[MT] Xbox Game Pass

A jel ostaje save state ukoliko bih probao pa kasnije kupio igru?

1 Like

ostaju sejvovi

1 Like

Da. Ja obiฤno na tim free days probam jedino igru koja me interesuje i obiฤno na kraju zavrลกim tako da je kupim.

1 Like

Otiลกle pare ลกto su namjenjene za BG3 na KCD II Gold edition, morao sam i da namirim malo doduลกe. Uglavnom radi fino ovo sa VPN preko browsera kupovina. :slightly_smiling_face:

Sad mi ostaje jedino da saฤekam da izaฤ‘e taj 3. DLC pa mogu poฤeti igrati.

3 Likes

Ovaj lik kaลพe da se igre koje su Play Anywhere mogu igrati samo sa PC Game Passom i na konzoli. Iskreno, palo mi na pamet nikad nije, niti sam vidio do sad davro neko pominje. Je li probao nekad neko?

Skinulo mi danas za gpu 16.5e

2 Likes

PREEEEEEVISE.

Koja kradja za par indie naslova mesecno :sweat_smile:

2 Likes

Najpoznatiji dvojac sa foruma kad god neko nesto kaze protiv Microsofta i Fila Spensera.

3 Likes

Igre koje dolaze na Game Pass - novembar - drugi talas
(ovo je po prvi put da imamo navedene i koje su igre su optimizovane za handheld)

Premium

19.11. - ๐—ž๐˜‚๐—น๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฎ ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ฆ๐—ผ๐˜‚๐—น๐˜€ ๐—ผ๐—ณ ๐—Ÿ๐—ถ๐—บ๐—ฏ๐—ผ (Cloud, konzola i PC)
19.11. - ๐—ฅ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฒ ๐—ผ๐—ณ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ฆ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ ๐—ฃ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฒ๐˜ (Cloud, PC, i Xbox Series X|S)
25.11. - ๐—•๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜€๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐˜€: ๐—š๐—ต๐—ผ๐˜€๐˜๐˜€ ๐—ผ๐—ณ ๐—ก๐—ฒ๐˜„ ๐—˜๐—ฑ๐—ฒ (Cloud, PC u Xbox Series X|S)
25.11. - ๐—ž๐—ถ๐—น๐—น ๐—œ๐˜ ๐—ช๐—ถ๐˜๐—ต ๐—™๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ! ๐Ÿฎ (Cloud, konzola i PC)

Ultimate

19.10. - ๐— ๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ด๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ: ๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐—˜๐—ป๐—ฑ๐—น๐—ฒ๐˜€๐˜€ ๐—ฉ๐—ฎ๐˜‚๐—น (early access) (PC) (DAY 1)
20.11. - ๐— ๐—ผ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐—–๐—ผ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ด! ๐—ฅ๐—ผ๐—ฐ๐—ธ & ๐—ฅ๐—ผ๐—ฎ๐—ฑ (Handheld & PC)
20.11. - ๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐—–๐—ฟ๐—ฒ๐˜„ ๐— ๐—ผ๐˜๐—ผ๐—ฟ๐—ณ๐—ฒ๐˜€๐˜ (Cloud, konzola i PC)
01.12. - ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฒ๐—น ๐—–๐—ผ๐˜€๐—บ๐—ถ๐—ฐ ๐—œ๐—ป๐˜ƒ๐—ฎ๐˜€๐—ถ๐—ผ๐—ป (Cloud, konzola, handheld i PC) (DAY 1)
02 12. - ๐—Ÿ๐—ผ๐˜€๐˜ ๐—ฅ๐—ฒ๐—ฐ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐˜€: ๐—•๐—น๐—ผ๐—ผ๐—บ & ๐—ฅ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ (Cloud, PC i Xbox Series X|S)

1 Like

Jao kakve igre, jedva cekam da mi istekne preplata

10 Likes

Nemoj ovakav komentar. Za ovo se dobija Ban Jelacic.

1 Like

Kill it with fire :grimacing:

Salu ja stranu, Daca se verovatno nije snasao sa jeftinijim regionom, a i nema sa kim da deli? Meni i dalje skida Tursu cenu, a i delim na pola. Ali, uvidjam problem koji je eskalirao nezadovoljstvom na globalnom nivou.

Malo mi je, kod ovakvih tema, iskreno i zao tih silnih indie igara, koje mi gameri tretiramo kao โ€œbezvredneโ€. Za Microsoft me briga, propastโ€™ nece sigurno. Ali treba im dati sansu i iskupiti dusu nakon AAA bespuca. Ja to prvi ne radim sto propovedam, ali eto. To su dobre, iako graficki ne toliko reprezentativne igre. @n00dle slobodno uskci ako te nesto zanima sa spiska :sweat_smile:

1 Like

Da pajseri makar daju neke popuste na pretplatu u toku Black Friday-a, poput Sony-a.

Snasao sam se ja odavno. 18-mesecna GPU preplata mi istiฤe aprila naredne godine.

Marvel Cosmic Invasion izgleda odliฤno. Bolje mi izgleda od TMNT Shredderโ€™s Revenge iako nisam Marvel fan. Igrao bih Day 1 da mi nije Game Pass istekao.

3 Likes

slabo ovog meseca.

Prvi Moonlighter je bio odlican mali indie, a vidim da su za nastavak izasli u trecu dimenziju, sto moze i dobro i lose da bude. Mogao bi dobar da ispadne. Samo da nije early access, to me ne interesuje.

Savage Planet je na gp od ranije, probacemo u coopu jednom, cuo sam da je solidna igra. Ali pored zivog Borderlandsa 4, ne znam kad ce doci na red (a ni BL4 jos nije dosao na red)

Jel ovaj Banishers valja nesto? Ko da se secam da je igra imala buzz, u davnoj proslosti.

Ove ostale igre niti ne prepoznajem.

1 Like

Dobar je Banishers. Da je imala veฤ‡i malo budลพet da popravi joลก neke stvari i odradi joลก kvalitan marketing, oduvala bi mnoge. Ovako je ostala hidden gem.

Ali izuzetno dobro napisana igra, odnosi dva glavna lika, njihovi dijalozi kao i voice acting, sve je top notch.

2 Likes

Inace upravo sam dobio dreaded email, skace pretplata sa 26cad na 34 (!)

1 Like

Medieval ghostbusters sa detektivskom podlogom.

1 Like