[MT] Xbox Game Pass

Ovo sam ฤuo da je dobro, mada ฤim vidim furry protagonistu malo mi bude ick.

Iskvario me internet. :woman_shrugging:

3 Likes

Opa, dobra ponuda! Inscryption odavno ocu da probam, a Sifu cu rado obrnuti opet.

(ne da sam daleko stigao, al hvala opet @padawan -u sto mi je to uopste omogucio dok je igra jos bila friska)

1 Like

Dobar je mesec, obe igre su fantasticni naslovi.

Gde uzeti mesec dana GPU za USA nalog a da se ne bakฤ‡e ฤovek sa raznim VPN klijentima? Znaฤi ฤist redeem na konzoli.

Mmm na Xbox-u svojom debitnom karticomโ€ฆ? :eyes:

2 Likes

Ode Scorn. Atmosfera je bila top, al gameplay me ubi u pojam. Svejedno svaka cast nasima, napraviti bilo kakvu igru je jako tesko.

4 Likes

6 Likes

Baลก tanko :frowning:

1 Like

Jel se zna kad ce fractured butthole?

1 Like

16.10. - ๐—ฆ๐—ผ๐˜‚๐˜๐—ต ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ: ๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐—™๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ฏ๐˜‚๐˜ ๐—ช๐—ต๐—ผ๐—น๐—ฒ (Cloud, konzola i PC)
17.10. - ๐——๐—ผ๐—ป๐˜‚๐˜ ๐—–๐—ผ๐˜‚๐—ป๐˜๐˜† (Cloud, konzola i PC)
17.10. - ๐— ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ช๐—ฎ๐—ฟ๐—ฟ๐—ถ๐—ผ๐—ฟ ๐Ÿฑ: ๐—–๐—น๐—ฎ๐—ป๐˜€ (Cloud, PC i Xbox Series X|S) (DAY 1)
25.10. - ๐—–๐—ฎ๐—น๐—น ๐—ผ๐—ณ ๐——๐˜‚๐˜๐˜†: ๐—•๐—น๐—ฎ๐—ฐ๐—ธ ๐—ข๐—ฝ๐˜€ ๐Ÿฒ (Cloud, konzola i PC) (DAY 1)
25.10. - ๐—–๐—ฎ๐—น๐—น ๐—ผ๐—ณ ๐——๐˜‚๐˜๐˜†: ๐— ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป ๐—ช๐—ฎ๐—ฟ๐—ณ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐—œ๐—œ๐—œ (Cloud)
25.10. - ๐—–๐—ฎ๐—น๐—น ๐—ผ๐—ณ ๐——๐˜‚๐˜๐˜†: ๐—ช๐—ฎ๐—ฟ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฒ (Cloud)
29.10. - ๐—”๐˜€๐—ต๐—ฒ๐—ป (Cloud, konzola i PC)
31.10. - ๐——๐—ฒ๐—ฎ๐—ฑ ๐—œ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐Ÿฎ (PC)
05.11. - ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐—–๐—ฟ๐—ฎ๐—ณ๐˜: ๐—ฅ๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ (PC)
05.11. - ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐—–๐—ฟ๐—ฎ๐—ณ๐˜ ๐—œ๐—œ: ๐—–๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—ฎ๐—ถ๐—ด๐—ป ๐—–๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป (PC)

3 Likes

extra, za rog ally idealno

1 Like

Starcraft remaster je veliki za PC.

1 Like

5 Likes

Komentari, nista?

Subnautica je mala igra sa kultnim statusom, nisam igrao, ali drugi deo ce mozda biti trenutak da โ€œzaronimโ€.

Eternal Strands me malo stilski podseca na Immortals - sareni low poly RPG sa prijatnom grafikom. Potencijalan hit, iako deluje jeftino.

Wheel world - iznenadjujuce sveze i interesantno, moze biti pravo โ€œzenโ€ iskustvo.

Wuchang - veliki hit za gamepass, mesavina wukonga i stellar blade, Iโ€™m in.

FBC pravi Remedy tako da nece biti lose sigurno. Za njih promena perspektive iz prvog lica - videcemo. Deluje brzo i akciono, ne bas tako socno kao Doom ali ovakvih AAA igara jednostavno nema dovoljno.

I sve nam dolazi sledece godine. Gamepass saved.

1 Like

Deluje kao klasican money-maker i to je toโ€ฆ
Da mogu, dao bih im sve pare ovog sveta da prave uvrnute single player kvazi horor igre, jer i sami su rekli da im je biznis skoro pa neisplativ koliko sredstava i resursa trose na svoje igre.

Opet, i razumem ih, jer i oni rade za novac kao i svi miโ€ฆ but then again, bas bas mi je krivo sto idu rutom live services igara :smirk:

1 Like

Vidi se na svakom koraku taj budลพet pristup, posebno kad ubace live action pa kao ovo je zbog bla bla a u stvari kinta. U Control su ฤak koristili i stock footage :/. Elem, ลพelim im sve najbolje a posebno QB2 :pray:.

1 Like

Imaju jednu takvu igru, ovo je pretpostsvljam onaj projekat Condor o kojem su govorili u svojim finansijskim izvjeลกtajima. I dalje imaju u razvoju Control 2 i Max Payne 1&2 remake. I dalje su studio koji pravi uglavnom single player igre.

Subnautiku ฤ‡u morati da odigram dok ova dvojka ne doฤ‘e. Gledao sam na youtube dosta nekog lika ลกto je prelazio i volim igre gdje ima ceafting i skupljanje resursa. Dobra je atmosfera u kecu. Onaj Below Zero ne znam kakav je. Dvojka je odliฤan ugrab za GP.

Wuchang izgleda solidno ali njega smo veฤ‡ znali da je na GP od Showcase-a u junu.

Wheel World imam sliฤan utisak kao ti. Djeluje mi kao neลกto ลกto ฤ‡u igrati.

FBC: Firebreak mi je zanimljivo ลกto Remedy radi neลกto novo. Igra je 3 player co-op ลกto znaฤi da ja vjerovatno neฤ‡u igrati.

Eternal Strands mi je nekako promakla do sad. Gledao sam neke ove starije trejlere, izgleda kao solidna indie igra.

1 Like

Meni je mnogo bolji kec od BZ, obavezno odigraj keca, vredi. Atmosfera je top.

1 Like