Ovo sam ฤuo da je dobro, mada ฤim vidim furry protagonistu malo mi bude ick.
Iskvario me internet. ![]()
Ovo sam ฤuo da je dobro, mada ฤim vidim furry protagonistu malo mi bude ick.
Iskvario me internet. ![]()
Opa, dobra ponuda! Inscryption odavno ocu da probam, a Sifu cu rado obrnuti opet.
(ne da sam daleko stigao, al hvala opet @padawan -u sto mi je to uopste omogucio dok je igra jos bila friska)
Dobar je mesec, obe igre su fantasticni naslovi.
Gde uzeti mesec dana GPU za USA nalog a da se ne bakฤe ฤovek sa raznim VPN klijentima? Znaฤi ฤist redeem na konzoli.
Mmm na Xbox-u svojom debitnom karticomโฆ? ![]()
Ode Scorn. Atmosfera je bila top, al gameplay me ubi u pojam. Svejedno svaka cast nasima, napraviti bilo kakvu igru je jako tesko.
Baลก tanko ![]()
Jel se zna kad ce fractured butthole?
16.10. - ๐ฆ๐ผ๐๐๐ต ๐ฃ๐ฎ๐ฟ๐ธ: ๐ง๐ต๐ฒ ๐๐ฟ๐ฎ๐ฐ๐๐๐ฟ๐ฒ๐ฑ ๐ฏ๐๐ ๐ช๐ต๐ผ๐น๐ฒ (Cloud, konzola i PC)
17.10. - ๐๐ผ๐ป๐๐ ๐๐ผ๐๐ป๐๐ (Cloud, konzola i PC)
17.10. - ๐ ๐ฒ๐ฐ๐ต๐ช๐ฎ๐ฟ๐ฟ๐ถ๐ผ๐ฟ ๐ฑ: ๐๐น๐ฎ๐ป๐ (Cloud, PC i Xbox Series X|S) (DAY 1)
25.10. - ๐๐ฎ๐น๐น ๐ผ๐ณ ๐๐๐๐: ๐๐น๐ฎ๐ฐ๐ธ ๐ข๐ฝ๐ ๐ฒ (Cloud, konzola i PC) (DAY 1)
25.10. - ๐๐ฎ๐น๐น ๐ผ๐ณ ๐๐๐๐: ๐ ๐ผ๐ฑ๐ฒ๐ฟ๐ป ๐ช๐ฎ๐ฟ๐ณ๐ฎ๐ฟ๐ฒ ๐๐๐ (Cloud)
25.10. - ๐๐ฎ๐น๐น ๐ผ๐ณ ๐๐๐๐: ๐ช๐ฎ๐ฟ๐๐ผ๐ป๐ฒ (Cloud)
29.10. - ๐๐๐ต๐ฒ๐ป (Cloud, konzola i PC)
31.10. - ๐๐ฒ๐ฎ๐ฑ ๐๐๐น๐ฎ๐ป๐ฑ ๐ฎ (PC)
05.11. - ๐ฆ๐๐ฎ๐ฟ๐๐ฟ๐ฎ๐ณ๐: ๐ฅ๐ฒ๐บ๐ฎ๐๐๐ฒ๐ฟ๐ฒ๐ฑ (PC)
05.11. - ๐ฆ๐๐ฎ๐ฟ๐๐ฟ๐ฎ๐ณ๐ ๐๐: ๐๐ฎ๐บ๐ฝ๐ฎ๐ถ๐ด๐ป ๐๐ผ๐น๐น๐ฒ๐ฐ๐๐ถ๐ผ๐ป (PC)
extra, za rog ally idealno
Starcraft remaster je veliki za PC.
Komentari, nista?
Subnautica je mala igra sa kultnim statusom, nisam igrao, ali drugi deo ce mozda biti trenutak da โzaronimโ.
Eternal Strands me malo stilski podseca na Immortals - sareni low poly RPG sa prijatnom grafikom. Potencijalan hit, iako deluje jeftino.
Wheel world - iznenadjujuce sveze i interesantno, moze biti pravo โzenโ iskustvo.
Wuchang - veliki hit za gamepass, mesavina wukonga i stellar blade, Iโm in.
FBC pravi Remedy tako da nece biti lose sigurno. Za njih promena perspektive iz prvog lica - videcemo. Deluje brzo i akciono, ne bas tako socno kao Doom ali ovakvih AAA igara jednostavno nema dovoljno.
I sve nam dolazi sledece godine. Gamepass saved.
Deluje kao klasican money-maker i to je toโฆ
Da mogu, dao bih im sve pare ovog sveta da prave uvrnute single player kvazi horor igre, jer i sami su rekli da im je biznis skoro pa neisplativ koliko sredstava i resursa trose na svoje igre.
Opet, i razumem ih, jer i oni rade za novac kao i svi miโฆ but then again, bas bas mi je krivo sto idu rutom live services igara ![]()
Vidi se na svakom koraku taj budลพet pristup, posebno kad ubace live action pa kao ovo je zbog bla bla a u stvari kinta. U Control su ฤak koristili i stock footage :/. Elem, ลพelim im sve najbolje a posebno QB2
.
Imaju jednu takvu igru, ovo je pretpostsvljam onaj projekat Condor o kojem su govorili u svojim finansijskim izvjeลกtajima. I dalje imaju u razvoju Control 2 i Max Payne 1&2 remake. I dalje su studio koji pravi uglavnom single player igre.
Subnautiku ฤu morati da odigram dok ova dvojka ne doฤe. Gledao sam na youtube dosta nekog lika ลกto je prelazio i volim igre gdje ima ceafting i skupljanje resursa. Dobra je atmosfera u kecu. Onaj Below Zero ne znam kakav je. Dvojka je odliฤan ugrab za GP.
Wuchang izgleda solidno ali njega smo veฤ znali da je na GP od Showcase-a u junu.
Wheel World imam sliฤan utisak kao ti. Djeluje mi kao neลกto ลกto ฤu igrati.
FBC: Firebreak mi je zanimljivo ลกto Remedy radi neลกto novo. Igra je 3 player co-op ลกto znaฤi da ja vjerovatno neฤu igrati.
Eternal Strands mi je nekako promakla do sad. Gledao sam neke ove starije trejlere, izgleda kao solidna indie igra.
Meni je mnogo bolji kec od BZ, obavezno odigraj keca, vredi. Atmosfera je top.