Daleko od toga da je Kembino vreme proslo, pa ima samo 30,31 godinu, realno sad je u najboljim igra Kim godinama, mislim moze jos 10ak godina da igra, samo da ga povrede zaobidju, ukoliko bude zdrav moze jos prilicno dugo da igra na vrhunskom nivou, inace Niksi imaju ekipu, you su Jos sem njega Furnije, Dzulijus Rendl, RJ Beret, Derik Rouz, Tadz Gibson, Micel Robinson, Alek Burks , Imanuel Kvikli , stigao je I mladi Luka Samanic, itd, realno imaju sigurno najjaci Tim u poslednjih 20ak godina, tamo od doba Patrika Juinga, Letrela Sprivela, Alana Hjustona, Dzon Starksa I ekipe tamo iz 90ih pa , na ovamo, tako da igrace sigurno plej of a za dalje ko zna , to zavisi od vise faktora.
Meni je Kemba pod znakom pitanja zbog povreda, ne zbog godina.
To da, nazalost sklon je povredama, inace nekako imam utisak da ni tih povreda , ni nicega ne bi bilo da je ostao u Sarlotu, inace meni je jedan od omiljenih igraca u ligi, jedan od najboljih tehnicara I ball-handlera u ligi, pratio sam ga od pocetka karijere , igrao je I protiv nas na SP u Kini pre 2 godine I iskreno ja se nadam da ce prevazici te povrede I opet biti onaj stari iz perioda kada je igrao u Sarlotu ili kada je dosao u Boston pre nego sto su povrede krenule da ga smaraju i koce.
Meni je bilo drago kad je doÅ”ao u Boston. Videlo se da je željan ozbiljne koÅ”arke, al jebi ga⦠srce hoÄe, al telo ne daā¦
ovo Najjaci tim u poslednjih 20g za Knickse i nije nesto⦠Ali da, Kemba je zbog povreda āoutā po meni
slusao sam kako je bio u Bostonu i suvise je toplo hladno igrao. Kvikli je mlad i njega da guraju
Milina gledati Äikago ove sezoneā¦Definitivno ekipa koja se najbolje skockala tokom letaā¦
Gledao sam snimak sa Bostonom, okrenuli 20 razlike i dobili 10
ludak
Ajme kakav Ŕou pre sat dva vremena.
Luka DonÄiÄ ide u Lejkerse!!!
Evo kompletnog trejda u kojem su uÄestvovale tri ekipe:
Lakers get:
Luka Doncic, Maxi Kleber, Markieff Morris
Mavericks get:
Anthony Davis, Max Christie, 2029 LAL 1st
Jazz get:
Jalen Hood-Schifino, 2025 Clippers 2nd, 2025 Mavericks 2nd
Mark Cuban je prso, definitivno.
Mark je milijarder i jedan od najboljih preduzetnika svih vremena, ali je prodao tim novim vlasnicima prosle godine, 73% akcija je prodao Dumont i Adelson familiji za 3.5 milijarde a zadrzao 27%. Dakle on nije major shareholder iako je svakako znacajno ime i dalje a u Dalasu ga respektuju kao Greg Popovica medju vlasnicima koji razume igrace, razume NBA i stalno je sa njima u komunikaciji. Pravo pitanje je zasto je prodao Mavse, pricao je o tome prosle godine, promenio se ceo biznis od kada je usao u Mavse kao tech/media guy, sada moras da gradis ogromne zgrade i kazine da bi odrzao biznis kao sto se radi u ostalim klubovima, moras da udjes u real estate i ogromne projekte a on ne zeli da se bavi tom vrstom biznisa, za koji smatra da ce biti tesko njegovoj deci da ga naslede (ali je i dalje zadrzao 27% sto je opet ogroman novac koji ce dobijati u buducnosti).
E sad zasto su vlasnici odlucili da trejduju Luku, ne deluje kao najbolji poslovni potez svih vremena ali vec duze vreme je nezadovoljan u Mavsima, postace slobodan gent sledece godine, izgubili su finale prosle godine i postoji velika zabrinutost oko njegove povrede u vezi cega ce sada novi vlasnici morati da brinu i da preuzmu taj rizik. Ne znam douse kako ce se uklopiti sa Lebronom, to ostaje da se vidi, dok Mavsi imaju Irvinga a sa Dejvisom (nedostajao im je veliki igrac zato su izgubli finale) ostaju jedan od kandidata za titulu (i dobili su 2029 pik, znaci gledaju u daleku buducnost). Mi se previse vezujemo za igrace, ali onog trenutka kada ti igras postane liability a ne asset, kada procenis da je vreme da cash-inujes, kada postoji rizik da ce pasti vrednost na trzistu⦠trejdovi su NBA realnost, tako da ne treba praviti big deal oko takvih stvari, sve je to jedan veliki soubiznis.
Sa tezim rukama Ŕutirace sada sve sa pola terena
Sada imam dva tima protiv kojih uvek navijam, Phila i Lakersi. Samo da BogdanoviÄ ne preÄe u Lakerse
Jbt cudno ce mi biti Davis-a da vidim u Mavs-ima
Sad kad Dallas uzme titulu
Isti smo po ovom pitanju. Dodao bih Portland i New Orleans na spisak.
Oduvek antipatiÄne ekipe.
Slabo te dve ekipe pratim pa nisam razvio animozitetš
Nju Orlins manje vise, ali sto Portland? Osim sto su malerozna fransiza, ne vidim nekog razloga da ih bas mrzis
Daleko od toga da ih mrzim. Ali uvek navijam za tim koji igra protiv njihā¦
A kad te Äetiri ekipe igraju jedni protiv drugih onda ni ne gledamā¦
Äudan sam ti ja neki lik.