Najavljen Dragon Age 2

DRAGON AGE 2

Ne znam da li se culi ali danas je EA najavio nastavak najbolje RPG ige 2009. godine Dragon Age : Origins

Dragon Age 2 vas stavlja u ulogu Hawkea , siromasnog izbeglice ,
koji se uzdize na vlast i postaje najvazniji heroj u svetu Dragon Agea.
Poznat da je praziveo Blight i da je Shampion Kirkwalla , legenda o Hawkeovom usponu na vlast je presla u mit i glasinu.
Kroz potpuno novu pricu koja se odvija kroz 10 gidna , igraci ce moci da ispricaju tu pricu , donosenjem teskih izbora, okupljanjem najsmrtonosnijih saveznika ,
prikupljanjem slave i bogatstva , tako zapecatiti svoje mesto u istoriji.
Nacin na koji igrate ce pisati pricu o tome kako se svet zauvek promenio.

Dragon Age 2 Revealed - PlayStation 3 News at IGN
BioWare | Dragon Age: Origins

e preduhitrio si me, sutra cu postaviti malo poduzi opis nastavka

ja nisam nasao nista duze samo ovo malo na IGNu :smiley:

Ja nisam igrao ni keca, probacu da odigram kad stignem.

ako volis western RPG-jeve, i imas 60+ sati, ne razmisljaj nego igraj :smiley:

Auu to sa satima ce biti malo problem :smiley: Ali imam zelju da ga probam jer svi kazu da je extra igra :slight_smile:

bolje je iskustvo na PC-u zbog kamere ali super je igra i na xbox-u
sa tom igrom nikako ne mozes da pogresis, story teling je fantastican! :slight_smile:
plus imas i expanziju i nekoliko dlc-ova koji ce ti samo poboljsati i produziti uzitak u igri :slight_smile:

Znalo se da izlazi drugi deo 100%… Pored Mass Effect-a najbolji rpg… Ne znam da li bi radije ME 3 ili Dragon Age :cool:

Prica u DA2 me razocarava jako :frowning:

koliko prica moze da bude losa ako je kec toliko uspesan!? toliki dodaci se izbacuju za prvi deo i samo prosiruju postojecu pricu pa nevidim razlog zasto bi onda prica u drugom delu bila losa moze samo da bude bolja… a koliko sam ja procitao izgleda da rade novi engine i novi sistem borbe, nesto se suska da bi igra trebala da bude nesto poput deamon’s souls e sada koliko je to istina ostaje da sacekamo da se pojavi malo vise informacija o drugom delu do tada su sve ovo sto mi ovde kuckamo nagadjanja!

Igru ne nastavljas sa likom iz Originsa , vec kao u ME dobijas lika kojeg su oni napravili , bez mnogo mogucnosti customizea , ne moze se menjati ni rasa , samo mozes da biras musko - zensko.
to me je jako izneverilo , na kraju 1. dela ostavili su previse neizrecenih informacija o nasem liku , prebrzo su se prebacili na ME foru , jako lose :stuck_out_tongue: koji ce im jos jedna igra kao ME ako je i on toliko uspesan ?
Dragon Age mi se bas svideo zbog mogucnosti pravljenja sopstvenog lika :stuck_out_tongue:

slucajno 2. post :stuck_out_tongue:

2 serijala = 2x vise para…

pa vidi, awakening je izasao sa likom iz originsa. trebalo bi jos jedna ekspanzija da izadje pre dvojke, i ako ti to ne bude dovoljno tog tvog jednog lika, onda ne znam. :slight_smile: meni je mogu ti reci bilo bezveze i prvu ekspanziju dok sam igrao, posto jednostavno na kraju originalnog Dragona nisam mogao da dam alistair-u da se zrtvuje, pa sam na kraju ja lezao na kamenu, da bi mesec i po dana kasnije poceo ekspanziju opustenom setnjicom sa zenskim komandantom, ko da se nista nije desilo…, ziv ja, ziv alistair, svi zivi. cmon. milsim dont get me wrong, meni je dragon age jedan od najobljih rpg-jeva ikad, ali to mi je bilo nekako bleh, i da ne govorim da sam igrao sa mage-om pa mi je bilo onako igrati exp, puknes, tempest, inferno i onaj ledeni sve na jednu gomilu i cekas mobove i gledas kako padaju sami(bukvalno)… a i nadam se da ce ovakvim odabirom price, nas avatar biti malo pricljiviji. Mislim kontam ja da je to car roleplaying-a, ali ja ne mogu sebe da vidim, kako ja naglas izgovaram recenicu koju cu da selektujem, kako bi dobio utisak da doticni NPC odgovara meni. Zato mi se ME svidja sto i sam <insert name> Sheppard prica. a mislim da na to Bioware cilja i ovde…

