Nba

navijam za GSW jos otkad sam poceo da pratim sport,ove sezone imaju najjaci tim mozda u istoriji,jaci i od onog RUN -TMC kad su igrali Chris Mullin,Tim Hardaway i Mitch Richmond… nadam se da ce uci bar u finale zapada ove sezone,a onda je sve moguce…

Sinoc je Cleveland mozda izgubio sampionat, vidicemo sta ce se desiti.

Kevin Love je zaradio dislokaciju ramena, dok ce bandera Perkins vjerovatno dobiti neku mini suspenziju zbog kavganja sa Crowderom. Ali jos bitnije, JR Smith ce da popije poprilicnu kaznu zbog namjernog udaranja, ili bolje reci knock outa Crowdera. Sad cemo da vidimo kako ce da reaguje liga, da li ce po uzoru na rane 2000. i Lakerse kojima se namicalo i sakom i kapom oprostiti Smithu zato sto ce liga najvise profitirati od LeBrona u finalu, ili ce ipak reagovati sa primjernom kaznom za pocinjen “zlocin”. Nadjite snimak, stavio je u horizontalu covjeka od 120kg misica.

Nek je Olynyk iščupao rame Loveu, hebem ti govna i fingirano suđenje. Zapad milion svetlosnih godina ispred. Strašan Golden State, strašan Memphis, San Antonio - Clippersi serija ne bi bilo ruge da je finale koliko je dobra.

Nadam se da ce se oporaviti Lav za sledecu seriju sa cikagom.A Smit pretpostavljam da ce dobiti suspenziju na par utakmica i neku novcanu kaznu.Uostalom i da ne budu igrali ova dvojica sto bi bio veliki udarac za kavse opet nikad se ne otpisuje ekipa koja u svom rosteru ima Lbj-a :slight_smile:

Chi-Cle ce biti odlicna serija, posebno ako Rose nastavi sa ovakvim igrama, vjerujem da ce biti motivisan protiv LBJ-a. Bas ne mogu da docekam.

I ja jedva cekam tu seriju bice to odlicne utakmice.Dao bih malu prednost cikagu cak i ako budu igrali svi u kavsima ipak mi je cikago blagi favorit al sve je tu moguce videcemo.Sto se tice ostalih serija spursi-klipersi sigurno najbolje i najzanimljivije utakmice u prvom kolu i pravo je uzivanje gledati ih.Uopste me ne bi cudilo da prodju klipersi jer ne leze oni nikako spursima i mogli bi da ih izbace iako je to malo verovatno.Al spursi imaju ubedljivo najzanimljiviji i najtezi put do titule sve bas dobre ekipe su im na putu.Sad klipersi pa ako pobede idu na hjuston i posle toga sa golden-om u finalu konferencije i na kraju u eventualnom finalu bili bi cikago,klivlend il atlanta :slight_smile: Sad i ja prognozirah sve :smiley:

Ja sinoć uplatio na Boston…imao sam neki “osećaj”, ali ne vredi…nije im se dalo…

I još jedna u nizu očekivanih kriminalnih odluka. Smith koji je čoveka nokautirao suspendovan samo na 2 utakmice, Perkinsov flagrant 1 upgradeovan u flagrant 2 i platiće novčanu kaznu. Olynyk suspendovan za prvu utakmicu sledeće sezone.
Ne znam stvarno više što ovo pratim. Jel ostao još neko da klekne na kolena le*****u?

Pa sve je ok nzm sta si ocekivao ? iL si lebronov hejter sudeci po avataru pa jedva cekas da ispadne u plej ofu i ocekivao si neku veliku kaznu za Smita ? :wink:
S obzirom na kakve nesportske i bezobrazne faulove su davali jednu utakmicu suspenzije ono za Smita je sasvim korektno 2 tekme van a i Perkins isto je napravio glupost i to ce i platiti isto sve ok.E sad jedino mozda Olinik nije morao da dobije suspenziju jer mislim da nije namerno ono uradio al ko zna uostalom ta jedna i prva utakmica sledece sezone mu nista ne znaci tako da nek pauzira :slight_smile:

Ovo smitovo je bilo za minimum 7 utakmica. Nije to fudbal ili ragbi pa suspenzija 3 utakmice. Kad nekog onako providno i podmuklo “nišaniš” u glavu ocekivao sam minimum 5 utakmica suspenzije. Pogotovu što je u momentu Crowder ostao bez svesti i pao tako da ima šanse da je otišlo koleno. Podseti me samo koliko je Wade utakmica suspenzije dobio kad je izvalio rondu rame? Nijednu naravno. Nisam toliko hejter LeBrona ko LeBrona osobe, nebitan je, bik na steroidima, više mi se gade ove nove generacije i dvostruki kriterijumi u sudjenju gde se radi sve kako bi se udovoljilo hiru superzvezde, u ovom slucaju LeBrona

