[MT] Xbox Game Pass

Moj glas takodje ide prvoj Subnautici. Jedina ‘survival’ igra koja mi drzala paznju do kraja. Mnogo dobar osecaj, kako pravis bolju opremu mozes sve dublje u ambis da sidjes. Preko svega ima taman malo pricu da bude i s te strane interesantno.

Below Zero mi je nekako u startu ostavio meh utisak, brzo sam ga batalio. Mozda je greska, al bilo mi ionako dosta ronjenja.

Bojim se da je ova filer-igra jedan od nacina da sakupe novac za sve ambiciozne projekte koje imaju i bas mi je zao toga… ali voleo bih da sam u krivu :smirk: Posto ce igra biti na PS Plus-u i GamePass-u, pare su u neku ruku vec i dobili.

Dap, znam za pricu da su za Control bas pukli s novcem. Je l im Microsoft uopste vratio/prodao prava za QB?
Bas bas underrated igra, jer Control izgleda kao prirodni successor sa destrukcijom sveta i udaljenom third-person kamerom.

Opa, kažu Animal Well upravo izašao za gamepass? Lepo lepo.

Ma ne bre… izasao je na Xbox-u na kom nikad nije bio (25$).

1 Like

E sad da su nam turska i argentina takva stvar bi kostala 100 din :slight_smile:

2 Likes

Sad bar nece ljudi da horduju, nego ce da igraju ono sto kupe :sweat_smile:

1 Like

Malo manje kod Argentinaca :rofl:

Vala ja sam jos gori od kako sam presao na USA… pun katalog indie govana koje sam uzimao u rasponu od 2-5$ :sweat_smile:

2 Likes
1 Like

4 Likes

Taman goat da odigram

cek jesam lud ili su ove igre vec odavno stigle na gp?

2 Likes

Зато мора лепо да се чита, прве три долазе на Ултимате, остатак на Стандард (које су претходно већ биле на Ултимате)

1 Like

Kakva glupost, nqređaju gomilu indie igara koje kao stižu u servis, pogledaš sliku i na prvi pogled kao wooow… A ono navlakuša klasična, samo presađuju iz jedne u drugu pretplatu. Tuga…

Ovako je već zadnja 2-3 mjeseca od kad su uveli taj standard tier. Daju po 3 igre, ovo ostalo je za standard. Treba samo čitati.

20.11. - 𝗦.𝗧.𝗔.𝗟.𝗞.𝗘.𝗥. 𝟮: 𝗛𝗲𝗮𝗿𝘁 𝗼𝗳 𝗖𝗵𝗼𝗿𝗻𝗼𝗯𝘆𝗹 (Cloud, PC i Xbox Series X|S) (DAY 1)
26.11. - 𝗡𝗶𝗻𝗲 𝗦𝗼𝗹𝘀 (Cloud, PC, i Xbox Series X|S)
27.11. - 𝗔𝗹𝗶𝗲𝗻𝘀: 𝗗𝗮𝗿𝗸 𝗗𝗲𝘀𝗰𝗲𝗻𝘁 (Cloud, konzola i PC)

Pošto vas zbinjuju sad ove grafike, ove 3 su samo nove igre. :slight_smile:

2 Likes

Gde je Flight Simulator 2024? Velika igra, danas izalazi takodje u Game Pass.

Bila je na prošloj grafici. Pomenu uvijek na postu na Xbox Wire,kao ono, ne zaboravite danas izlazi to i to ali ne stavljaju na grafiku jer je bilo već.

Ako mogu borbeni avioni da se voze odma i nema potrebe da se kupuje, odmah ide skidanje.

Nisam vidio da mogu borbeni avioni ali ima nekoliko tipova karijera. Komercionalni letovi, spasilačka služba, vatrogasna služba, hitna pomoć, poljoprivredni letovi kao zalijevaš odozgo i slično, omaju oni red bull lao trkevsa avionima itd. Ima još samo ne mogu da se sjetim.

1 Like