You can buy it from Pekisa for 159 euros.
Why ask us? Ask him.
Ispravi:
Prices are very high in RS. I call ad friend in Vienna and there can be found for 160e.
I will try to buy Kinect there. I called some shops in BG and tey told me that the price will be more than 20,000RSD. It’s a robbery.
jel to trebala da bude ispravka njegovog engleskog ?
probaj ovako:
Prices are very high in RS. I called a friend in Vienna and there it can be found for 160e.
I will try to buy the Kinect there. I called some shops in BG and they told me that the price will be more than 20,000RSD.
It’s a robbery.
a tu sam ispravio samo gramatičke greške, da ne ulazim sada u reformulaciju rečenica koje jednostavno zvuče glupo.
aaaahahahahaha, VRH !!!
ne mislim nista lose majke mi, al moram da priznam da sam se ziv ismejao originalu i prvoj prepravci…
bez uvrede, bas je hit
poslednja prepravka je bez greske, tu nazalost nema nista smesno, a ja se bas ponadao da ce opet da bude nesto blesavo
Zato ja obozavam ovaj forum, on (forum) i Milka Canic mi uvek vrate osmeh na lice posle sje…nog dana.
Da, da… zanimljivo je da kada se 150e prevede sa quasi-engleskog na engleski ispadne 160e
Kontam da ovo nije english-only tema,tako da: pitaj ga na profilu View Profile: PekiSa - XboxRepublika Forum
@ciril da,veoma zanimljivo
realno, prevod i ispravka su mi ulepsali dan!
Aleksa je napisao 160e kad je “ispravljao” tvoj post,no nema ni veze.Dobio si sta si trazio.
Pardon, pomesao sam. Tamo je 150, a kod Pece je 160e.
Nije nego 159. Ajmo, mleko, piškenje, spavanje. Brišite ove postove.
Are there any Kinect games that you guys would like to see reviewed? I am going to make some new videos soon.
You can see all my old reviews on the first page - http://www.xboxrepublika.com/kinect/1740-my-kinect-review.html
I’d love to see Child of Eden and Your Shape Fitness Evolved.