Sent from my GT-I9305

Ako pogledas neke slucajeve u koijma su igraci dobijali po samo jednu utakmicu suspenzije a takvih je mnogo primera onda je ovo sasvim korektno i to sto je dobio dve tekme van.I Valanciunas je oborio Lebrona pre par meseci i mogao je ledja da mu shebe za stalno pa nije dobio nijednu utakmicu suspenzije vec samo nesportski faul i sta sad ? A to za Lbj-a sto kazes to je tvoje misljenje moje je drugacije i to je to.Ipak za te kriterijume sudjenja si u pravu uglavnom jeste to dosta drugacije nego pre i cesto se udovoljava zvezdama i mora da bude po njihovom al opet nije sve tako pogledaj npr ovu situaciju od pre neko vece a sudija stoji pored lebrona i gleda i kulira nista …

Ovo se nikad ne svira. Ne zato što ja mrzim lebrona ili šta god, nego zato što je jednostavno van parketa i može da se svira u najoštrijem slučaju interference of play, kad se to i svira obično ide prvo opomena pa onda svaki sledeći put kad se ponovi tehnička.
Gledam gif over and over i crkoh od smeha, pa nije osetio ajzeju malog, ko komarac je u odnosu na njega a kuknjava ko da ga je izboo :lol:

Kad sam procitao koja je kazna za JR, bas sam se razocarao. Volim LeBrona, zasluzio je decko koju titulu vise, ali nije ni ok da ga gura liga kao sto je svojevremeno gurala LAL. Ako se zakuva sledeca serija sa (nadam se) CHI, neko ce da osamari JR Smitha ili Perkinsa, gotovo pa zagarantovano.

Ono sto sam ja vidio je bilo za deset utakmica suspenzije, oni mu dali dve tekme. Sad ce svi da polete tako da samaraju, ako se vec ne dobijaju kazne nego se samo peckaju prsti.

Što je najgore Cedricu Maxwellu, koji inače radi radio prenos za celticse su rekli na poluvremenu da će se osvetiti za Lovea.
Liga inače ima mnogostruko strožije kriterijume kad se ovako nešto radi s predumišljajemm, namerom, i planirano. Ali pošto je u pitanju lebron i njegovi kerovi i ovo je mnogo. Pa izvini jezd0 ali da igraju protiv kolere a ne bullsa navijaću da izgube :smiley:

Ovo se ne svira ? Protivnicki igrac ne sme da predje liniju prilikom izvodjenja auta a sudija ima pravo da mu da tehnicku gresku ako to uradi.Naravno to je preostra kazna i verovatno se nikad nije desilo tako nesto al u ovom slucaju je mogao lagano to da uradi jer ne da je presao liniju nego mu je bio iza ledja i jos je dirao loptu i remetio taj pas cak je i Lbj na kraju tekme rekao da ovako nesto u zivotu nije doziveo.Sve u svemu trebao je da sudi da se ponovo izvede aut i upozoriti Tomasa da ne radi vise tako nesto :wink:

A pre par meseci Valanciunas umalo Lebronu ledja da slomi i nije dobio nijednu tekmu suspenzije… toliko o tome da sudije i liga “guraju” Lebrona :wink:

Znaš kako jezd0, ne bi pogrešno da me shvatiš, fin si momak i sve to.
Ali što bi rekli ameri I’ll agree to disagree kad je on u pitanju.
Prva sezona ikad da počnu testiranje na steroide i human growth hormone - puf LeBron i Carmelo prvi put u životu smršaju 30 poundsa i dožive najteže povrede u karijerama. Slučajnost? Ne bih rekao.
Nisam ja hejter samo Lebrona. Ne kažem ja sad kriv je lebron za stanje u ligi kakvo jeste, ali je predvodnik ili da kažem zaštitno lice lige i ove generacije igrača gde je normalno da snimaš po 6583825483469 reklama godišnje umesto da jednu godinu posvetiš nekom treningu i fokusiraš se recimo na šutiranje slobodnih gde nisi toliko dominantan.
Možda tebi ili kome god smešno zvuči ali bre ovo su generacije i generacije nekih prosek igrača. Ja sam rastao uz The Dreama, Clyde the Glyde-a, Ewinga, Shaqa, Admirala, KG-a, AI-a, TMaca i sve ostale. Michaela da ne pominjem jer je on kategorija za sebe.
Mada iskreno njega najviše i krivim za ovo stanje koje je usledilo.
Čovek je popularizovao ligu i usudiću se da kažem sport (jer nba smatram drugim sportom od košarke koja se igra u ostatku sveta) do te mere da nema ko nije finansijski profitirao od procvata popularnosti.
Trebala im je persona da nasledi MJa, koja će da prodaje suvenire, patike, prava na prenose i sve ostalo što ide uz to.
Prvo je bio Kobe, pa kad je dotrajo on onda je LeBron preuzeo, a sutra će neko i od njega.
Eto toliko, neću više da hejtujem Lebrona I swear :smiley:

