Nekoliko novih IP-a za Scorpio

Nove igre ce biti spremne za dan kada izadje scorpio…:

Nadam se da ce biti tako. Da im se ne desi vise onakav vakum. Ne vakum VAKUMCINA svemir, kao kada je izasao ONE pa ga uzmes odmah pri izlasku i nemas sta ni da radis sa njim sem da mu se divis.

Bila Forza, nemoj tako

Deceniju prije, xbox je jedini imao Mass Effect, Crackdown, Gears of War, razvaljivao u eksluzivama dok je playstation debelo kaskao. Da neko ne pomisli da MS ne može izvući as iz rukava.

E3, can’t wait!

Dzaba imkad to nece ni biti ekskluzive, vec cu moci i na kompu da igram…

S’tim sto ce ti trebati komp od 900e.

2 Likes

To se sigurno nece desiti, svi su naucili lekciju da skupe day one konzole ne prolaze dobro.

Nije istina…650e je dovoljno da racunar pojede konzolu…

Dovoljno jak komp da potera witcher 3 u 4K i 60+ FPS-a? :smiley:

Naravno da ne. Ali to ne mogu ni konzole.

A o kojoj konzoli to pricas? :smiley: PS10 sa igrama iz 2001?

Koliko kosta pc koji moze da gura witcher 3 u 4K i 60fps-a?

Nije sustina u tome koliko kosta PC koji moze da gura Witcher 3 u 4K/60fps, vec je sustina u tome da ne postoji trenutno konzola koja to moze. Kada konzola od 500€ bude mogla da potera Witcher 3 u 4K i 60fps, mocice i PC od 500€ isto to.

2 Likes

Jeste sustina u tome, posto ti treba komp sa 2 titana, a ti bi da tako nesto radi konzola od 500€… Koliko ljudi na ovom forumu imam komp u kome je graficka titan x? :smiley: Ja postujem ljude koji su za grafiku i maksimalan fps, ali toga gotovo da nema u praksi kod nas. A vecina hoce to na konzoli od 200-250€…

Onaj ko hoce 4K i 60fps ce morati malo vise da izvadi iz dzepa umesto sto kuka zbog cega toga nema na konzoli od 200-250€. Sto se mene tice jos uvek je 1080p i 60fps i vise nego dovoljno uz dobro odradjenu grafiku i kampanju. Ako mogu po nekoj normalnoj ceni da uzivam u 4K, naravno da bi to bilo super, ali je tako nesto za sada idalje luksuz.

O da, scorpio ce moci 4k/60 fps bez problema,po ceni od 399.

8k, 4k je za p1cke

1 Like

Ma ilumiroom

Koga vi zaj…vate. Jos ce neko da mi kaze da ce Scorpio moci da gura 60fps u 4K ma vazi… Price za malu decu.

Ta recenica je sama po sebi malo besmislena jer zavisi o kom kvalitetu grafike pricamo. Xbox One ekskluzive moci ce da rade u nativnih 4K u kom god framerate-u su radile na One, multiplatforme verovatno bas i ne. Jasno je u kom pravcu duva vetar, Pro je vec utabao put prakticno, igre ce da ciljaju 30fps 4K uz pokoju retku igru koja nudi otkljucan fps ili bolji kvalitet grafike. Bitna stvar je da ce S i dalje ostati aktuelan i ljudi bez 4K TV-a verovatno nece biti primorani na nadogradnju. Interesantna stvar je da ce PS4 Pro checkerboard “magija” verovatno anulirati jedinu prednost Scorpia a to je potencijalnih nativnih 4K.

Verovatno cemo saznati vise na E3 o kojim igrama je rec, pretpostavljam da su samo nastavci Halo, Forza, mozda Crackdown i ona igra sa zombijima kojoj smo zaboravili ime (a da, Dead Rising).

Microsoftu ocajnicki treba novi hit IP, bez obzira na mocan hardver, osim ako ne zele plug and play mid range PC i jos vise zaostanu u trci za Sony-jem. Za VR podrsku vise nisam siguran, mislim da su svi protracili hype i momentum zahvaljujuci alavosti i losem planiranju. Microsoft je ispao jos najpametniji sto nije ulagao u VR R&D mada to nije nesto sto mogu bas da postujem i podrzim, bar nisu spucali korporativne novce u nepodrzan proizvod kao Sony.

1 Like