Najavljen Dragon Age 2

RPG i RTS najvise sam voleo Starcraft od RTS i Dragon Age sam zavoleo :smiley: nisam se odvajao od igre , 3 puta sam je presao :D:D:D:D

I need new pants!

Bioware legende ne zna se koja igra im je bolja. Mada mislim da je ipak Dragon Age puno dublji sa puno vise sati igre. Side questova ima koliko hoces dok u ME sam odradio sve questove u igri bez po muke…

Stvarno extra izgleda :D:D:D:D:D

Pa zavisi sta ti vise lezi. Meni uz skracenicu RPG idu samo goblini, vilenjaci, magije, staffovi i macevi. Nikad mi nesto nije lego drugi setting iako sam odigrao jako puno drugacijih RPG -jeva. Ali jednostavno, space, cyberpunk, post-apocalyptic, JRPG setting, sta ja znam nije to taj pravi RPG. Neosporavam kvalitete jednog Final Fantasy-ja, Mass Effecta ili Fallout-a cisto da se zna… :smiley:

I meni je asocijacija na RPG elfovi, orci, patuljci, razna mitska bica i stvorenja i magije.

DA2 ce biti ludilo, posto je i kec i awakening vrhunska igra ( DA sam odigrao na Ps3 a Awakening na kutiji. Igra nije graficki jaka kako umeju da budu igre, sto me iskreno nije ni zanimalo jer sam se odusevio igrom, ali mi je lepse izgledala na Xboxu no na Ps3 ) . Bioware stvarno ne zna da omane sa igrom :slight_smile:

Dragon age mi je ubedljivo najbolji rpg koji sam igrao a igrao sam ih stvarno dosta presao sam ga 5 puta i ne svidjami se sto ce dvojka biti totalno odvijena od keca ja sam mislio da cu u dvijci da nastavim sa onim detetom iz riuala sa morigan to bi mi bilo extra ali sta da se radi imam poverenja u bioware.

Ne bi imalo smisla jer nisu svi prihvatili ritual od morrigan.

Ideja da se odvija na severu gde su sve izbeglice i kriminalci otisli zbog Blight-a u Ferelden-u mi je odlicna. Jedva cekam. Barem su rekli da ce moci da se importuje save iz Origins/Awakening i onda ce posledice iz tih igara biti prente u dvojku :slight_smile:

Kod Biowarea to je za ocekivanje :slight_smile:
Ja cekam da vidim kako ce se ME trilogija zavrsiti :slight_smile:

Nadam se da ce biti tako samo mi je malo cudno to sto nece moci da se bira klasa vec ce da bude samo jedna i onda mi je neshvatljivo to prebacivanje save-a recimo za nekog ko je igrao sa mage-om u kecu naglo ce da u dvojci da promeni klasu sto je malo trulo zar ne ?

mocices da igras i sa drugim klasama , a i moces da budes i zensko ako hoces :smiley: , a import save-a je zbog odluka koje pravis u DA:O , posto se DA 2 odvija paralelno sa DA:O , znaci dok si ti bio u fereldenu i borio se protiv blighta , Hawke (prezime) je bio/bila , gore u Free Marchersu i tamo postao/la heroj , koliko sam ja shvatio da je prica :stuck_out_tongue:

Evo malo refresh , stalno pratim sta se dogadje uvezi Dragon Age 2 , i danas , sad vec juce , je izasao novi treiler za DA2 . Rise To Power !

https://youtu.be/K8mn1rVakZg

Pored toga Å”to mi ova silna krv i dalje nije jasna, pomalo mi je sve u vezi DA2 generičko i bledo (osim pomenute krvi). Gledam ovo i nemam nijednu emociju, kao da je Dinasty Warriors 482 i slične hack n sleÅ”arije. Nemam pojma, možda će sama igra biti daleko, ako niÅ”ta drugo. vizuelno bogatija. BaÅ” bezveze, a ja tako volim BioWare :frowning:

Ja sam DA krenuo na PC, mada ubrzo sam se smorio, iako sam veliki fan RPG zanra. :frowning: Nije mi se svidelo to sto kontrolises vise heroja, tj. stalno prebacivanje sa jednog na drugog … A tek ona opcija za stopiranje ?! To mi je mnogo islo na zivce - Jednostavno sam se osecao kao da igram najobicniju strategiju. Pa zatim pravljenje one strategije, ko sta da radi, ko gde da ide dok sam u combatu.