Hejtuj slobodno ako hoces to imas pravo i niko ti ne moze zabraniti a i nikog ne vredjas samo iznosis svoje misljenje :wink: Uostalom i da ga pljujes i vredjas ne bi bio prvi koji to radi tako da slobodno :slight_smile:
To sto je smrsao je sasvim normalno jer ima dosta mase i tezak je i napunio je 30g i preveliki pritisak od tezine ide na kolena i zglobove i normalno je da smanjuje svoju kilazu.Kad bude imao 36-7g i ako i dalje bude igrao siguran sam da ce jos par kila skinuti.A on sam je izjavio kad su ga pitali za kilazu da svako leto postavi izazov ispred sebe i zeli da ga ispuni i proslog leta je to bila neka dijeta zaboravio sam sad kako se to zove i uglavnom on se toga drzao i smrsao je.To da li on uzima steroide ili ne ne znam stvarno al ako on uzima onda sigurno uzimaju i ostali,sigurno on nije jedini iako mi je ta prica smesna i glupost al ajde ne slazem se sa tim.Pa pogledaj ga samo kad je dosao u nba sa 18g on je vec tad imao skoro 110kg i tada je vec bio neverovatna alteta.Jedino onda da je poceo sa 13-14g pa da sa 18g ima takvo telo.Jednostavno on je jedna od najboljih atleta ikada i ima neverovatne fizikalije kakve nikad od nikoga nisu vidjene i to je to.Da je sve u steroidima i ostalim glupostima svi bi to uzimali i imali bi telo kao Lebron :wink:
A to sto on snima reklame ne znaci da ne trenira non stop i da radi na sebi ovo ti je stvarno malo glupo poredjenje ali ajde.Siguran sam da mnogo vise trenira od nekih koji su povuceniji i manje se pojavljuju u medijima od njega.A bacanja treba da popravi u pravu si al on to zna mnogo bolje od mene i tebe i sigurno radi na tome.

Ne slazem se ni da su ovo generacije prosek igraca.Daleko je to sve od proseka kao sto ti kazes.Ne moze se porediti to vreme sa ovim sada sve je drugacije i igraci i sudije i kriterijumi i prica i odnos prema saigracima i treneru znaci skoro sve se promenilo i zato ti mozda kazes da je ova generacija prosek u neku ruku te razumem al ne slazem se potpuno :smiley:

Ne kažem ja samo ih je Lebron uzimao. Daleko od toga, ali znam koliko puta sam ih gledao ove sezone i koliko puta sam pomislio da mi deluje nezainteresovano, premoreno i ostalo. A isto sam nekoliko puta čuo i od komentatora.
http://www.rsvlts.com/2015/01/09/lebron-james-hgh-tweets/
Možeš pogledati šta twitter misli o tome xD

A ovo za generacije pa ne znam možda malo i sentiment za tim vremenom iz mene govori ali recimo proguglaj faul Laimbeera na Larry Birdu i pogledaj kako se tada fizička košarka igrala. I u 80tim i u 90tim.
Apsoultno se slažem sa Jordanovom konstatacijom da da igra danas u ovom vremenu bi imao prosek 50 poena po utakmici.

Pa nzm neko kaze uzima a neko ne uzima ko zna sve je tu moguce,neko sigurno uzima e pitanje je ko i koliko uzima toga i kolko to ima uticaj na telo.Samo ti razni steroidi i gluposti su veoma stetni za srce i ostale organe zato to ne valja uzimati al njih izgleda boli uvo za to :slight_smile:

Drugacije je to vreme i drugacija se kosarka igrala.Igraci su jos vise fizicki napredovali i sudije su promenile kriterijume malo i dosta stvari se drugacije radi.Ljudima fali i nedostaje to vreme i dosta su uzivali tada i zato i smatraju to doba dosta bolje nego danas al po meni nista kosarka nije bolja bila nego sto je sad.A to da bi MJ danas davao po 50p bolje da ne komentarisem… mislim nzm dal da se smejem il placem,nzm ni sta je on time hteo da postigne al dobro on misli tako ja drugacije i to je to.