Zasto bi BioWare pretvorio DA u ME ? Skroz glupavo , jedino sto bi mogli da urade voice over u DA , sa dobrim glumcima , ali je to po meni nepotrebno , neka cuti ko mula , meni se tako svidja :smiley: , Awakening me i nije odusevio , pomalo nepotrebna expanzija , nije nam otkrio nista novo , zbog toga sam se radova i jedva cekao izlazak DA2 ,i to je razlog mog razocarenja u DA2. Zasto sa mojim likom ne bi mogao otici u zemlje oko Fereldena , uraditi isto sto ce raditi i ovaj Hawke , okupin stare clanove i nadjem jos novih , predpostavljam da ce Hawke biti Sheppard sa macem ,and oh will that suck, sta ako mi ne zelimo lika koji je straight to the point badass ? imamo ME 3 za fucking shepparda koji ce mi jos 1 u DA2 ? Ja npr zelim da vidim kako ce se zavrsiti prica mog lika iz DAO , a jedna expanzija za to nije dovoljna :smiley:
ali jos nije izasao trailer mozda (nadam se) ce da ubace mogucnost character inputa , sto bi bilo veoma dobro :smiley:
edit: Da i mogli bi da poprave fighting system malo :wink:
PS : Zna li ko kako da se dokopam Game informem magazina ? :smiley:

Evo jos malo detalja koji su do sada poznati , ovo sam pokupio sa BioWare social network :slight_smile:

DA2 home page: BioWare | Dragon Age: Origins
Official DA Twitter: BioWare (dragonage) on Twitter

From the press release:

* The main character's surname is Hawke

* Hawke survived "the Blight"

* Hawke is known as "the Champion of Kirkwall"

* Hawke is a "refugee"

* DA2's story will span 10 years

* DA2 will be released in March 2011 for PC, XBox 360, and PS3

From the forums:

* Morrigan is NOT Hawke's mother; Hawke is NOT the "god baby" [Victor Wachter]

* Hawke can be male or female [David Gaider], [Mary Kirby], [Chris Priestly]

* Hawke is human [Chris Priestly]

* DA2 is a single-player game [Chris Priestly]

* "More than half" of the Dragon Age left by the time Awakening begins [David Gaider]

* "Hawke can, indeed, be a mage." [Mary Kirby]

* There will be more DLC and patches for DAO before DA2 is released [Chris Priestly], [Chris Priestly]

* No word so far on different editions [Chris Priestly]

* There is no "morality meter" in the style of Mass Effect's Paragon/Renegade meter [David Gaider]

* The game does NOT take place "10 years after Origins." It SPANS a 10-year period. When it starts hasn't been revealed. [David Gaider]

* There will be companions/followers [David Gaider]

From GameInformer (take with a grain of salt, some links not available):

* Hawke will be voiced [Five Facts]

* Hawke lived in Lothering during the events of DA:O, fled north to Kirkwall [Five Facts]

* Kirkwall is a major population center in the Free Marches [Five Facts]

* "Hawke will also spend time in other areas of the Free Marches" [Five Facts]

* Game will use imported save from Dragon Age: Origins [Print magazine]

* Flemeth will appear [Print magazine]

* Intra-party conflict may be more significant (?) [Print magazine]

* Mass Effect-style dialogue wheel with paraphrased lines and symbols denoting tone [Print magazine]

* “Dragon Age II has a framed narrative structure, which means that
  the exploits of Hawke occured in the past, but are being retold in the
  present.” “Narrators with unique insights into the events in question
  tell the tale of his past adventures.” [Print magazine]

* Events from Dragon Age: Origins may be seen from a different viewpoint [Print magazine]

* PC combat largely unchanged, console combat changed to better suit the controller [Print magazine]

From elsewhere:

* Kirkwall is located on the southern edge of the Vimmark Mountains, north of Ferelden

Ne zvuci meni ovo lose :slight_smile:

DA Origins sam odigrao na Ps3, a DA Awakening na Xbox-u, volim rpgove i osnovna igra i ekspanzija mi se dopala jako, tako da sumnjam da ce me nastavak razocarati :slight_smile:

Kakve to veze ima :slight_smile: ? Gta3 je imao bulju od price pa je bio najuspesnija igra te godine :slight_smile:

I npokon je izasao trailer . jako , jako dobro :DDDDD

Meni se nije svideo DA neznam ni da li cu dvojku da probam.Mada ja i ne volim preterano RPG zanar tako da…