[MT] Xbox Game Pass

U koje vreme se ubacuju nove igre na game pass, konkretno cekam UFC 5​:grin::yum:

Objavljuju dvaput mjesečno ali igre dolaze pojedinačno na određeni datum. Konkretno, UFC je 14.01. tj. danas.

1 Like

Znam, znam da je danas UFC nego koja satnica je tacno ako se zna​:sweat_smile::rofl:

1 Like

E to ne znam, niti objavljuju satnicu. Zavisi od vremenske zone isto.

1 Like

Kad se čovek baš uželi nasilja :laughing:

1 Like

Pojavio se, izgleda u 19h… skida se​:rofl::grinning:

E sad samo tuci :grin::facepunch:t2:

1 Like

Lista je igre koje su nove na GPU:

Danas - 𝗟𝗼𝗻𝗲𝗹𝘆 𝗠𝗼𝘂𝗻𝘁𝗮𝗶𝗻: 𝗦𝗻𝗼𝘄 𝗥𝗶𝗱𝗲𝗿𝘀 (Cloud, PC i Xbox Series X|S) (DAY 1)
22.01. - 𝗚𝗶𝗴𝗮𝗻𝘁𝗶𝗰: 𝗥𝗮𝗺𝗽𝗮𝗴𝗲 𝗘𝗱𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻 (Cloud, kontola i PC)
22.01. - 𝗦𝘁𝗮𝗿𝗯𝗼𝘂𝗻𝗱 (Cloud i konzola)
28.01. - 𝗘𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗦𝘁𝗿𝗮𝗻𝗱𝘀 (Cloud, konzola i PC) ( DAY 1)
28.01. - 𝗢𝗿𝗰𝘀 𝗠𝘂𝘀𝘁 𝗗𝗶𝗲! 𝗗𝗲𝗮𝘁𝗵𝘁𝗿𝗮𝗽 (Cloud, PC i Xbox Series X|S) (DAY 1)
29.01. - 𝗦𝗵𝗮𝗱𝘆 𝗣𝗮𝗿𝘁 𝗼𝗳 𝗠𝗲 (Cloud, konzola i PC)
30.01. - 𝗦𝗻𝗶𝗽𝗲𝗿 𝗘𝗹𝗶𝘁𝗲: 𝗥𝗲𝘀𝗶𝘀𝘁𝗮𝗻𝗰𝗲 (Cloud, konzola i PC) (DAY 1)
31.01. - 𝗖𝗶𝘁𝗶𝘇𝗲𝗻 𝗦𝗹𝗲𝗲𝗽𝗲𝗿 𝟮: 𝗦𝘁𝗮𝗿𝘄𝗮𝗿𝗱 𝗩𝗲𝗰𝘁𝗼𝗿 (Cloud, PC i Xbox Series X|S) (DAY 1)
04.02. - 𝗙𝗮𝗿 𝗖𝗿𝘆 𝗡𝗲𝘄 𝗗𝗮𝘄𝗻 (Cloud, konzola i PC)

2 Likes

Није лоше, боље него претходна 3-4 пута

Bolje od ovog prošlog puta sigurno kad si dobio samo UFC kao novu igru i Diablo kec za PC.

Eternal Strands definitivno ću da probam, Citizen Sleeper kec je bio super tako da ću i ovaj da igram a Sniper Elite ako stignem.

Мене примарно Sniper Elite занима, али ми се свиђа и Shady part of me, можда заиграм и овај Far Cry, Eternal Strands не изгледа лоше, остало ме не занима толико, али добро, и ово је одлично, обзиром као што кажеш, прошли пут само уфц 5 је био вредан играња што су дали.

Čeka se SE:R

Uh ja ga dvaput probao i nikako da klikne, a privlaci me ideja. Nego taj ‘gameplay’ s kockicama, sav sam nesnadjen.

Eno ga jos instaliran, mozda probam i po treci put.

Meh :confused:
Meni samo Shady Part of Me deluje zanimljivo. Mada nisam neki RPG/prekomerna pucnjava igrac.

Bas slabo nesto ovo u poslednje vreme.

1 Like

Meni se to sa kockicama baš svidjelo, i uopšte što je u suštini narativna managment igra. Čak i kad dobiješ loše kockice, 1 i 2 brojeve, one su mogle biti korisne za hacking, sve je management, na početku malo panika nemaš onu drogu što spriječava da ti se tijelo raspadne pa malo frka ali kasnije ako doneseš par dobrih odluka, imao sam i viška.

Isplati se probati opet jer je kratka skroz, 5-6 sati, odluke su bitne, midlim da ima 9 krajeva. Ali ja se ne bi silio, ako ne leži, ne leži.

1 Like

Far Cry u Co Op je odlična priča. New Dawn nam je najbolje legao jer ima neke posebne misije koje se rešavaju po nekim močvarama, cargo brodovima, zatvorima i sl, toliko je dobro bilo da planiramo uskoro ponovo da prelazimo taj deo. :joy:

Ali generalno new dawn, fc5 i fc6 u Co Op :ok_hand: To je najbolja stvar koju su ubacili u Far Cry i to mi je jedna od poslednjih Ubisoft igara koje gotivim.

1 Like

Samo 4 recenzije ali opet dovoljno da me nagovori da probam danas. Tim više što sam mislio da je samo neka multiplayer igra ali piše da se može igrati solo.

2 Likes

Prethodna igra, s biciklima, je bila odlicna, tako da cu ovo svakako probati nekad.

Jedini problem je sto pre ili kasnije upadnem u crash-restart loop ako hocu bolje vreme, sto mi isisa zabavu iz cele price. Neki ljudi mogu tako satima da usavrsavaju istu stazu, ja vremenom poludim.

Al sad barem imam gamepass, pa me nista ne kosta da se provozam malo i obrisem kad mi krene ocd.

1 Like

Ja igram sad Crash Team Racing ovaj remake tu i tamo po koji trku zbog nostalgije jer sam to pičio prije sa kolegom na njegovom PS1. Kao fora mi, da se malo opustim ali šipak, ta igra je infuriating. Ono voziš dobro, budeš prvi i onda te zadnji krug zderu jedno 5 puta raketom,ono baš me iznervira. Može ovo malo mjesto toga da uleti, čisto za promjenu.

1 Like

Oh da, sada sam video gameplay, definitivno se igra :snowflake: