Super :tap: I kako te ljudi gledaju kad im kazes tako ?
Uvek me zanimalo na utakmicama ta atmosfera sa pocetka kad pogase svetla i samo krenu igraci da izlaze jedan po jedan na teren… kakav je to dozivljaj mogu da zamislim
Nego jel bio neki zanimljiv kiss cam ? 
Čekam opet noćas kobeja da dobaci do 9 poena i pređe Jordana na listi večitih strelaca. Ako to odradi likovi iz 2k-a daju specijalnu “pink dijamant” verziju kobija najbržih 1000 ljudi koji stignu da je redeemuju. Shaqa sam pokupio, nadam se da ću noćas i njega. Ali koji sam maler dobaciće do 7, pokidati meniskus i okončati karijeru
Na sta mislis kada kazem? A to kada pogase svetla je super bas. Odlicna je atnosfera, onda kada svi udju onda ide himna, uvek neko poznat kod njih dodje da otpeva himnu. Bude neko od vojske ili policije. Oni se bas loze na to. Ma sta mi mislili o njima za postovanje je sto drze do sebe! Ali veruj mi nije posle nista posebno. Kazem ti da je publika mrtva! Trce neke budale dole sa tablama, vici ovo ili vici ono, tapsi, zvizdi i tako. Veruj mi izgleda malo retardirano. Ali igra sama po sebi je naravno prelepa za gledanje.
Rekao si volis da kazes ljudima da imas kucu u mnogim gradovima sveta pa zato ja pitam malo se salim
To za himnu znam sestra mi je tamo i kaze mi da bas stalno pred svaku utakmicu u svakom sportu se peva i postuje i to je ok po meni
Znaci uglavnom su oni klasicni debeli ameri sto kupe cips i pivo i gledaju i deru se 
A to, pa da. Imam prijatelje na raznim stranama sveta kod kojih mogu uvek da odem. Zato kazem da svuda imam kucu 
A sto se tice publike tamo to je ocaj. I ne deru se nesto preterano, sve je nekako mrtvacki. Nemas onaj osecaj da kljuca sve od tenzije da je napeto itd. Dosada teska.
Posle 16. vezanih pobeda izgubi i Golden Stejt.
Ovaj memfis pa znači ovo je stoke city košarke. Btw evo kakvo je vreme došlo
Ovo su svirali čoveku kao tehničku
Ma brate mene ne bi nerviralo da su podjednaki kriterijumi za sve. Nek se ukine lepo onda taj travel kao pravilo a ne nekad ćemo da sviramo a nekad ne. Belčugama ako mrdne pivot/stajnu nogu momentalno ali afro-amerikancima e oni mogu da vežu i hesitation dribble i hopstep/naskok i četvorokorak e to nije jer će da završi akciju posterizacijom.
Što više gledam više mi se gadi
SUPER.
Super. Taman da prestanem da pratim dok se ne rodi neki novi Bird (ni za 100000 godina)
A jesi vidio za koga su ga dali? Znaci, jedan veliki WTF?!
Ne razumem vas
jel dobar ili los trade po vama ? 
@iKaran
Ma brate sad bi odrobijao najdraže Ainge-a psihopatu koji skuplja PIKove.
Ne znam šta će mu toliki pikovi.
Mislim da u narednih 7 godina ima preko 20, još ako bude istine u ovome da će rus iz bruklina sve da rasproda onda su mu još pikovi za 3 godine još bolji. Plan mu kao na leto da ponudi max platu Aldridge-u ali sve me strah doćiće all star da igra sa ovakvim levatima
@jezd0
ma gde crno dobar za all star pleja dovodiš ove glupandere. Pogledaj samo ko ima najviše triple doubleova u zadnjoj deceniji. LeBron pa Rondo.
Ma brate hebeš pikove realno, to ti je lutrija. Eno taj isti rondo je bio 20 i neki pik, isto i tony parker recimo. A imaš promašaja koliko hoćeš Oden, Miličić, Kwame Brown. Jednostavno nikad ne možeš da predvidiš kako će se telo i igra nekog igrača preneti sa jednog polu-amaterskog nivoa na profesionalni.
Jeste sada kao bolje potenciraju školovanje i ne može više da se draftuje niko iz srednje, mora bar malo koledža ali opet nikakva garancija da će to biti dobri igrači.
A verovatno si malo mlađi od mene tutankamona pa nisi upoznat sa prokletsvom Bostona i drafta jelda?
Ako gledas trade, ona ekipa koja dobije najboljeg igraca je bolje prosla. Rijetko bude drugacije. Ovaj trade je smijesan, oslobadjanje cap space-a, i skupljanje pikova, a svaki draft sve losiji. Ainge je imao do sada dobrih poslova iza sebe, bas cekam da vidim kako ce izgledati ovo u retrospektivi. Nije Rondo ni pun pogodak za Dalas, ali brate nije ni za Boston ovo dobar trade.
Ne bih sad da izigravam Milana Tarota ali sam jutros s drugom komentarisao kako mislim da je odigrao zadnju utakmicu za Boston. Nadao sam se da ću biti u krivu, ali sinoć protiv Orlanda a i nekoliko utakmica pre toga slabo i igra, i kad igra nezainteresovan, letargičan.
Vuku kontru 3 na 1 umesto da asistira normalno, on čeka da baci fensi bounce pas da bi bio na top 10 ili štaveć. Nije ni on cvećka ali su dobili likove sa expiring ugovorima, jedino mislim da Nelson ima više od jedne godine a Dallas je dobio ono što im može poslužiti - pass first distributera. Ali opet kad pogledaš mislim da je bolje bilo prihvatiti neku od opcija Knicksa - Shumpert ili Stoudemire nego top 20 zaštićene pikove.
Odavno Rondo kuburi sa slikom da je covjek sebicni asistend-dodaje loptu samo ako ce od direktno dobiti asistenciju. Valjda ganja individualna dostignuca, posto je ekipa trash. Pored toga, on je otjerao veliku trojku iz Bostona, prvo Ray Ray-a. pa onda i The Istinu. Vidicemo sta ce biti u Dallasu, zna se da je Dirk jedan od najboljih saigraca u NBA i moze da igra sa svima, ali pitanje je kako ce Ellis ovo da shvati (i prihvati).
Ma nemoj me pogrešno shvatiti. Nije rondo legenda ne znam kojih razmera, pogotovo u franšizi kakva je Boston. Ali opet mi ga žao čisto zbog tog žara i prgavosti, a i ovaj rebuilding proces će da traje i traje.
Btw mali Olynuk baš fino igra od skoro, a šuška se i da je Jeff Green koji ima po statistici najbolju godinu u karijeri isto dostupan za trejd.
Ovaj Lillard nije normalan dečko. Ne da mi da spavam u pm. Strašna utakmica. Westbrook “modni guru” nula bez Duranta, još se busa i baca flašu s vodom ko nekakva sisa. Fuj bre
Raduljica na korak od Minesote?