Probao sam sinoć malo. Zabavno je i sviđa mi se što je pristupačno, ne moraš stazu da odvezeš bez greške nego imaš checkpointe.
Probao pola sata, dva puta mi blokirala igra pri učitavanju levela…
Inače ovakva igra ima i sa mountain bike(downhill) od ranije.
Eternal Strands je sada dostupna. Na samom početku sam ali mi se dopada. Kontrole su sasvim dobre što me je najviše plašilo za ovakav tip igara. Prelepo izgleda .
Drži mi pažnju Eternal Strands za sada. Eksploracija i borba protiv velikih neprijatelja je super. Sa prvim zmajem kog sam ubio, ganjali smo se preko cijele mape.
Ono što mi se ne sviđa jedino je dizajn questova. Dosta je ono, otiđi ovamo uzmi ovaj dokument, otiđi onamo uzmi onaj dokument. Nekako se vidi da je možda prvobitna ideja bila da bude kao neka Monster Hunter igra, da su narativ kasnije dodali. Ali priča je zanimljiva, samo taj quest dizajn mi je ono meh.
Ovo me ne iznenađuje, rekao sam već da je kec isto super. Najveći mi je problem kad ću ovo stići da odigram.
Jel jos nekome nestao ufc 5 sa gamepass? Imam samo trial
UFC 5 nije na Gamepass nego na EA play. I kod mene je Trial
Pa EA Play je uključen u Game Pass Ultimate.
Ea play je uključen u gpu
U GPU je uključen EAPlay
Ne ne…
GPU uključuje i EA Play
Grešite kolega, EAPlay i GPU su mrdžovani
Ima li još iko kakvih nedoimica
Igre koje dolaze na Game Pass Ultimate
06.02. - 𝗠𝗮𝗱𝗱𝗲𝗻 𝗡𝗙𝗟 𝟮𝟱 (Cloud, konzola i PC) (EA Play)
13.02. - 𝗞𝗶𝗻𝗴𝗱𝗼𝗺 𝗧𝘄𝗼 𝗖𝗿𝗼𝘄𝗻𝘀 (Cloud i konzola)
18.02. - 𝗔𝘃𝗼𝘄𝗲𝗱 (Cloud, PC i Xbox Series X|S)(DAY 1)
Weird take… al mnogo cudno sto sad oznacavaju i sta dolazi na Standard/Ultimate.
Ma konfuzno im je ovo od kad su uveli standard. Viđam komentare od ljudi koji ne prate toliko pomno, pogube se. Tipa, “zar nije Another Crabs Treassure već na Game Pass-u?” I sl.
Imam pitanje u vezi gpu, imam uplacen gamepass na konzoli, da li mogu taj isti nalog i gamepass da share na komp i da skinem neku igricu
Da, Ultimate uključuje i PC Game Pass. Instaliraš Xbox aplikaciju i uloguješ se tim nalogom i to je to.
a da li mozemo u isto vreme da igramo na pc i na konzoli
Trebalo bi da može preko 2 različita account-a , odnosno ti ako si na home konzoli , možeš da igraš preko bilo kog acc na konzoli , a na pc moraš da se uloguješ sa tim nalogom na kome je GPU. A da li može sa istim acc na dva mesta u isto vreme , sumnjam , ali nisam nikad probao pa ne mogu da tvrdim pouzdano
Ne znam ni ja to, nisam nikad probavao.