Шта то може да буде, обзиром да је V болдирано? Мени једино ЦП2077 пада на памет због главног лика
Nemam pojma. Nagađaju na netu da je Cyberpunk najviše.
Wake up Samurai
Šta može drugo da bude
Ghost of Tsushima
Pfff, we got that on Sony long time ago ![]()
McDonald’s edition
je baš igra koja zavisi od ekipe. Sa društvom je haos zabavna – dogovaranje, panika kad vas napadnu, izdaje, smeh kad potonete… sve to pravi doživljaj.
Igre koje dolaze na Game Pass
mart - prvi talas
Premium:
04.03. - 𝘁𝗼 𝗮 𝗧 (Cloud, Xbox Series X|S, PC)
10.03.- 𝗖𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗦𝗶𝗺𝘂𝗹𝗮𝘁𝗼𝗿 (Cloud, konzola, PC)
10.03. - 𝘾𝙮𝙗𝙚𝙧𝙥𝙪𝙣𝙠 2077 (Cloud i konzola)
12 .03. - 𝗛𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄 𝗞𝗻𝗶𝗴𝗵𝘁: 𝗦𝗶𝗹𝗸𝘀𝗼𝗻𝗴 (Cloud, konzola, Handheld, PC)
17.03. - 𝗗𝗿𝗲𝗮𝗺𝗪𝗼𝗿𝗸𝘀 𝗚𝗮𝗯𝗯𝘆’𝘀 𝗗𝗼𝗹𝗹𝗵𝗼𝘂𝘀𝗲: 𝗥𝗲𝗮𝗱𝘆 𝘁𝗼 𝗣𝗮𝗿𝘁𝘆 (Cloud, Xbox Series X|S, PC)
Ultimate:
04.03. - 𝗘𝗔 𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀 𝗙𝟭 𝟮𝟱 (Cloud, Xbox Series X|S, PC)
05.03. - 𝗣𝗹𝗮𝗻𝗲𝘁 𝗼𝗳 𝗟𝗮𝗻𝗮 𝗜𝗜: 𝗖𝗵𝗶𝗹𝗱𝗿𝗲𝗻 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗟𝗲𝗮𝗳 (Cloud, Xbox Series X|S, Handheld ,PC) (DAY 1)
Najava je bila kao da CP2077 dolazi Day1. ![]()
Planet of Lana 2 obavezno, samo se nadam da neke deonice nisu duže nego što bi trebalo
Ovo sam odigrao prije jedno mjesec dana, bila je samo za PC, evo danas izašla za sve konzole i takođe shadowdropana na Game Pass.
Dajte joj šansu, meni lično 10/10 indie. Kao 2D Zelda igre sa izometrijskom kamerom gdje ti se otvaraju nova područja kako dobijaš nove skills. Samo si mali aviončić, leveluješ se, apgrejduješ fire rate, brzinu, damage itd. Dungeons su super dizajnirane i i bullethell gameplay zna biti zabavan. Prilično lagana ali na kraju ako hoćeš da 100% pometeš mapu i odradiš true ending tu je dosta teže i imaš poslije challenge rooms koje su dosta teže od osnove igre.
Kratka je isto, meni 13 sati trebalo za sve. Isto jeftina, samo 15€ full cijena, nema potrebe toliko za Game Passom ali dobra stvar ko hoće prvo da proba.
Cyberpunk 2077 ne postoji na xbox pc app?! Ne mogu da ga pronadjem

Ne razume vise nas jezik. Sprahenzi onli Dojc end Frenc ![]()
Mislio sam ni za kupovinu.
Nesto mi se skupljaju achievementi ![]()
Vec 7-8 godina nisam skupio vise od 2k godisnje ![]()
Sad imam neku zelju i za CP i achievementima, pa sam mislio na PC da igram CP2077 al jbg.
Easy 1000G bro.
Bro se nada da je sledeci CEO Microsofta (nece ova dugo) pa da se bolje pripremi ![]()
Bro da se pita, mi bismo samo dobijali mrtvi Halo. Tako da, neka ga tu gde jeste. Dobro je za sve ![]()