[MT] Xbox Game Pass

Premium:

18.03. - South of Midnight (Cloud, konzola, Handheld, PC)
18.03. - The Alters (Cloud, Xbox Series X|S, PC)
19.03. - Disco Elysium (Cloud, Xbox Series X|S, PC)
24.03. - Like a Dragon: Infinite Wealth (Cloud, konzola, Handheld, PC)
25.03. - Absolum (Cloud, Xbox Series X|S, PC)
30.03. - The Long Dark (Cloud, konzola, PC)
31.03. - Resident Evil 7: Biohazard (Cloud, konzola, PC)
02. 04. - Barbie Horse Trails (Cloud, konzola, Handheld, PC)
02.04. - Clair Obscur Expedition 33 (Cloud, Xbox Series X|S, Handheld, PC)
07.04. - Final Fantasy IV (Cloud, Xbox Series X|S, PC)

Ultimate:

26.03. - Nova Roma (early access) (PC) (DAY 1)

2 Likes

Barbike, najzad!

Nego, radujem se havajskoj Jakuzi, ichiban i druzina su mi ostali u dragom secanju. Jedino ne znam kad cu naci snage da se 100+ sati zezam po ulicama i zongliram smrtno ozbiljnu dramu s najludjim nebulozama koje japanski um moze da smisli… ah, japanci. :slightly_smiling_face:

5 Likes

Svojevremeno sam odigrao Like a Dragon, i sve to deluje onako dobro i inspirativno negde do prve polovine igre. Posle baš krene da bude mučno, jer te igra nekako opere. Barem mene jeste. A skoro sam i platinu uzeo na toj igri.

1 Like

Ja sam ovdje saznao da Absolum izlazi na Xbox. Išao odma’ na app da vidim koliko košta na Tursku ne bi li ga ugrabio za 50 lira tričavih kako zna bit. Ali nema je još, izgleda da će se pojaviti tek 25.03.

u da, Absolum se isto mora probati. Jos deluje da ima coop, ne znam ocu moci lidiju da ubedim da proba roguelike beat’em up, al nikad se ne zna. :sweat_smile:

1 Like

DS2 on PC Game Pass. When? :thinking::upside_down_face:

Kupi, podrži.

3 Likes

Posle Bananze

2 Likes

Odličan je Absolum, vredi igrati.

1 Like

Ističe mi gamepaas u subotu nakon 18 meseci. Lomio sam se da li da produzim na 12+ meseci ali konstatujem da ne vredi- narocito ne za ove novce. Kad pogledam kalendar potvrđenih igara za ovu godinu još manju imam zelju za preplatom. Uglavom kupim igru koju pozelim, a igre zbog kojih bih uplatio gamepass (Halo remake, Gears of Wars E Day) su na dugom štapu. Kada budu izasle uplatim mesec dana i gotovo.

3 Likes

08.04. - DayZ (PC)
08.04. - Endless Legend 2 (early access) (PC)
08.04. - FBC: Firebreak (Cloud, Xbox Series X|S, PC)
09.04. - Planet Coaster 2 (Cloud, Xbox Series X|S, PC)
10.04. -Tiny Bookshop (Cloud, Xbox Series X|S, Handheld, PC)
13.04. - Football Manager 26 (PC)
13.04.- Football Manager 26 Console (Cloud, Console, PC)
14.04.- Hades II (Cloud, Xbox Series X|S, Handheld, PC)
14.04. - The Thaumaturge (Cloud, Xbox Series X|S, PC)
16.04. - The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered (Cloud, Xbox Series X|S, PC)
17.04. - Call of Duty: Modern Warfare (Cloud, Konzola i PC)
21.04. - Little Rocket Lab (Cloud, Console, PC)
21.04. - Sopa: Tale of the Stolen Potato (Cloud, Konzola, Handheld, PC)

Ultimate:

14.04. - Replaced (Cloud, Xbox Series X|S, PC) (DAY 1)
16.04. - EA Sports NHL 26 (Cloud, Xbox Series X|S)
23.04. - Kiln (Cloud, Xbox Series X|S, Handheld, PC) (DAY 1)

3 Likes

Od celog spiska samo bi Hades 2 igrao, mada da mi se igra kupio bih već za Switch, tako da je xbox mrka kapa za mene i dalje…

Nepada mi na pamet da im plaćam više pretplatu za gpass…

Nisam xbox upalio od decembra prošle godine bukvalno, možda i ne radi više :grinning_face:

2 Likes

Meni je centralna konzola jer sve third party igre sam kupovao na Xbox-u. Sada igram Playstation clasic naslove iz Premium preplate. Uzivam u igrama poput Jack 3 i Ape Escape 2. Ova druga ima ozbiljne bagove jer ps5 emulator lose emulira ovaj ps2 naslov. Ali gle čuda - igra savršeno radi kada je strimujes. Dakle ne download game, vec stream

Upalim s vremena na vreme da povuče update-e što za konzolu, što za igre i tjt.

2 Likes

Ja obratno, pre Stray nisam upalio PS5 ne pamtim, dok xbox svaki dan.

To su mi jedina 2 servisa koje rado placam, Gamepass + Youtube Premium, sve ostalo sam batalio. Zali boze para koje sam dao netflixu i dizniju, a jedva iko od nas ista gledao.

Samo da ne poskupe opet (kao, zbog nafte), prokletnici alavi. Ne znam koliko jos mogu lidiji da opravdam utrosak.

3 Likes

Ma, hteo da ga prodam al mi nešto kao žao, gurnuću ga kod ćerke u sobu nek igra fortnite…

3 Likes

Pa to, moji se igraju na XSS i realno za njihove “potrebe” i previše im je. U jednom trenutku ću ga zavaljati na kp, a njima prebaciti XSX.

4 Likes

Joj kud sam i instalirao Absolum, kao da probam i sada navlaka, a nije baš moj tip igara jer imam reflekse lenjivca. Ali volim dizajn sveta, likova i priču. Jedan run bude skoro savršen i onda deset nikakvih, mobovi me satru.

1 Like

Ne znam jel pomenuo već neko, al aj da potvrdim – Graveyard Keeper može besplatno da se preuzme (do sredine aprila). Koliko sam shvatio, ponuda važi i za steam i ps. Pa eto, požurite dok traju zalihe.

O igri ne znam ništa, al deluje ko da bi moglo lidiji da se svidi.

3 Likes

I na Xbox isto. Ja preuzeo već tamo i na Steam. Kažu nešto poput Stardew Valley samo mračnija tema. Neću sigurno igrati, pošto imam počet neki save na Stardew Valley koji je više cozy bez nekog pritiska. Nisam ga igrao već par mjeseci, ali kad mi se bude igralo tako nešto vratiću se tom sejvu. To nije tip igre koji prelaziš, nego igraš da se opustiš.

1 Like