Zašto ne? Ni CoD nije došao odmah sa tom godinom akvizicije, nego je trebalo vremena.
Svakako, operativno, Acti/Blizz su kompletno odvojeni od Microsofta. Kao i Bethesda i par drugih studija.
Zašto ne? Ni CoD nije došao odmah sa tom godinom akvizicije, nego je trebalo vremena.
Svakako, operativno, Acti/Blizz su kompletno odvojeni od Microsofta. Kao i Bethesda i par drugih studija.
Ne igram CoD, ali lično baš mi je bezveze da postoje svi ti asterisci šta je dostupno a šta ne. Već imaju niže varijante pretplate.
CoD nije bio odmah tu, ali je bilo nagoveštaja i maltene se znalo da će biti dodat.
Neko je pomenuo da će u budućnosti da bundle-uju i Netflix na najvišoj varijanti i to bi bio kraj za mene.
Sad se s vremena na vreme prikačim kad me interesuju igre, a tad ne bih ni pomislio.
Zvučim možda kao hejter, ali dovoljno me nerviraju Burger King reklame 2+1+Pepsi na dash-u u 03h ujutru ![]()
@MladenVR Asha je boginja realno za Fila iako je fejkovala gamer skor ![]()

Na kraju će ga svesti kao što PS+ funkcioniše. Nema day one exkluzive, već kada dođu.
Što je meni totalno okej.
Evo sad će bivši CEO Playstationa i najveći protivnik Game Passa da joj šapuće u uho, ili bar ima priliku za to. Još će i da ju ubjedi da izbaci Day 1 igre.
Meni iskreno Day 1 igre jedino što me privlači kod GP. Kad bi se toga riješili mislim da se ne bi više nikad pretplatio.
Premium:
21.04. - Little Rocket Lab (Cloud, konzola, PC)
21.04. - Sopa: Tale of the Stolen Potato (Cloud, Console, Handheld, and PC)
29.04. - Trepang2 (Cloud, Xbox Series X|S, PC)
05.05. - Final Fantasy V (Cloud, Xbox Series X|S, PC)
Ultimate:
21.04. - Vampire Crawlers: The Turbo Wildcard from Vampire Survivors (Cloud, Xbox Series X|S, Handheld, PC) (DAY 1)
23.04. -Kiln (Cloud, Xbox Series X|S, Handheld, PC) (DAY 1)
28.04. - Aphelion (Cloud, Xbox Series X|S, Handheld, PC) (DAY 1)
30.04. - Heroes of Might & Magic: Olden Era (Early access) (PC) (DAY 1)
30.04. - Sledding Game (early access) (Cloud, Xbox Series X|S, PC) (DAY 1)
30.04. - TerraTech Legion (Cloud, Xbox Series X|S, PC)

@n00dle od kako se pojavila Replaced, oduševljen sam njome, pravi retro vibe ima i grafika je taman kakva treba da bude. Malo fajt, malo mozganje, taman za igrenje. Ko proba neće se pokajati.
Što se tiče GamePass i COD-a, neka ga slobodno izbace, ako je to presudno za pad cena. Mene lično više zanimaju igre koje generalno ne bi probao, da nisu u GP, ako izbace COD, ništa strašno, kada mi se igra, kupujem, ako mi se neigra preskačem. Vrlo lagana odluka. Isto sam postupio sa BF6, nije mi se igrao, nisam ga kupio i nisam se pokajao.
brt ovo gore nego Games with Gold. 30$ pretplata. Kakvi ludaci ![]()
Pa bre, uvek imaju deo meseca sa ovako “manjim” igrama (ili se tripujem).
Ja nemam problem sa izborom igara, sa cijenom imam iako imam opciju da plaćam PC GP od 12€. Value proposition se baš najviše gubi kod indie igara koje su takođe jeftine. Evo npr. hoću da igram Replaced, imam opciju da platim 12€ GP ili da platim 15€ i kupim i posjedujem igru zauvjek što je mnogo bolja opcija u tom slučaju.
GP mi se isplati samo u situacijama kad je neka skuplja 70$ igra ili kad mogu da otresem više igara u tom mjesecu, ili bar da probam i da se uvjerim da su vrijedne kupovine.
Aphelion i Vampire Crawlers za mene
![]()
pala cena
Opala. Lepe vesti.
Nisu se pretrgli.
Pa nije lose. U svakom slucaju bolje nego sto bilo. Inace i Turkska imala snizenje. Sad je jos bolje.
Edit: Nek proveri neko jel proradila i kupovina preko konzole na Tursku lol
haha