Ja nisam nikad ni mogao osim kad je neki DLC.
Nisam ni ja mogao, porbao sam par puta jer stoji kao perks with gamepass i rekoh da vidim sta ali nikada nisam dobio. Jedino sto je i dalje aktivno i ovo posle turske je svi heroji u LoL-u( posto ako povezes xbox i lol nalog a imas gamepass imas dodatne stvari).
Ja sam uspio redeem ovaj DLC za Personu 3 Reload npr. Sjećam se da su dali isto jednođ za Jedi Fallen Order deluxe upgrade gdje dobijaš lozđetike neke. Ovo ostalo mi uglavnom neke greške izbacivalo.
Da da Dlc-ovi su i kod mene radili, ali oni kao perkovi i dodaci da kazem u nekim igrama kada odem direktno ne moze. Tako da vise nisam ni pokusavao
Ја сам 9 перкова узео укупно (3 пута по 3), и од кад се десило ово, више ми не даје ту могућност
Je li ovo najgori GP drop u istoriji za konzolaše? 3 igre,od tog samo jedna za konzolu.
Ne znam što bar ovaj Frostpunk 2 nije na GP na konzoli kad izlazi za konzole isto. Da nisu odgođene konzolaške verzije, nisam upratio?
Втф, зашто не би фп2 дошао на конзоле, а на пц да? Каква глупост. Ова Ара небитна скроз, а ова трећа игрица не знам ни која је. Све у свему, гп у последњих два месеца је очајан, ако не и дуже.
Sledeći mjesec dolazi blockbuster cod tako da veseli se
Guglao sam, izlazi za konzole kasnije, prvo za PC.
Ja be volim strategije ali gledao sam sve prezentacije Are, meni se ta igra baš svidjela. Baš je ono opširna mada vjerovatno neću igrati.
Једина “већа” игрица у последња три месеца је Мафиа 1, све остало ниша толико вау. Све чекају тај крај октобра да би избацили КоД, а до тад или не дају ништа или дају не тако добре игрице, да не кажем лоше. Могли би за промену да оправдају повећање цена тиме што ће додати неке квалитетне игрице.
sniper elite resistance
indiana jones
clockwork revolution
stalker 2
Ово су игрице које ће изаћи од новембра па надаље, ал треба нам још нешто добро до тад
Nema veće i bitnije igre trenutno što izlazi od cod tako da ti spiskovi su nebitni za većinu
Nešto si ti dobro pobrkao. Sniper Elite Resistance je 2025. a Clockwork Revolution je možda čak i 2026.
За Clockwork сам нешто прочитао да ће 2024. мада више делује 2025. Некако ми 2026. делује далеко баш? За снајпер знам да је 2025., прва игра са ове листе је сталкер, отуд и мој коментар да излазе од новембра па надаље
Clockwork kad je pokazan je bio neki pre alpha navodno i rekli su tada da neće brzo. A ono, pošto znamo već da će od Microsofta i Bethesde već za sledeću godinu su najavili Fable, Doom:Dark Ages, South of Midnight. 2025. je pisalo na trejlerima. I ima još Avowed koji je odgođen za sledeću godinu. Dok Clockwork možda tek prikažu ponovo sledeće godine.
Ima Flight Simulator u novembru isto, to oni isto gledaju kao big release.
За летелице ћу морати да се надоградим на Х да бих имао места да играм хаха
Можда прикажу нешто сад у Токију? Не конкретно за гп, већ овако као што су у Немачкој
Ne znam, vidjećemo. Ja se nadam i nekim GP najavama na TGS.
Tako je bilo i prošle godine. Manja najava i onda dropovi tokom TGSa.
Bogami evo ni meni vec neko vreme nijedna nova gp igra ne deluje privlacno. Koliko ima, mesec, dva?
Nego otkako sam se navukao na Warframe nisam nista drugo upalio na xboxu. Vec me malo jede sto prakticno bacam pare na gamepass u medjuvremenu. Koliko je uopste lako pauzirati pretplatu, pa obnoviti kad mi warframe dosadi?
S jedne strane nije prevelika para, al s druge svejedno poklanjam microsoftu novac nizasta. Jos poskupeli dolar, stiglo mi jutros.
Space Marine 2?