Jeste. Poprilično iščašena alt-history ruska igra.
Jel vredi ovaj 𝗗𝗲𝗮𝘁𝗵 𝗦𝘁𝗿𝗮𝗻𝗱𝗶𝗻𝗴 𝗗𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁𝗼𝗿’𝘀 𝗖𝘂𝘁 ? Gledao par trailera nista mi nije jasno a ne zelim da previse spojlujem sebi main story. Video sam negde da mogu da se koriste objekti koji su drugi igraci uradili kad se igra online, sto deluje zanimljivo. Probace se i Space Marine 2 sigurno ![]()
Po meni vrijedi ali ima dosta ljudi koji nisu pregurali preko toga što ima puno hodanja, pogotovo u početku. Ovo je director’s cut verzija pa bi tu trebao ranije i da dobiješ vozilice, čak i kombi koji nije bio u osnovnoj igri što bi dosta olakšalo stvari.
Kod mene kad sam igrao, drugi igrači skoro sve izgradili tako da nisam ja morao puno da se cimam. Ali ima par zona gdje kiša stalno pada, koja uništava sve što se napravi pa sam tu pravio ziplines. Sjećam se jedna misija bila preko planine treba da se prevališ a snijeg, neprohodno, još ima onih BTs. I ja se popnem na najviši vrh i naprsvim tamo ziplines iako kiša pada i spojim sa drugom stranom planine. Još donesem sve materijala što sam imao i apgrejdujem da duže traje. Bukvalno misije koje su trajale i do sat vremena si mogao tako da završiš za 10 minuta. Sledeći dan kad sam uzeo igrati samo vidim da sam dobio hiljade lajkova od drugih igrača što znači da su koristili.
![]()
Indika je do jaja!
Ali bez zezanja, igra mi se baš svidela.
Imao sam trip kao da gledam neki stari domaći film, atmosferu su uboli top. A i grafika je vala skroz dobra. ![]()
Simpa je igra, svidela se i meni…
U Space Marine 2 barem imaš tonu akcije, Death Stranding je interesantno iskustvo šetnje kroz pejzaže i gledanje priče.
Space Marine je jedna od zadnjih igara koje sam uzeo kor Erdogana, zaveden silnim pozitivnim recenzijama i prvom igrom koja mi je bila odlična. Nažalost, nakon što sam je prešao ostao sam blago razočaran. Ne znam tačno šta je bilo posredi, dal’ mi akcija nije bila nešto ili mi onaj parry sistem nije ležao, ili ona najgora misija kad branim stubove od napada, uglavnom, ostao sam blago razočaran. Ipak vrijedi odigrati, ali meni se i dalje više sviđa prvi dio.
Death Stranding ću morati da odigram, napokon. Zagazio sam dva puta po par sati, ali nikako da se odlučim da samo ovu igru igram ekskluzivno dok je ne pređem.
yooo space marine 2 i indika, jedva cekam!
Na temu Death Strandinga, meni se upravo gameplay najvise svideo, izgradismo autoput i zipline mrezu kroz planine, to mi je ostalo u secanju. Hodanje takodje, veoma zen kad se prepustis atmosferi igre.
Prica me nervirala sve vise kako sam zalazio dublje, jer ne moze kojima da ne kojimise – u tudjim rukama bi to mozda bilo sve ok ispricano, u njegovim je bilo ko da mi kozu deru dok jos jednom slusam polusatnu ekspoziciju s ustogljenom glumom.
Radije bih igrao 4-bitni arkanoid jer se nesto desava. Ovo Reed nesto posrce, kliza se i pada pod prevelikim teretom, kao da je simulacija mazge, a onda ode u bazu da se istusira… pa opet isto u krug.
Premium:
Danas - 𝗟𝗶𝗸𝗲 𝗔 𝗗𝗿𝗮𝗴𝗼𝗻: 𝗣𝗶𝗿𝗮𝘁𝗲 𝗬𝗮𝗸𝘂𝘇𝗮 𝗶𝗻 𝗛𝗮𝘄𝗮𝗶𝗶 (Cloud, konzola, handheld, PC)
05.02. - 𝗣𝗮𝘄 𝗣𝗮𝘁𝗿𝗼𝗹 𝗥𝗲𝘀𝗰𝘂𝗲 𝗪𝗵𝗲𝗲𝗹𝘀: 𝗖𝗵𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗻𝘀𝗵𝗶𝗽 (Cloud, konzola, handheld, PC)
13.02. - 𝗞𝗶𝗻𝗴𝗱𝗼𝗺 𝗖𝗼𝗺𝗲 𝗗𝗲𝗹𝗶𝘃𝗲𝗿𝗮𝗻𝗰𝗲 (Cloud, konzola, PC)
17.02. -𝗔𝘃𝗼𝘄𝗲𝗱 (Cloud, Xbox Series X|S, PC)
Ultimate:
05.02. - 𝗠𝗮𝗱𝗱𝗲𝗻 𝗡𝗙𝗟 𝟮𝟲 (Cloud, konzola, PC)
10.02. - 𝗥𝗲𝗹𝗼𝗼𝘁𝗲𝗱 (Cloud, Xbox Series X|S, PC)
12.02. - 𝗕𝗹𝗮𝘇𝗕𝗹𝘂𝗲 𝗘𝗻𝘁𝗿𝗼𝗽𝘆 𝗘𝗳𝗳𝗲𝗰𝘁 𝗫 (Cloud, Xbox Series X|S, PC)
12.02. - 𝗥𝗼𝗮𝗱𝘀𝗶𝗱𝗲 𝗥𝗲𝘀𝗲𝗮𝗿𝗰𝗵 (early access) (Cloud, Xbox Series X|S, PC)
12.02. - 𝗦𝘁𝗮𝗿𝘀𝗮𝗻𝗱 𝗜𝘀𝗹𝗮𝗻𝗱 (Cloud, Xbox Series X|S, PC)
13.02. - 𝗛𝗶𝗴𝗵 𝗼𝗻 𝗟𝗶𝗳𝗲 𝟮 (Cloud, Xbox Series X|S, PC) (DAY 1)
17.02. - 𝗔𝘃𝗮𝘁𝗮𝗿: 𝗙𝗿𝗼𝗻𝘁𝗶𝗲𝗿𝘀 𝗼𝗳 𝗣𝗮𝗻𝗱𝗼𝗿𝗮 (Cloud, Xbox Series X|S, Handheld, PC)
ce se proba avatar ![]()
Je l igrao neko Avatar: Frontiers of Pandora? Kakva su iskustva? Deluje kao FarCry u Avatar univerzumu pa mi deluje kao gotiva.
To i kažu da je otprilike. Kao da je Far Cry reskinovan. ![]()
High on Life 2 ![]()
Pa zar avowed vec nije tu?