Evo da se i ja ukljucim, vjerujem da poznajem materiju malo bolje od prosjecnog covjeka koji prica o steroidima i/ili o kosarci.

Staro pravilo iz body buildinga vazi-oduzmi steroide od svih takmicara, i raspored ce ostati manje-vise isti, a sampion ostaje sampion. Za LBJ je kruzila prica da je bio mrsunjav u srednjoj skoli, i kada je odlucio da krene sa teretanom, ljudi nisu mogli da vjeruju kakav napredak je pokazivao. Ljudi su se kunu da je covjek svaki dan bio sve veci i jaci. Eto vec da se covjek zapita. Zato je dosao kao zvijer u NBA. Ali, to nije neka nova vjest ili iznenadjenje, vrhunski sport danas ne postoji bez steroida. Ne onih klasicnih o kojima svi znaju, nego nesto sto jos nije dostupno generalnoj populaciji. Posto, u sportu vazi pravilo “ako nije zabranjeno, dozvoljeno je”. Vecina NBA igraca je na posebnoj ishrani (khm khm), neki vjerovatno toga nisu ni svjesni, nego se o tome brinu doktori. Dovoljno je pogledati koju kolicinu misicne mase imaju, a igraju po 40 minuta vrhunske, sprinterske kosarke svake druge veceri. Ljudsko tjelo bi samo islo na opciju maksimalne performanse za minimum mase, dakle, svi bi izgledali vise kao trkaci na 5km nego na sprintere.

Sto se tice steroida, odobito HGH, to je steroid/lijek buducnosti. Na steroide je baceno lose svjetlo, ljudi ni ne znaju zasto oni sluze i koje su tacklno nuspojave, ali im se pali crveno svjetlo u glavi cim cuju tu rijec. Problem nisu steroidi, nego ZLOUPOTREBA istih. Dosta njih uzimaju steroide na svoju ruku, bez konsultacije sa doktorima, pa su smrtni ishodi i postali nekako i redovna pojava.

HGH je nevjerovatan hormon. Ono sto sam ja citao i ucio o njemu je u najmanju ruku fascinantno-djeluje lokalno (gdje ga ubrizgas), gotovo da nema posledica po zdravlje, podize sve bitne parametre organizma na zdrav nivo, da ne pricam kako su ljudi ubrizgavali HGH u oziljke stare 30 godina i oziljci nestanu nakon mjesec dana. Definitivno buducnost medicine, steta sto je istrazivanje steroida postalo tako sramotno, sve zbog par neodgovornih pojedinaca koji hoce da imaju lijepo tjelo na plazi.
Takodje, HRT znacajno podize kvalitet zivota nakon 40. godine, i postala je standardna praksa u razvijenijim zemljama (iako je i ovde bilo zloupotrebe, pa i zabrana kao rezultat). Ali vjerujte ljudi, kada se malo ljudi obrazuju, medicina napreduje, novinari ne budu ganjali senzacionalizam, a turska ne bude pravila sve ovo smece u podrumima i bez ikakve kontrole, otkrice se da je 20 godina baceno niz vodu, umjesto da se istrazuje i radi da se negativne posledice smanje na minimum.

Da li sam protiv steroida? Da i ne. Ja ih licno nikada ne bi uzeo, osim iz zdravstvenih razloga. Misica mi ne treba, imam i ih u izobilju, a nisam ni kompleksas da ganjam tjelo sa photoshop naslovnica. Uvijek volim da izgledam dobro zato sto sam u formi, prije nego da samo izgledam dobro, a ne mogu jedne utakmice odigrati.

Da li sam za steroide u sportu? DA! Sportisti su moderni gladijatori koji su spremni na sve, samo da pobjede. Onda fino das svima pravo da koriste steroide, pa ko voli neka izvoli, i ovako ih koriste, samo sad ne bi morali da se kriju.

I za kraj stara prica: anonimna anketa je sprovedena na Olimpiskim igrama sa pitanjem “da li bi pristali na to da osvojite zlato na OI, ali imate samo jos 3 godine zivota?”. 75% ispitanika je reklo da bi, bitnije im je to zlato nego bilo sta drugo u zivotu. Eto.

Sorry for a long post :slight_smile: