A jel ostaje save state ukoliko bih probao pa kasnije kupio igru?
ostaju sejvovi
Da. Ja obiฤno na tim free days probam jedino igru koja me interesuje i obiฤno na kraju zavrลกim tako da je kupim.
Otiลกle pare ลกto su namjenjene za BG3 na KCD II Gold edition, morao sam i da namirim malo doduลกe. Uglavnom radi fino ovo sa VPN preko browsera kupovina. ![]()
Sad mi ostaje jedino da saฤekam da izaฤe taj 3. DLC pa mogu poฤeti igrati.
Ovaj lik kaลพe da se igre koje su Play Anywhere mogu igrati samo sa PC Game Passom i na konzoli. Iskreno, palo mi na pamet nikad nije, niti sam vidio do sad davro neko pominje. Je li probao nekad neko?
Skinulo mi danas za gpu 16.5e
PREEEEEEVISE.
Koja kradja za par indie naslova mesecno ![]()
Najpoznatiji dvojac sa foruma kad god neko nesto kaze protiv Microsofta i Fila Spensera.
Igre koje dolaze na Game Pass - novembar - drugi talas
(ovo je po prvi put da imamo navedene i koje su igre su optimizovane za handheld)
Premium
19.11. - ๐๐๐น๐ฒ๐ฏ๐ฟ๐ฎ ๐ฎ๐ป๐ฑ ๐๐ต๐ฒ ๐ฆ๐ผ๐๐น๐ ๐ผ๐ณ ๐๐ถ๐บ๐ฏ๐ผ (Cloud, konzola i PC)
19.11. - ๐ฅ๐ฒ๐๐ฒ๐ป๐ด๐ฒ ๐ผ๐ณ ๐๐ต๐ฒ ๐ฆ๐ฎ๐๐ฎ๐ด๐ฒ ๐ฃ๐น๐ฎ๐ป๐ฒ๐ (Cloud, PC, i Xbox Series X|S)
25.11. - ๐๐ฎ๐ป๐ถ๐๐ต๐ฒ๐ฟ๐: ๐๐ต๐ผ๐๐๐ ๐ผ๐ณ ๐ก๐ฒ๐ ๐๐ฑ๐ฒ (Cloud, PC u Xbox Series X|S)
25.11. - ๐๐ถ๐น๐น ๐๐ ๐ช๐ถ๐๐ต ๐๐ถ๐ฟ๐ฒ! ๐ฎ (Cloud, konzola i PC)
Ultimate
19.10. - ๐ ๐ผ๐ผ๐ป๐น๐ถ๐ด๐ต๐๐ฒ๐ฟ ๐ฎ: ๐ง๐ต๐ฒ ๐๐ป๐ฑ๐น๐ฒ๐๐ ๐ฉ๐ฎ๐๐น (early access) (PC) (DAY 1)
20.11. - ๐ ๐ผ๐ป๐๐๐ฒ๐ฟ๐ ๐ฎ๐ฟ๐ฒ ๐๐ผ๐บ๐ถ๐ป๐ด! ๐ฅ๐ผ๐ฐ๐ธ & ๐ฅ๐ผ๐ฎ๐ฑ (Handheld & PC)
20.11. - ๐ง๐ต๐ฒ ๐๐ฟ๐ฒ๐ ๐ ๐ผ๐๐ผ๐ฟ๐ณ๐ฒ๐๐ (Cloud, konzola i PC)
01.12. - ๐ ๐ฎ๐ฟ๐๐ฒ๐น ๐๐ผ๐๐บ๐ถ๐ฐ ๐๐ป๐๐ฎ๐๐ถ๐ผ๐ป (Cloud, konzola, handheld i PC) (DAY 1)
02 12. - ๐๐ผ๐๐ ๐ฅ๐ฒ๐ฐ๐ผ๐ฟ๐ฑ๐: ๐๐น๐ผ๐ผ๐บ & ๐ฅ๐ฎ๐ด๐ฒ (Cloud, PC i Xbox Series X|S)
Jao kakve igre, jedva cekam da mi istekne preplata
Nemoj ovakav komentar. Za ovo se dobija Ban Jelacic.
Kill it with fire ![]()
Salu ja stranu, Daca se verovatno nije snasao sa jeftinijim regionom, a i nema sa kim da deli? Meni i dalje skida Tursu cenu, a i delim na pola. Ali, uvidjam problem koji je eskalirao nezadovoljstvom na globalnom nivou.
Malo mi je, kod ovakvih tema, iskreno i zao tih silnih indie igara, koje mi gameri tretiramo kao โbezvredneโ. Za Microsoft me briga, propastโ nece sigurno. Ali treba im dati sansu i iskupiti dusu nakon AAA bespuca. Ja to prvi ne radim sto propovedam, ali eto. To su dobre, iako graficki ne toliko reprezentativne igre. @n00dle slobodno uskci ako te nesto zanima sa spiska ![]()
Da pajseri makar daju neke popuste na pretplatu u toku Black Friday-a, poput Sony-a.
Snasao sam se ja odavno. 18-mesecna GPU preplata mi istiฤe aprila naredne godine.
Marvel Cosmic Invasion izgleda odliฤno. Bolje mi izgleda od TMNT Shredderโs Revenge iako nisam Marvel fan. Igrao bih Day 1 da mi nije Game Pass istekao.
slabo ovog meseca.
Prvi Moonlighter je bio odlican mali indie, a vidim da su za nastavak izasli u trecu dimenziju, sto moze i dobro i lose da bude. Mogao bi dobar da ispadne. Samo da nije early access, to me ne interesuje.
Savage Planet je na gp od ranije, probacemo u coopu jednom, cuo sam da je solidna igra. Ali pored zivog Borderlandsa 4, ne znam kad ce doci na red (a ni BL4 jos nije dosao na red)
Jel ovaj Banishers valja nesto? Ko da se secam da je igra imala buzz, u davnoj proslosti.
Ove ostale igre niti ne prepoznajem.
Dobar je Banishers. Da je imala veฤi malo budลพet da popravi joลก neke stvari i odradi joลก kvalitan marketing, oduvala bi mnoge. Ovako je ostala hidden gem.
Ali izuzetno dobro napisana igra, odnosi dva glavna lika, njihovi dijalozi kao i voice acting, sve je top notch.
Inace upravo sam dobio dreaded email, skace pretplata sa 26cad na 34 (!)
Medieval ghostbusters sa detektivskom podlogom.