Najavljen Dragon Age 2

pola sata gameplaya ako nekog zanima:

Now Playing :: Now Playing: Dragon Age II

Jos 7 dana
Joj Ne mogu da izdrzim

Upravo sam presao igru . Igra je solidna , pored par rupa u prici koje mogu da vas iritiraju , sve je u redu . Nenadajte se da cete videti Hawkea da radi bilo sta iz trilera (mislim na deo kada namaze krv po licu i raskomada qunarija) , samo sam cekao kada ce da dobije te moci … ali jebiga. Kraj igre … ufff , kad sam video Lelianu , cim su poceli da pricaju o Wardenu i Hawkeu , jedva sam cekao da vidim sta ce da se desi , dobio sam The End Credits :stuck_out_tongue: I ne ocekujte da ce vam neki od saputnika prirasti k srcu (mozda samo Isabela i likovi iz Originsa), sa njima mozete pricati samo u odredjenim prilikama. Uglavnom igra mi se svidja , pored ovih :swear: , zapravo je veoma zanimljiva, definitivno cu preci jos par puta :smiley:
DA Orignis > DA2

Izvinjavam se svima sto skrecem s teme ali me zanima da li je iko igrao tj da li je moguce igrati Dragon Age 2 na LT 1.1 (ne LT+, offline naravno)? Pitam to zbog Wave 11 i Update-a koji je na disku. Igra mi se strasno igra ali ja imam LiteOn s LT 1.1 i 9199 dash a uskoro planiram preci na LT+

Jao igra je prekratka taman kad krene prica kraj igre ja sam mislio da sam zaboravio da skinem jos jedan CD kad su krenuli krediti nisam mogao da verujem!Mislim da ce poceti da izlazi milion ekspanzija posto prici nije kraj to se vidi!Igra graficki deluje bolje od prve a i magije kad ih izvodite izgledaju zanimljivije!Jedino sto postoji jedna jedina teritorija a to je jedan grad po kojem nemozete slobodno setati vec se teleportujete od jednog do drugog dela!Naravno mozete u tom gradu da menjate dan i noc jer neke misije mogu da se rese samo nocu!Posle nekog vremena postace vam dosadno da idete od jednog do drugog dela samo sa smenom protivnika!Mislim da je prva igra bilo mnogo veca dok je drugi deo nekako previse linearan za jedan rpg!Medjutim mozda su ljudi iz bio tima sve to namerno uradili jer se ovde mnogo vise oseti akcija i napetost i nema mesta za predah!

Vidi se da je igra odradjena za manje od dve godine… avaj.
Taj Kirkwall cak ni ne izgleda posebno upecatljivo, aj sad tu provedi par desetina sati, spartajuci kroz iste “ulice”.

Dragon Age 2 polako vuce na arkadu. Jos mu fale potezi tipa… tri puta A + LS polukrug + RB and LB i eto fatalitija. Trebalo bi biti jasno zbog cega je tako. Kec je defo bolji… po meni. Vise je RPG.