[MT] Xbox Game Pass

Zašto ne? Ni CoD nije došao odmah sa tom godinom akvizicije, nego je trebalo vremena.

Svakako, operativno, Acti/Blizz su kompletno odvojeni od Microsofta. Kao i Bethesda i par drugih studija.

Ne igram CoD, ali lično baš mi je bezveze da postoje svi ti asterisci šta je dostupno a šta ne. Već imaju niže varijante pretplate.
CoD nije bio odmah tu, ali je bilo nagoveštaja i maltene se znalo da će biti dodat.

Neko je pomenuo da će u budućnosti da bundle-uju i Netflix na najvišoj varijanti i to bi bio kraj za mene.
Sad se s vremena na vreme prikačim kad me interesuju igre, a tad ne bih ni pomislio.

Zvučim možda kao hejter, ali dovoljno me nerviraju Burger King reklame 2+1+Pepsi na dash-u u 03h ujutru :smirking_face:

1 Like

@MladenVR Asha je boginja realno za Fila iako je fejkovala gamer skor :thinking:

3 Likes

1 Like

Na kraju će ga svesti kao što PS+ funkcioniše. Nema day one exkluzive, već kada dođu.

Što je meni totalno okej.

2 Likes

Evo sad će bivši CEO Playstationa i najveći protivnik Game Passa da joj šapuće u uho, ili bar ima priliku za to. Još će i da ju ubjedi da izbaci Day 1 igre.

Meni iskreno Day 1 igre jedino što me privlači kod GP. Kad bi se toga riješili mislim da se ne bi više nikad pretplatio.

2 Likes

Premium:

21.04. - Little Rocket Lab (Cloud, konzola, PC)
21.04. - Sopa: Tale of the Stolen Potato (Cloud, Console, Handheld, and PC)
29.04. - Trepang2 (Cloud, Xbox Series X|S, PC)
05.05. - Final Fantasy V (Cloud, Xbox Series X|S, PC)

Ultimate:

21.04. - Vampire Crawlers: The Turbo Wildcard from Vampire Survivors (Cloud, Xbox Series X|S, Handheld, PC) (DAY 1)
23.04. -Kiln (Cloud, Xbox Series X|S, Handheld, PC) (DAY 1)
28.04. - Aphelion (Cloud, Xbox Series X|S, Handheld, PC) (DAY 1)
30.04. - Heroes of Might & Magic: Olden Era (Early access) (PC) (DAY 1)
30.04. - Sledding Game (early access) (Cloud, Xbox Series X|S, PC) (DAY 1)
30.04. - TerraTech Legion (Cloud, Xbox Series X|S, PC)

3 Likes

@n00dle od kako se pojavila Replaced, oduševljen sam njome, pravi retro vibe ima i grafika je taman kakva treba da bude. Malo fajt, malo mozganje, taman za igrenje. Ko proba neće se pokajati.

Što se tiče GamePass i COD-a, neka ga slobodno izbace, ako je to presudno za pad cena. Mene lično više zanimaju igre koje generalno ne bi probao, da nisu u GP, ako izbace COD, ništa strašno, kada mi se igra, kupujem, ako mi se neigra preskačem. Vrlo lagana odluka. Isto sam postupio sa BF6, nije mi se igrao, nisam ga kupio i nisam se pokajao.

4 Likes

brt ovo gore nego Games with Gold. 30$ pretplata. Kakvi ludaci :joy:

1 Like

Pa bre, uvek imaju deo meseca sa ovako “manjim” igrama (ili se tripujem).

Ja nemam problem sa izborom igara, sa cijenom imam iako imam opciju da plaćam PC GP od 12€. Value proposition se baš najviše gubi kod indie igara koje su takođe jeftine. Evo npr. hoću da igram Replaced, imam opciju da platim 12€ GP ili da platim 15€ i kupim i posjedujem igru zauvjek što je mnogo bolja opcija u tom slučaju.
GP mi se isplati samo u situacijama kad je neka skuplja 70$ igra ili kad mogu da otresem više igara u tom mjesecu, ili bar da probam i da se uvjerim da su vrijedne kupovine.

2 Likes

Aphelion i Vampire Crawlers za mene :heart: :slightly_smiling_face:

3 Likes

pala cena

14 Likes

Opala. Lepe vesti.

1 Like

Nisu se pretrgli.

4 Likes

Pa nije lose. U svakom slucaju bolje nego sto bilo. Inace i Turkska imala snizenje. Sad je jos bolje.

Edit: Nek proveri neko jel proradila i kupovina preko konzole na Tursku lol :smiley: haha

Pojačali su i konverziju:

1 Like