Izgleda su skresali na 2:1
Prekjuče uzeo tri mjeseca Corea i convertovalo mi u dva mjeseca Ultimatea.
Ja sam jutros odradio 36>25
Хахахаахахах е крста ми, ја не верујем како се циганишу све више и више. Сјебао сам се што нисам узео још 4 месеца гпу-а па да ми траје до 29. септембра уместо овако до 29. маја, али видим ја да после истека не продужујем јер се не исплати више. За 6 месеци гп коре су нас ускратили за један цео месец, па се тако уместо 120 дана добија 90, односно 4 месеца уместо 5 када се дода 1 месец гпу-а, или ти 7 месеци уместо 9 за 12 месеци гпц-а и 1 месец гпу-а, страшно. Ја не капирам како могу све већи и већи дебили да буду из дана у дан, као да просто желе да пропадну.
Yup, to je to, 2:1 je od danas, upravo odradio Dachi silnom konverziju.
E sad, treba videti cene za GP Standard, imaće ok odnos, samo jos da vidimo cene
Мене занимају индијске цене за стандард хахаха
Da je juče uradio imao bi do kraja 2026. Koji peh.
Али мене нервира што не избаце обавештење типа недељу дана пре, као фуњаре ураде сад за сад
Ајде ми пошаљи линк овога, да прочитам остатак
Ciljna grupa za ispitivanje
Link je iznad screen shot-a
6.70e за Индију
Крста ми, јел ми верујеш да нисам видео уопште хахаах
У Турској 6.63е, у Чилеу 7.63е, у Колумбији 6.33е, У Кореји 8.04е, у Јапану 7е. Изгледа да се највише исплати Колумбија, мада видећемо кодови колико ће да буду, занимају ме од 6 и 12 месеци
Preko svog naloga (profila) sam vec koristio konverziju Golda u Ultimate. Da li opet mogu preko istog naloga uraditi konverziju iz Game Pass Core u Game Pass Ultimate ili moram praviti novi profil?
Mislio sam uzeti Core 24 mjeseca i jedan mjesec Ultimate-a, i onda boh trebao dobiti 12 mjeseci Game Pass Ultimate ako sam dobro shvatio.
Можеш на тренутни
Ako je istekao GPU možeš, ako ne, dobijaš manje.
Не знам да л је неко приметио, ал откад се десило ово са Турском, не могу више ни перкови да се узму што се добија уз гаме пасс