[MT] Xbox Game Pass

1 Like

Odigrao koji sat Moonlighter 2 sinoฤ‡, odliฤan je.

3 Likes

1 Like

Samo za Daฤu, biฤ‡e oduลกevljen. :slightly_smiling_face:

Premium

03.12. - ๐— ๐—ผ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ง๐—ฟ๐—ฎ๐—ถ๐—ป ๐Ÿฎ (Cloud, PC i Xbox Series X|S)
03.12. - ๐—ฆ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐˜† ๐—ฃ๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐˜ ๐—ฆ๐—ถ๐—บ๐˜‚๐—น๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ (Cloud, konzola i PC)
04.12. - ๐Ÿฏ๐Ÿฏ ๐™„๐™ข๐™ข๐™ค๐™ง๐™ฉ๐™–๐™ก๐™จ (early access) (Cloud, konzola i PC)
04.12. - ๐—œ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ ๐—๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐˜€ ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—š๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜ ๐—–๐—ถ๐—ฟ๐—ฐ๐—น๐—ฒ (Cloud, PC i Xbox Series X|S)

Ultimate

04.12. ๐—ฅ๐—ผ๐˜‚๐˜๐—ถ๐—ป๐—ฒ (Cloud, konzola, Handheld i PC) (DAY 1)
09.12. - ๐—” ๐—š๐—ฎ๐—บ๐—ฒ ๐—”๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜ ๐——๐—ถ๐—ด๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—” ๐—›๐—ผ๐—น๐—ฒ (Cloud, Handheld, PC, i Xbox Series X|S)
09.12. - ๐——๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐—ต ๐—›๐—ผ๐˜„๐—น (Handheld & PC) (DAY 1)
09.12. - ๐——๐—ผ๐—บ๐—ฒ ๐—ž๐—ฒ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ (Cloud konzola, Handheld i PC)
10.12. - ๐— ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ฎ๐—น ๐—ž๐—ผ๐—บ๐—ฏ๐—ฎ๐˜ ๐Ÿญ (Cloud, PC i Xbox Series X|S)
11.12. - ๐—•๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐˜‡: ๐—ฅ๐—ต๐˜†๐˜๐—ต๐—บ & ๐—ฆ๐˜๐˜†๐—น (Cloud, konzola i PC)

3 Likes

Za mene Bratz, jedva cekam.

1 Like

Monster Train 2

Probao sam demo kada je izasao i raspamecen sam koliko je igra naprednija od prvog dela. Prvi deo je jedan od najboljih deck builder rougelike igara a dvojka je za dva koplja ispred.

1 Like

Games With Gold :rofl:

1 Like

Stalno ciljam da ga probam, cak mi je instaliran, al nikako da dodje na red. :thinking:

Nije igra za mene ali dobro je ocjenjena i vidio sam da ljudi vole. Ali to je igra koja je veฤ‡ bila na Game Passu, sad dolazi samo na Premium.

1 Like

zar nije bio prvi deo u GP? Drugi deo je pre par meseci izasao.

@n00dle veruj, jednom kad udjes u stos ode vreme ko rukom odneseno. Ja sam znao sate da izgubim u kecu a istripujem se da sam 20-30min u igri :joy:

1 Like

Drugi dio bio Day 1 na Game Passu koliko se sjeฤ‡am.

1 Like