Dobrojutro kolumbo… nemaju pojma gde udaraju ![]()
Ubacili novi Call od Duty i mislili da je to dovoljno da podignu subscription za 50%.
Jel se tako nesto ikad desilo u istoriji kapitalizma – da samovoljno spuste cenu nakon sto su je povecali?
Mada, usli smo u cudan period gde je apsolutno sve postalo toliko skupo da nema dalje.
Ima ima, ne brini ![]()
Pojavio se Replaced, bas sam srecan! O igri namerno ne znam nista (ne znam cak ni dal vredi ista) samo znam da izgleda fantasticno. Zbog ovakvih naslova sam rad da jos placam gamepass iako je bezobrazno poskupeo.
Pokupila je odlične ocene, svakako jedva čekam da krenem.
Prelepo izgleda.
Sto se tice poskupljenja, ne znam kada planiraju da revidiraju pricing, ali ova devojka izgleda ipak nije takav delulu manijak sa nula osecaja za biznis kao neki njeni prethodnici, da ih ne imenujemo vise i pozelimo im ugodnu penziju.
Mislim da će CoD igre skroz izbaciti iz GP ponude, kako bi kompenzovali smanjenje pretplate. Previše tu gube para jer masa ne kupuje igru (što prevashodno nije bio slučaj)
Što se mene tiče, neka izbace taj COD, ovaj zadnji nisam ni probao. Isto bi volio da naprave nešto kao “create your own bundle” da mogu da odčekiram Fortnite Crew, Ubisoft Classics, cloud gaming i bilo šta drugo što ne želim i tako sam spustim cijenu dole.
Ovaj dio me nekako podsjeća na to ali totalno možda misle na nešto drugo.
Long term, we will evolve Game Pass into a more flexible system which will take time to test and learn around.”
Pa to bi bilo super kad bi sam mogao da biraš izdavače ili žanrove koje želiš da dobiješ i plaćaš kroz GPU, ali, sumnjam da će to biti, ili ako ga bude, da će to biti skoro.
Pa ne vjerujem ni ja baš žanrove i izdavače da možeš da biraš ali ove bandlovane pretplate da mogu da odčekiram i nije tako suluda ideja. Šta meni znači Fortnite Crew kad ne igram uopšte Fortnite?
Mada i to je samo moj wishful thinking.
Ne verujem da ce izbacivati, CoD im je glavni selling point i diferencijator, zbog njega su i usli u akviziciju, ali ko zna, ako smanje scope to je svakako validna opcija. Personalizovane ponude su danas “hot” u marketingu.
Ako ne stave base price - 10€ i onda pakujes sve ostalo po 2-3-5EUR po volji ništa nisu uradili…
Ja čekam brate da krene ponovo neka priča tipa, "in Sharma we trust” kao što je bilo sa čika Filom
Vrati li ona i ovu najskuplju pretplatu sa 30$ na 20$ i to će biti full.
Nek nam vrate Argentinu a pass nek ide i na 100$… ![]()
Free igra za Xbox
Dvojku i trojku obožavam koliko su to dobre igre ali ovo nisam ni pokušao igrati.
Fallout 1 mi je onako pregazilo vrijeme, jedva sam ga igrao, q ovo još starije, rpg iz 1988.
Defeats the purpose ![]()
GamePass-a je poznat po day one ekskluzivama (bar na najvecem paketu) i sad kao odjednom “day one eksluzive sem CoD… to ne možemo”.
Jesu oni prsli, ali nisu toliko prsli valjda.
Nisu prsli? ![]()