[MT] Xbox Game Pass

https://support.xbox.com/en-US/help/subscriptions-billing/manage-subscriptions/xbox-game-pass-conversions

Izgleda su skresali na 2:1 :rofl:

3 Likes

Prekjuče uzeo tri mjeseca Corea i convertovalo mi u dva mjeseca Ultimatea. :roll_eyes:

2 Likes

Ja sam jutros odradio 36>25 :grin:

Хахахаахахах е крста ми, ја не верујем како се циганишу све више и више. Сјебао сам се што нисам узео још 4 месеца гпу-а па да ми траје до 29. септембра уместо овако до 29. маја, али видим ја да после истека не продужујем јер се не исплати више. За 6 месеци гп коре су нас ускратили за један цео месец, па се тако уместо 120 дана добија 90, односно 4 месеца уместо 5 када се дода 1 месец гпу-а, или ти 7 месеци уместо 9 за 12 месеци гпц-а и 1 месец гпу-а, страшно. Ја не капирам како могу све већи и већи дебили да буду из дана у дан, као да просто желе да пропадну.

Yup, to je to, 2:1 je od danas, upravo odradio Dachi silnom konverziju.

E sad, treba videti cene za GP Standard, imaće ok odnos, samo jos da vidimo cene :rofl:

5 Likes

Мене занимају индијске цене за стандард хахаха

1 Like

Da je juče uradio imao bi do kraja 2026. :joy: Koji peh.

Али мене нервира што не избаце обавештење типа недељу дана пре, као фуњаре ураде сад за сад

2 Likes

Evo ga moj od jutros :rofl:

Ајде ми пошаљи линк овога, да прочитам остатак

Ciljna grupa za ispitivanje :joy:

2 Likes

Link je iznad screen shot-a :grin:

6.70e за Индију

Крста ми, јел ми верујеш да нисам видео уопште хахаах

1 Like

У Турској 6.63е, у Чилеу 7.63е, у Колумбији 6.33е, У Кореји 8.04е, у Јапану 7е. Изгледа да се највише исплати Колумбија, мада видећемо кодови колико ће да буду, занимају ме од 6 и 12 месеци

1 Like

Preko svog naloga (profila) sam vec koristio konverziju Golda u Ultimate. Da li opet mogu preko istog naloga uraditi konverziju iz Game Pass Core u Game Pass Ultimate ili moram praviti novi profil?

Mislio sam uzeti Core 24 mjeseca i jedan mjesec Ultimate-a, i onda boh trebao dobiti 12 mjeseci Game Pass Ultimate ako sam dobro shvatio.

Можеш на тренутни

2 Likes

Ako je istekao GPU možeš, ako ne, dobijaš manje.

1 Like

Не знам да л је неко приметио, ал откад се десило ово са Турском, не могу више ни перкови да се узму што се добија уз гаме пасс