Presao sam nekih 5h koliko se secam - U tih 5 sati mi se jedino prica svidela. Mnogo je dobro uradjena. Vuce me da je igram, ali na Xboxu, posto sam cuo / procitao da se ona opcija ā€œstopā€ ne koristi :smiley: . Igrao bih je samo zbog storyline-a, samo da mi je Gameplay malo bolji.

Inace, drugi deo mi se cini kao da je radjen po mom stilu :slight_smile: Nema Character Creation ( ne bukvalno), Gameplay izgleda nesto kao HnS (sto znaci da nece imati one proklete stop opcije! :smiley: ), i ono najvaznije - Uzece dosta elementa iz ME.Moram reci da mi se svidja kako izgleda, mada sacekacemo jos koji gameplay trailer :wink:

Meni ni pauza, ni vodjenje vise likova nije smetalo, igrom sam odusevljen potpuno i nestrpljivo cekam nastavak :slight_smile:

DA Origins sam odigrao na Ps3, Awakening na Xboxu i igru smatram vrednom kolekcije, tako da me obradovao nedavni izlazak DA : Ultimate edition, koji pored osnovnog DA i DA Awakening ima i 9 dlcova koje nisam odigrao, tako da je to definitivno sledeca igra koju uzimam, taman cu je na miru odigrati do izlaska nastavka.

Ja Dragon Age Origins ne mogu da predjem zadnju misiju kada se napada Drakon zamak. Ne mogu da udjem u zamak jer u dvoristu stoje oni magovi razmesteni na stepenistu a ostatak samo jurisa. Nisam doduse probao vec nedelju dana. Probacu opet za ovaj vikend

Ja sam na poslednjem nivou na tom delu oborio tezinu sa normal na easy :frowning:

Zginuo sam 10-tak puta zaredom i iznervirao se.

Ko ce da ceka jos tri meseca :frowning: Pogledajte ovaj klip, upravo su ga izbacili na IGN-u

Ima jedan deo u kojem prikazuju Gameplay - I dalje je RPG stil (combat), mada ima elemente Action RPG-a … Uh … :smiley:
Jel ste videli mozda neki Gameplay video ? Da je bolji od ovog - Ne vidi se lepo :confused:

ne znam zaŔto nisam ranije skinuo DRAGON AGE, ali uglavnom pored 2cd (13gb) ima i bonus disc (3,3gb)pitanje moje glasi dali vredi narezati bonus disc i dali može na dvd 4.7gb. nadam se da nisam promaŔio mesto za pitanje s obzirom da ste je svi odigrali pa predpostavljam da znate o čemu pričam.

Joj ljudi, pogledajte ovo! Ja se ovako nisam nalozio na neku igru ne pamtim od kada!
BioWare | Dragon Age
jeste da je demo, i jeste da 1,9 gb ali je enomenalno!
tece glatkije nego 1 deo(mada nisam siguran da li je to zato sto je demo u pitanju),
borba je bolja, grafika je svrs! : ))))
ko proba nece zazaliti! : )

Ja sam probao , gmaeplay mi se svidja , sumnjao sam u njih zato sto su napravili action rpg za kozole , ali odlicno su to uradili . Prica ima potencijala , nesumnjam u BioWare da isprica dobru pricu .
Omiljeni trenutak u demu : kada dodje Flemeth , gde se spomenu Warden i Morrigan iz DAO , najezio sam se tada (falice mi taj covek) . :DDDD