbox, da ne bude samo kineska igrackica koja sluzi za 3 igre koje izgledaju kao minecraft sa kojim modom.

1 Like

Za nepune dve godine prodali su 32.27 miliona kineskih igracaka, a brojke za igre su jos jezivije i ti se pitas zasto :slight_smile:

Brate slatki, jesi li realan?!
Pa dosta vise Nintenda I komentarisanja svakog posta gdje se Nintendo spominje. Ok, uzivas u konzoli, uzivaj za sebe, a ako te u medjuvremenu krenu placati, onda cu nekako I razumjeti toliko nerazumno ponasanje.

Realan naravno i objektivan sto je najvaznije :slight_smile:

Nintendo vise cilja na drugu publiku , prosto nema istu ciljnu grupu kao PS ili Xbox , to bi isto bilo kao da sad neko pita zasto Dzastin Biber ili Dzastin Timberlejk ne snimi hard core rap album pa da parira Wu Tang Clan-u , Public Enemy-ju i Cypress Hill-u…

1 Like

Hm… Prošlost, možda i budućnost :smiley: Videćemo buduće reveale. Ali i to kako će zapravo sve to izgledati kada izađe :smiley:

Sony će nazvati svoju konzolu sveti Đorđe jer ubija aždaju :wink:

3 Likes

Meni su ti radni/projektni nazivi uvek bolji od finalnih retail naziva koji su bezlicni i genericki.

Da, citali smo. Da budem iskren to je nekako prirodni poredak stvari i nacin da MS izdrzi i sledecu generaciju sa malo slabijim ekskluzivama. Bice brutalan next gen hardverski gledano.

Od jednog insajdera. Svakako, kakve god lude snove o nex genu imali, treba imati na umu da sve to treba upakovati u cenu od $399 a sve preko toga je pitanje da li kompanije žele trpe gubitak kako bi imali konkurentnu cenu i visoke performanse.

2 Likes

Očekuje se 500$ na izlasku anakonda i ps5 a 300 onaj slabiji lockhart

A šta u opšte znače oznake za HDD @Djordje1990