Nba

Ne brate. Izbegavam da čitam uopšte naše portale i “novinarstvo” u svakom ubliku, a kamoli još da pišem :smiley:

Koji si ti, kad smo već kod toga? :slight_smile:

Vrlo rijetko komentarisem, i to kao Igor. Obicno se sprdam sa necim, vrlo rijetko idem nesto na ozbiljno. A upratio sam da ima jos jedan Igor koji je bolid nevidjeni, cak i nepismen :slight_smile:

Dođi na forum, tu je žurka. :slight_smile:

Sent from my Nokia 3310 using Golub Pismonoša

Nisam nikad zasao, mozda i doletim da vidim sta se desava. Jedan forum dosta :slight_smile:

https://www.youtube.com/watch?v=iRywrR9HlpQ

Da HGH , mada govori se tu vec i u nano tehnologiji u sportu i nano dopingu koji je nemoguce otkriti.

U svakom slucaju to ne moze da biti nimalo pozitivno ni opravdano ni u jednom smislu , jer zapravo ukoliko taj sport ne moze da opstane bez takvih stvari i ukoliko se protivi prirodi coveka onda taj sport gubi svaki smisao i apsolutno ne zasluzuje vise da postoji.

Jer da bi neko igrao na takvom nivou i profesionalno se bavio sportom , od njega se prvenstveno trazi da se obracuna sa sopstvenim telom i sa sopstvenom prirodom , a rezultat toga moze da bude samo destrukcija i samodestrukcija.
Zapravo od coveka se ocekuje da ubije sve ljudsko u sebi , da zrtvuje svoju prirodu i svoje zdravlje , samo da bi sebe podredio potrebama trzista.

Kao sto su nekad u anticko vreme ljudi dobrovoljno zrtvovali da umilostive paganske bogove , tako se i danas od njih trazi da isto prinose sopstvene zrtve da bi umilostivili trziste (odnosno tu vladajucu oligarhiju , razne korporacije…itd ) i to nije vise ni slucaj samo u sportu.

Recimo Duci Simonovic ih je odlicno provalio , covek se bas ozbiljno bavi tom tematikom i objavio je pregrst odlicnih i poucnih radova na tu temu.

Sad malo Pirs :slight_smile:

https://www.youtube.com/watch?v=5tZGkMy2T5s

Rose,Pierce pa veceras Lbj :slight_smile:

https://youtu.be/kgUfhi2u4Fs

:smiley:

If you doubted for a second that LeBron was a jerk, well read this…
ESPN’s Marc Stein has unleashed a scathing criticism of LeBron James. Turns out, LeBron hasn’t been so nice to Cavs head coach David Blatt:

And we likewise saw LeBron emasculate Blatt in ways that are simply unbecoming of a player of James’ legend-in-the-making stature.I saw it from close range in my role as sideline reporter through the Finals for ESPN Radio. LeBron essentially calling timeouts and making substitutions. LeBron openly barking at Blatt after decisions he didn’t like. LeBron huddling frequently with Lue and so often looking at anyone other than Blatt.
There was LeBron, in one instance I witnessed from right behind the bench, shaking his head vociferously in protest after one play Blatt drew up in the third quarter of Game 5, amounting to the loudest nonverbal scolding you could imagine.
Which forced Blatt, in front of his whole team, to wipe the board clean and draw up something else.
I understand LeBron had no input into Blatt’s hiring and had to roll with him in less-than-ideal circumstances. But it struck me as a rather unflattering look for an all-time great.
No matter how inept he might think the coach is.
How is any fellow Cavalier going to treat Blatt with something resembling reverence when LeBron treats him like a bench ornament in plain view?
How can LeBron publicly laud his own leadership, as he so often does, when setting that sort of tone?

Bas sam jutros citao o ovome i slusao Jalen and Jacoby Pop the Trunk Podcast, kazu da je bilo mucno za gledanje, ali i potpuno ocekivano. Blatt me razocarao, svaku konferenciju koju sam slusao je bila katastrofa, samo govori ummm i hmmm, i prica kako nema problema izmedju njega i LBJ.

U jednom trenutku kontam da bi najveca tragedija bila da on u prvoj sezoni uzme sampionat, a nije nacrtao akcije od predsezone.

Noćas draft. Nije neka ne znam kakva generacija ali opet zanimljivo jer se već krenulo s trejdovima.
Ridnour od sinoć promenio 3 tima. Memphis pokupio Matt Barnesa. Blazersi trejdovali Batuma za mladog Vonleha i Geralda Hendersona iz šarlota.
Boston upravo trejdovao 16ti pik i Sullingera za Šarlotov 9ti pik.
Nagađa se da će Lejkersi s drugim pikom draftovati Russella i da će Okafor biti dostupan na trećoj poziciji. A pošto Philadelfija već ima Noela i Embiida verovatno će taj pik biti trejdovan. Pominje se Boston da će zauzvrat ponuditi neki mega dil sa Olynikom, Smartom, 9tim pikom i još nečim.

Kako su prosli decaci sa ovih nasih prostora ? Video sam samo da je Milutinova u r1/26 izabrao san antonio, koji je Hezonja?

Hezonja 5ti, draftovao ga orlando. Ugasili prenos na streamu posle lutrije tj. thunderovog 14tog pika

Triple double fusion :lol: